Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #5196 üzenetére
Hát nem tudom, egyszer felpróbáltam egy hasonlót csak azon kicsivel több volt a dex. Most összesen 24% MS-em van (Lacuni Prowlers + Rare csimma), és egy olcsó chest armorom, max 200k-t ér (600 körüli armor, 160+ dex, meg 3 socket, és 2x% GF). Az értékeket fejből írtam. De miután felvettem hiába lettem érezhetően gyorsabb sprinter nem haladtam gyorsabban. Kb 190-el kevesebb dex az erősen meglátszik a dps-en és a dodge-on is, az armor hiánya szintén érezhető volt amikor ütötték a fejemet. Azok az inquisitorok amik csak minimálisan csökkentenék a statjaimat pedig még ennél is jobban elvannak szálva árban.
-
buherka
addikt
válasz
sto1911 #5192 üzenetére
Kár hogy nincs rajta vit...
Én egy hasomlót vettem most 2M-ért.
Konkrétan ezt.Szerintem max. egy milla.
-
buherka
addikt
válasz
Mr.Csizmás #5183 üzenetére
Nekem is van egy hasonló...
Hajszál híján 900-as Armorja-ja van és life reg is majdnem 600-as.
2 kavics is megy rá. Azon kívül Str és Dex is van rajta.
Csak penészedik a ládikómban. -
Chiller
őstag
válasz
Chiller #5179 üzenetére
El szeretném passzolni a ládában kuksoló cuccaimat, szóval megnyitom a zsibvásárt:
http://oi50.tinypic.com/msjb5i.jpg
Olcsóé vihetők mind.PÜ, ha érdekel valami, biztos megegyezünk.
Gyerünk skacok, mert eladom a vendornak mindet
-
Agro
senior tag
válasz
danilla #5194 üzenetére
Szerintem 1-2M-ért nagyon túl van értékelve ez a Legendary. Én is nézegettem hasonlót és akartam is venni az MS miatt, de a socket hiánya miatt rengeteg dexet buknék és az Armor is alacsony ezeknél.
Ettől függetlenül valóban ennyit ér és még talán el is lehet adni, ezzel csak a saját véleményem akartam megosztani, nem az lootját leoltani, még mielött támadások érnének
-
hkaroly
csendes tag
20M -
sto1911
veterán
Ez mit erhet?
-
mikromanus
veterán
A barbárnak is mint minden kasztnak hasznos és kényelmes a movement speed. Anélkül olyan lomha a mozgás. A legegyszerűbben és legolcsóbban még mindig a cipőn lehet szerezni. Ha az nincs rajta, akkor igen meggyőző kombónak kell lennie. Mf vagy gf épp nem létszükséglet. HA elég jó allres-str-vita van rajta + esetleg némi extra armor, akkor eelmehet MS nélkül is... elvileg
-
-
Cyberbeni
addikt
tegnap este óta bent volt 18M-es BO-val, de nem vették meg. Sajnos movement speed nélküli cipő nem sok barbárnak kell
Annyira nem kell a gold, hogy mondjuk 1M-ért berakjam, akkor inkább foglalja a helyet AH-ban.
De lehet a casual-ok inkább hétvégén játszanak, és nekik nem számít, hogy milyen gyorsan futnak, szerintem hétvégére majd leviszem mondjuk 15M-re a kezdőlicitet. -
danilla
őstag
válasz
Nem akarok kukacoskodni de 599 nem 600
-
Cyberbeni
addikt
válasz
599 a max
erre valaki tudna egy árat mondani?
-
danilla
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5181 üzenetére
Az nagyon, mert olyan nincs se ah-ba se rmah-ba...
-
Mr.Csizmás
titán
chesten mennyire jó a 600 life regen?
-
Chiller
őstag
El szeretném passzolni a ládában kuksoló cuccaimat, szóval megnyitom a zsibvásárt:
http://oi50.tinypic.com/msjb5i.jpg
Olcsóé vihetők mind.PÜ, ha érdekel valami, biztos megegyezünk.
-
miko_
tag
Eladó 2,5 milla. Battletag: Miko#1671
-
Szasinka
tag
Egy ilyen amulett mit érhet szerintetek?
CHD: 51, CHC: 8,5%, VIT:160, INT:110, Life reg: kb130/sec, (MIN v MAX dam +14) -
Kephamos
addikt
Mennyit érhet és érdekel-e valakit? -
buherka
addikt
Sziasztok...
Pottyant a napokban egy ilyen bökő Act 2-ben. Mit lehet érte kérni? Mennyire lőjem be? Ér egyáltalán valamit?
-
Agro
senior tag
szerintetek erre 1,5M reális?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
nightmare13 #5152 üzenetére
Szeva!
megajánlok 5 millát a bracerre! -
jcage
tag
válasz
Dobsz egy árat a bracers-re?
Thx,
J -
emre33
addikt
60 szint elérése óta ez az első Legendary tárgyam.
Ér ez valamit? (euró és vagy gold?)Kösz
-
Kobe
veterán
válasz
csak én nem látom, hogy ez DH nak és monknak miért jó ?
az elsőn a resik okésak, de semmi dexterity rajta, monknak kilőve, DH nak úgyszintén. Az alsón meg irdatlan kevés a dex, minimum 2x, de inkább 3x ennyi kellene, az meg már akad pár 100K-ért AH-ban. Szvsz mindkettő vendornak kukázós cucc
-
ProEvoFan
nagyúr
Van nekem egy Flawless Star Amethyst receptem + kb 500k gold.
Cserélném Flawless Star Ruby receptre. -
Kobe
veterán
Szerintetek ezek mennyit érhetnek ?
és akkor a múltheti Sormshield, hátha érdekel valakit
A cuccok amúgy eladóak, cserélhetőek - érdekel cserébe DH-nak normális íj, vagy dead man's quiver, esetleg olcsóbb fajta nem legacy's natalya vagy inna's glory cucc, vagy monknak 800 körli dpses LoH-s socketes mace
-
oxox
addikt
Igen latszik, hogy csak a joszandek vezerel...
apropo elado az emlitett tegnapi amum 80misiert, csakmert van AH-n 200misiert hasonlo, es jot akarok tenni madzsar testvereimmel. amugy nem a szokasos megy...en kifejezetten orulok, ha olyannak pottyan valami akivel joban vagyok (szerencsere tobbekkel igy vagyok). De a jofej vagyok, mert 30misiert kirakok egy gyurut amit mar egy hete nem megy el ah-n, itt meg nem birom a kritikat, es az csakazertis er annyit, vagy potit adok 500gold/db-ert emberektol rosszul vagyok. Nekem is volt olyan gyurum amit itt 30misire kostaltak, aztan 7-ert ment el ket het mulva, megsem lihegtem...off-off
-
szallasi007
őstag
na, pedig már kezdtem gondolkozni, hogy beáldozok 4.5 crit chance-t
de akkor nem
mindegy akkor 5m-el több marad az erszényemben -
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #5138 üzenetére
Ráhagytam
-
F-ECT$
titán
válasz
szallasi007 #5143 üzenetére
Szerintem ez nem az ő cucca, csak belinkelte az árazáshoz
-
Sirandrish
legenda
válasz
szallasi007 #5143 üzenetére
Ez nem az én cuccom csak bent van AH-ba...
3M BID-re van kitéve szóval kis szerencsével megcsípheted 5M-ért -
szallasi007
őstag
válasz
Sirandrish #5139 üzenetére
szia ha estig nem viszik el akkor megnézem a sajátomat, (gondolom ahban irreális áron mennek ezek) de ha adok érte 5met akkor odaadod vagy most kint van ahban és ragaszkodsz a 9m-hez?
-
Sirandrish
legenda
Én rákerestem life % nélkül +vita-ra és lám..70vit-el + 0,5% chc-vel találtam is 9M-ért..
Olyan 9M-ért amire senki sem bidelt..ergo a tied semmiképp sem ér 20M-t mivel van bent ha nem is jobb de azonos tudású fele annyiért amire még csak rá se néztek..
Én nem húzom le a cuccaid..én nem alszom jobban akkor sem ha te 200euroért adsz egy itemet és akkor sem ha csak 10ért..
Nekem attól nem lesz több és jobb hogy a te cuccod X helyett csak Z-t ér..
Én azért írtam hogy azért ne csodálkozz ha az emberek felháborodnak...lévén hogy azonos cuccot fele annyiért is láthatnak az AH-ban..
Ennyi..
Sok sikert az eladáshoz -
Bahama
aktív tag
válasz
Sirandrish #5138 üzenetére
Visszavettem 10-10 statot a keresésből és még úgy sem volt olcsóbb, és akkor még a socketet nem is számoltam. FAIL.
A tipikus lehúzom a cuccát fajtáról meg ne beszéljünk...a kutya nem bidelt arra sem
Volt olyan cuccom amit több mint 1 hét után vittek el. De gondolom te eladtad volna negyedáron, mert jajj nem viszi senki.Ide is kár volt elkezdeni írni.
Gondoltam inkább magyaroknak adom, de látom itt is csak a szokásos megy.Szép napot mindenkinek.
-
Sirandrish
legenda
Hagyd rá..tipikusan az az ember aki mindent az utolsó miliig beír az AH keresőjébe aztán csodálkozik hogy 2 darab van és az is mind 30M...
Life %nélkül viszont 70-80 VIT-el+ maxos chc-vel van 10alatt ugyan olyan mint az övé...természetesen a kutya nem bidelt még rá arra sem.. -
grex4
aktív tag
helló. Eladó Wizardnak való két fegyó 2,4Millió darabja.
Grex#2802
u.i:14után nemleszek csak este 8tól.
-
RockHaRD
addikt
jelenleg úgy döntöttem, hogy rmah-ba felrakom 150/100-ra
-
mephi666
nagyúr
válasz
RockHaRD #5131 üzenetére
151dex/121vit/60allres-t vettem 5k buyoutért
szerintem ami igazán sokat ér, az olyan max közeli dex+vit, 75körüli allres meg max critchance...
ha gold kell, akkor én bidre raknám és majd kiderül hol a vége... (99% hogy lesz rá bőven jelentkező)
#5133: oké, de azért a critchance szerintem sokaknak hiányzik róla
remélem minél többért elmegy, de szvsz ilyen 150eur fölött nem lesz
-
Bahama
aktív tag
Szerintem ne menjünk bele abba hogy mi vagy ki a gusztustalan.
Nem én vagyok az aki másokat minősít, játék beli kereskedés miatt.
Eddig minden cuccomat amit ide kiraktam el is vitték annyiért amennyiért kigondoltam.
Annak ellenére hogy midig megtaláltak az okosak, akik persze sokkal jobban tudták.
Szerintem nem kéne Jay Wilsont játszanod a kb 150 óráddal... -
Franklin
addikt
Kiárusítás!
Sajnálom őket beolvasztani. Hátha valakinek még jók lesznek.
Áruk legyen mondjuk 5k darabonként.
Privi vagy battletag: MilanBoros#2547
-
mikromanus
veterán
válasz
Madn!ght #5123 üzenetére
Vagy egy jellemzővel több hasznos van a magas értékű itemeken, vagy jobbak a meglévő jellemzők picit (magasabb stat érték pl), vagy szimplán csak szerencsésen vásároltál korábban.
Nekem is van pár értékálló itemem. Övben és mellvértben nincs nagyon jobb. Csak esetleg az immo armor, de azt kissé túltápolták és olyan is az ára. Övben vagy armor nincs ennyi, vagy erő. Sajna leach-(magas )erő-allres kombóban nincs armoros öv. Az lehetne még upgrade lehetőség. Így meg nem upgrade, hanem átszervezés lehet később. Armort life leach-re.
A mellvértemhez hasonlót meg nem vittek 6-8 mkilláért hetekkel és hónapokkal korábban. Most 40 milla körül van egy darab hasonló. Alacsonyabb armorral vagy hasonló alreses immortal kinges setben van jobb/hasonló csak. Az meg sokszorosa árban a megfizethetőnek. -
F-ECT$
titán
-
Madn!ght
addikt
válasz
mikromanus #5118 üzenetére
Én nem rég kezdtem AH-zni, és többnyire 1M alatti cuccokat keresek. Szerintem irreális pénzeket kérnek 1-1 cuccért. A napokban vettem pár dolgot, mindet olyan 400-500ezerért/db. Ma keresgéltem jobbakat, és meglepődve tapasztaltam, hogy gyengébb paraméterekkel rendelkezők 5-10Millákért vannak feltéve.
Mondom mi ez az infláció?!
Az meg tiszta sor, hogy minden annyit ér, amennyiért elviszik, de nekem nincs türelmem hetekig hirdetgetni a cuccokat.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #5121 üzenetére
mivel a cucc alap sebzése kisbetűkkel van alatta
tegnap néztem én is, hogy +60% dps-es milyen olcsó, hát perszehogy, ha 580-ról adja a 60%-ot
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #5114 üzenetére
+41-50% Damage
Increases Attack Speed by 10-11%
Increases Hatred Regeneration by 1.18-1.33 per Second (Demon Hunter Only)
2.80-3.00% of Damage Dealt Is Converted to Life
30.0-50.0% Chance to Knockback on HitAz alsó 3 sor nekem megteszi, plusz 1 socket ezen is lehet
-
sith7
félisten
-
Vole
aktív tag
válasz
mephi666 #5101 üzenetére
A 35M -s ajanlat kicsit karcsunak tunik ezert a manciert. AH -ban 88M a legolcsobb hasonlo. Ami olcsobb az nem dexes vagy joval kevesebb dps -es.
60M alatt nem szivesen adnam. Ha nem kell senkinek, akkor megvarom meg a masik forumrol a reakciokat, aztan megy AH -ba 75 -ert.
-
mephi666
nagyúr
átnéztem: 1 teljes tab van tele gyűrű+amuval... kevés, amin együtt van ias/critdam/chance és már kb csak ezek érnek valamit jókora mainstat/socket/allres társaságában... ami átlag mainstat meg mellé critdam, szórom kifelé "5ezres akció" keretében
néztem, van a "30millásra" hasonlító, de 6eur-ról vittem 3ig az árát és inkább kiszedtem, mert kutya se vitte... engem nem zavar, hogy itt hirdet, mert nem félek tőle, hogy valaki pont azt/annyiért szemeli ki
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest