Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Akit érdekel esetleg van egy eladó Dead Mans Legacy.
Dex- 188
Vit- 174
ChC- 10
AtkSpeed- 20
Max Disc- 5
+Bola shot dmg- 11% -
persil
nagyúr
-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek ezert sok a 28.9?
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Egy korrekt bearazast kernek szepen!
Akinek kell privizzem ram, megbeszeljuk!
(defiant meg mempo fenn van)
koszonom!
szerk: dream trialert fogalmam sincs mennyit kerjek, mert csak vit van rajta, viszont a tobbi szerintem eleg jol megdobja az arat
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #7190 üzenetére
Nálam hetek óta az van, hogy tényleg csak a fő statokra és szigorúan lefelé kerekítve majd ezek után a legolcsóbban betéve sem mennek el a cuccok. Kell nekik 4-5 nap, persze az újra berakás előtt 10-20%-os árvágással.
Lehet trükközni rmah-val is, volt olyan chest armorom, ami nem ment el 500k-ért, ott meg elvitték 3 euróért, de persze ez is ritka.
-
mikromanus
veterán
válasz
mar_tin #7188 üzenetére
A life regen hasznos, de nem kifejezetten értékemelő. Ha lecseréled valami haszontalan szarságra a keresőben, akkor is jó eséllyel drágább itemek lesznek, mert szűkebb tartományban kutakodsz. Ha reflect van regen helyett, akkor mennyi? 50 misi?
Kicsit azért csalóka ez a keresgélés... Tegnap tódultak egyik ismerősömnek a krokodilkönnyei, hogy kb hasonló (41 MF-es) amuja nem megy el jó ideje. Azt hiszem 35 vagy 45 misit akart érte. Az emlékek megszépítik a dolgokat, de nekem úgy rémik, hogy az jobb volt ennél. Csak rá se licitálnak, felé se szagolnak. De ha egyszer ráharapnak, akkor lehet kaszálni
-
mar_tin
tag
válasz
ooooobi #7187 üzenetére
Magic find, és life regen nélkül 15m -től indulnak az ilyenek. MF -el 90m, life regennel 40m (kettő együtt nincs jelenleg), de aki chc, chd, main statos holmit vesz, azok annyira nem nézik ezeket. Persze ettől még megdobja az árat. Szerintem rakd be egy 70m kezdő licitre bo nélkül, aztán majd kiderül mi lesz. Vagy RMAH, de látom most éppen ott van 250 Euróval.
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok, ez mit érhet szerintetek?
-
P00By
nagyúr
válasz
nightmare13 #7184 üzenetére
Remélem, mert már a tököm tele van a "szar" cuccokkal. Az Amu sem ment el!
-
P00By
nagyúr
Tudom, h nem túl jó. De azért eladható, nem?
-
törölt tag
-
mephi666
nagyúr
mondom, csapok egy gyors a3 kört:
ez azért szerintem elég lol... volt melléjük egy ivory pajzs is, de az sz@r
na, még ugyanazon a körön vagyok: esett egy 6statos cipő recept... reggel meg volt egy rad eme design (3. köröm ma)
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #7162 üzenetére
Nem 1 bot kattintgat gyorsan, mert azt kivágnák. Sok bot van, mind frissít mondjuk 5-10 másodpercdenként 1x, de ha ezeket összegzed, akkor jön ki, hogy kevesebb, mint 1 másodperc alatt elkelnek a nagyon alulárazott itemek.
Btw az 5 perces szabály engem még nem szivatott meg, de én is tapasztaltam már olyat, hogy betettem az itemet, és 5 másodperc múlva már rá tudtam keresni, ki is rakta 1d12h-val. Az 5 perc letelte után 1d11h lett, de simán el tudták volna vinni előbb is.
-
nightmare13
őstag
De ők honnan tudják, hányat kattintok?
Ott csak azt látják, hogy 3,x másodpercenként történik egy kattintás (3 féle kattintás van egy ciklusban a makorban nálam, hogy kicsit randomabb szagú legyen)
persil
Igen, ez az, amit én se értettem... Csomó időt elvesz feleslegesen.
-
persil
nagyúr
válasz
nightmare13 #7166 üzenetére
Mondjuk azt képtelen vagyok felfogni, hogy miért nem lehetett volna már eleve úgy kiadni, hogy előre be tudd írni a gyártási mennyiséget.
A majdnem 20 éves Command & Conquer-ben még oké volt, hogy egyesével kellett a minigun-okra kattintani, de talán mára már elég alapnak kéne lennie az ilyesminek...
Más:
Kard: 916 dps, 42% crit dmg, 198 int, ~150dex és socket. Ha nem vitték el az éjjel, akkor eladó kerek 2 millióért. Ha valakit érdekel, akkor este, ha hazaértem melóból, átvehető. -
válasz
nightmare13 #7166 üzenetére
"Egy gombnyomás egy kattintás."
Ha ezen túl vagy, akkor bizony dá-dá járhat érte.(az persze epic, hogy a "diablo egér" is macrozható)
-
mikromanus
veterán
Nem csak a túlzott fürgeség miatt dob ki. Nekem úgy rémlik, mintha a túl sok akció indításakor is kivág. A két másodpercenkénti frissítés talán belefér. Idegrohamot is kapnék ha az 5. klikkre kivágna a bidwar közepén
Végigkattintgattam a kavics, craft és tome árakat 2-3* és kivágott. Ilyen volt néha azért. Lehet terhelt volt a szerver és elvesztette az "időérzékét". Azt hitte gyors vagyok.
-
Coyot
őstag
válasz
Az a baj hogy én is tudok olyan gyorsan kattintani, hogy kidobjon miatta (ki is dob most is, hogy ne legyek már ilyen gyors...). A bot meg tud olyan lassan kattintani hogy az életbe nem mondod meg róla, hogy nem ember.
-
válasz
Az egyik AH bot készítőjét beperelte a Blizz Németországban.
-
mikromanus
veterán
Igazából nem egészen értem, hogy az ilyesmik hogyan működhetnek. Az ilyen gépi keresésekre és gyors akciókra van elvileg az a girnyóság, hogy valami limitre hivatkozva kivág a halálba a szerverről és újra be kell lépni. Mondjuk ha a belépési procedúrát is a macro végzi, akkro ez sem akadály. Ha ennyivel kikerülhető a szűrés, akkro a bliz meg is érdemli, hogy döglődik az AH/RMAH. Simán be kellene zárolni az accountot harmadik alkalomra. Aztán macrozgasson a csökött user!
-
válasz
nightmare13 #7157 üzenetére
Elméletileg.
Én buktam már így itemet, elírtam 1 nullával és amire leellenőriztem volna már sold volt.
Pedig mindig leellenőrzöm... -
oxox
addikt
amugy valmamennyi ido van cancelezni nem?
-
Ifju
aktív tag
Az ilyet nem lehet megvenni. Makrószkriptek százait futtatják a gold ah-n, mindeféle setupra beállítva, és ezek másodpercenként frissítenek. Pl. ha bekerül egy új Eternal Reign 2m-s max buyouttal, az a megjelenését követő 1 másodpercen belül elmegy.
mephi666: azért remélem levetted, hogy egy frappáns-poénos reakció akart ez lenni.
-
-
mephi666
nagyúr
jaja, nem is vitatom
de én még részegen is figyelek, hogy melyik cuccot melyik aukciós házba teszem és mennyire... meg alapdolog, hogy azonnal rácsekkolok, hogy jó-e az ár
olyan bakikat nyomtam csak patch előtt, hogy goldot raktam fel rmah-ba és véletlen bnet számlára kértem a pénzt
(szerencsére most már paypal az elsődleges) ...az pedig 1-2sec alatt elment (de nem vágott hanyatt: oda-vissza forgattam kicsit... akkor még megérte gemet rmah-ból venni, goldosban eladni és a goldot visszatolni rmah-ba)
ui: de tényleg hogy megörülhetett, hogy "húdegyorsan elment"
...csak aztán várhatta is a soksok eurót a számlájára
-
mephi666
nagyúr
elég szélsőséges példa, de összevissza keresgélve is szinte minden nap futok bele izomból alulárazott cuccba, amikor a sajátjaimat csekkolgatom, mi mennyit érhet
szerintem miután ennél az eladó rájött, hogy 213goldért eladta az ik páncélt, jól tökönbökte magát egy rozsdás bicskával
-
persil
nagyúr
Hülye példa, mivel az egyetlen lényegi különbség, hogy nekem intesre van szükségem.Az meg csak az árát erősítit, hogy nem filléres pickup radius, hanem lightning resist maxroll van rajta, meg extra 150 armor jön rá str-ből.
Forgathatod a dolgot, de a rövid lényeg, hogy a tiédnél jobb vile wardot vettem tizedáron úgy, hogy nem csak véletlen kifogtam egyet, hanem válogattam vagy 10 között ugyan ebben az ársávban.
Át kéne gondolnod azokat az árakat. Megsértődhetsz, de a te érdeked.Teccik érteni?
-
persil
nagyúr
Vit-tel meg 250 mainstattal még mindig aranyáron van
De, amikor én kerestem, akkor a fent linkeltnél mind jobbak voltak ebben az 1-2 millás ársávban. Azért is vettem meg, mert ennyiért nem volt pofám otthagyni. De mondom még vaciláltam is vagy 3-4 között, szóval nem egy extra jó vételt fogtam ki.
Szrk.: Na most megnéztem armoryban és előbb annyit tévedtem(fejből mondtam
), hogy az enyémen pickup radius helyett 60 lightning resist van.
-
Zan
aktív tag
Hát igen...szóval ez az, amire ember meg nem mondja, hogy mennyit érhet...mert annyira keresett/jó! Én tutira nem adnám el, akár mennyit is kapnák érte, mert végül is arra törekszik a legtöbb játékos, hogy a legjobb cuccokat tudja összeszedni és jelen pill. ennél nincs jobb roll (csak max magasabb armor/res) az Ik chest-re. Hacsak nem pénzre hajtasz, mert akkor 200-250 eurót ki tudsz szedni belőle szerintem!
-
nightmare13
őstag
Jó reggelt a fórumlakóknak. Helyzetjelentés GEM fronton:
- aki PERFECT vagy RADIANT STAR gemet szeretne, jelenleg még mindig az AH-ban történő vétel az ajánlott- alacsonyabb szintű kövekből viszont tudok olcsóbban ajánlani az AH-nál (10 db felett kedvezmény!)
Flawless Star Emerald : 1980000
Flawless Star Ruby : 1790000
Flawless Star Topaz: 1781000
Star Ruby: 556000
Star Emerald: 564000Az árak tájékoztató jellegűek, folyamatosan változnak és aranyban értendőek!
További részletekért forduljon kőkereskedőjéhez, azaz hozzám!
Egyéb kövekről is lehet érdeklődni.
Lootban gazdag játékot kívánok!
-
vendingo
veterán
válasz
nightmare13 #7125 üzenetére
Ja a gyűrűre és az amura gondoltam. Azok se érnek valami nagy összeget.
A csizma esetleg érhet valamit, de azzal se fogsz bankot robbantani... ha lenne rajta allres, akkor kicsit másképp állna a dolog -
golya87
őstag
válasz
nightmare13 #7125 üzenetére
A gyűrű szerintem elég egyértelmű, hogy mi akar lenni a megfogalmazásában.
-
vendingo
veterán
válasz
nightmare13 #7123 üzenetére
A csizma és a 2 rare gyűrű kivételével minden más "hulladék".
Arra a 3 tételre keress rá ah-ba hogy mennyiért mennek. -
persil
nagyúr
Egy ilyen valakinek esetleg? Ára kerek 2 millió. És pontosan tudom, hogy mit mennyiért lehet kapni ah-ban, nem kell linkelgetni, köszönöm
-
persil
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben egy olcsóbb, socket-es sloraks madness?
-
miko_
tag
Mi lehet ennek az ára amiért el is megy mert nem nézz ki rossz cuccnak, kár hogy kicsi a dps:
-
PunkZoli
aktív tag
privátban, ha érdekel
-
Storm Crow mitől lehet drága?
Esett egy 6% chc-vel. -
_ocsisajt
őstag
Itt a karim: ennek jobb az intje, meg 2 socket
(igaz, nincs vit)
Csajom ^^
kozeli cel: jobb lacuni ami jo CH-t ad, mert a CH-m siralmas... szepen ugrana meg 5-6 CH-val DPS... meg zuni cipo minimum annyi allressel, es akkor jon a bonusz vegreviszont szerintem a legnagyobb fragem az a main handem, sima mobbol esett, eloszor el akartam adni vendornak, mert azt hittem 2H
mondom whaat? anno keresgeltem AH-ban es nem volt hasonlo ilyen jo (rosszabbak eleg dragan igen), nemtudom, most van-e
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest