Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcage
tag
Sziasztok,
Ajánlatokat várnék az alábbi gyűrűre:
Üdv,
J -
F-ECT$
titán
válasz
whabaky #6489 üzenetére
Mostanában döglődik a piac, ez alól mondjuk a jó leg/set cuccok kivételek, de ott is nagy a mozgás az árban. Pl pár napja volt pl egy dex, life regenes Fire Walkerem, amihez hasonló 900k-ért volt benn. Gondoltam kiteszem 800k-ért, nem ment el, így csökkentgettem az árát 100k-kal, végül utoljára 500k-ért tettem be (épp volt több olyan cuccom, amit többre tartottam, így ez volt az utolsó ár), és annyiért végül el is ment. Megjegyzem, hogy az eladás után is csak 800-900k körül láttam benn hasonlót.
Szóval ilyen 30-50%-os eltérés lehet aközött, hogy mennyiért látsz benn valamit, és hogy mennyiért veszik meg. Így én azt szoktam csinálni, hogy rákeresek a főbb értékekre lefelé kerekítve. A legolcsóbb árnál 5-10%-kal olcsóbban beteszem, szintén lefelé ketrekítve, tehát ha valami hasonló 49m-ért van benn, akkor 45-re teszem be én, és ha nem megy el, akkor ~10%-onként csökkentem az árát. Megjegyzem, hogy volt olyan vállas, amihez hasonló 5m-ért volt benn, és az enyémet végül 1m-ért sikerült eladni hétvégén. (Volt rajta main stat és all res is szépen, a hibája az volt, hogy vit helyett csak life% volt rajta.)
-
whabaky
tag
Legyetek kedvesek segíteni a beárazásban, mert valaki 30 milliót mond rá, valaki 50et, van olyan aki meg 80at.
Szóval ez a set sapi lenne.
KöszönömIlletve, ha valakit érdekelne eladó, vagy csere is játszhat DH cuccra.
-
Szatesz.
aktív tag
Ezt valaki beárazná nekem?
[link] -
SLYM
veterán
asszem talán ez úgy az egész játék alatt a második cucc, aminek AH alapján nem tudom belőni megközelítőleg se az árát. ha valaki jól tud tippelni, akkor köszönöm a segítséget, illetve ha valakit érdekel, akkor adhat ajánlatot a wandra. ár alatt adom az összes cuccomat szóval velem lehet alkudozni :[link]
-
Agro
senior tag
új gazdát keresnek
-
P00By
nagyúr
-
Kobe
veterán
demon huntereknek nékülözhetetlen
priviben lehet érdeklődni, occsóért van
-
miko_
tag
Eladó ha valakit érdekel írjon PÜ-t
-
IcsiGin
csendes tag
válasz
Sirandrish #6453 üzenetére
És ez ?
-
IcsiGin
csendes tag
Ez érhet valamit?
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Még mindig vagyok olyan hülye, hogy ezen nyomott árak mellett is vállalok craftolást.
Továbbra is Rubyból mindent, Emerald, Amethyst Flawless Star szintig, Topaz csak Star.
Árakról mindig az adott pillanatban érdeklődjetek, folyamatosan képlékeny, csak AH ár alatt dolgozok, ha meghaladnák a költségeim ezt, értelemszerűen AH-t fogom javasolni.
-
Dadan01
senior tag
Jó , akkor hirdessed ezermillióért, akkor ott lesz az AHban, és valaki majd mutogathat, hogy egymillárdért van, miért szólják le mások. Akkor elmondom hogy ott a manticore, ami nagyobbat sebez, stbstbstb, és 2 milláért se viszik el azt, ami az enyém és 1100dps..., ez meg 850dps, szerinted ki fog érte aranyat adni? nyugodtan szétcsaphatod brimstone-nak.
-
morvaigaben
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne, hogy ez vajon mennyit érhet?
Nem találtam hasonlót, így beárazni sem tudtam.
Köszi előre is. -
vendingo
veterán
-
Rossi
addikt
Dadan01, vendingo:
+150 dps-el 5M körül vannak AH-ban.
-
miko_
tag
Küldtem PÜ-t KonzolKartel.
-
KonzolKartel
őstag
Eladnék 300 milliót, ha valakit érdekel írjon PÜben.
-
HoldenC
újonc
Sziasztok, mondanátok erre egy árat?
Rare amulett
122 vit
46 Lightning res
48 all elements res
chc +9
attacker takes 2500 dam/hit
+ socketköszi
-
Coyot
őstag
Act2es keywardennek mi a baja? 1 hp val áll ott mindig mint egy határ szar, aztán egyszer csak megdöglik végre. Természetesen a kulcsot megtartja magának
-
Ifju
aktív tag
válasz
Sirandrish #6416 üzenetére
Kell még a Gidbinn, vagy mehet brimstone-nak?
-
Ifju
aktív tag
válasz
Szatesz. #6411 üzenetére
Szerintem ezeket sokan nem tudják, ezért leírom, hátha valakinek új
+100 str-rel több lehet:
- vállason
- övön+100 dex-szel több lehet:
- csizmán
- kesztyűn+100 inttel több lehet:
- kesztyűn
- sisakon+100 vitállal több lehet:
- páncélon
- gatyánEzekből adódik, hogy 200+ str-es vállas jóval gyakoribb, mint 200+ dexes, és lehetne sorolni a példákat.
A gyakoriság pedig meghatározza az árakat... -
Kobe
veterán
ha vkit érdekel, privi
-
miko_
tag
Kérhetnék egy beárazást. Ezekkel a statokkal nem találok semmit se AH-ba.
-
Vole
aktív tag
Elado:
Vile Ward: 70M
Tal Offhand: 35M
-
F-ECT$
titán
Csak én érzem úgy, hogy kb semmit sem lehet eladni? A nagyon jó cuccok mennek, de amit régen elvittek 1-2m-ért, mert volt rajta egy kis szépséghiba, azt most 100k-ért se kérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest