Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Barbár karakterhez. Már 70-es vagyok.
Mi a jó talent, milyen fontos értékek kellenek a ruhákba fegyóba ebben az új kiegészítőben.
Az előzőben tudtam de most ebben az újban gondolom válltoztak a dolgok...
Köszönöm -
Doom83
tag
Sziasztok!
Ugy tudtam ma jön ki az új rész 18.-án.. Sőt már 19 van
Megvettem az új részt már 3 hete!
Látok olyan dátumot is hogy 25.-én fog kijönni? Mi az igazság? -
Doom83
tag
Sziasztok!
1 hetet nem játszottam, és a Barbárnál mindig elfogy a Fury!! Valami hihetetlen...
Nerfelték? Vagy mi lett vele? Ugyan azok a beállítások... Minden ugyan az mint eddig.
Fogyamatosan csökken a fury, és sokkal több fury fogy az ütéseknél, nem tölt vissza olyan sokat mint eddig!
Wrath of the Breserker módban igy nem is tudok jatszani csak kb. 4 másodpercig... :@
Eddig folyamatosan abban tudtam maradni! -
Doom83
tag
Segitene valaki aki jol ert a monk karakterhez.
Köszönöm!
-
Doom83
tag
Sziasztok!
Most huzok egy monkot es nem ertek hozza valami sokat. Olyan ban kernek segitseget hogy milyen fegyvert vegyek neki? Gondolok itt arra kimondottan olyat ami monk nak jo es nem a crit hit damaget.. ? Attack speed fontos a fegyverben?
Alaszotokat elore is köszönöm! -
Doom83
tag
Köszönöm a segítséget!
próbálkozom! -
Doom83
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy eléggé nagy problémám! Már írtam a Blizzardnak-is de azt mondták várjak már 3 hét telt el és semmi.... :S
A problémám az lenne: raktam az accountomra pénzt és nem euro-t hanem angol fontot. De ez nem jelenik meg a játékban! Mi lehet ennek az oka!? Az accountba belépek ott irja hogy ott a pénz, fontban, de a játékban lem látom...
Segitségetelek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Politika
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Windows 11
- Star Trek
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest