Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Kis szösszenet a random témához...
Én azt hiszem most adtam fel ennek az itemnek a rollolását! Elfogyott a türelmem, komolyan mondom hamarébb fogok találni erre egy olyan pancit amibe már csak feart kell rollolni vagy gyárilag adja... A lelkes matekosok kiszámolhatják, hogy ez már hányadik roll ekkora értéknél. (nem tudom mennyi a szorzó ennél a lassan exponencionálisan novekvő agyrémnél, már nem is érdekel)
Goldsinkre ideális volt, meg kell valljam...
behold:
Btw nem "hiszek" benne, mert erősen konteoszag, de ennyire nem lehetek "szerencsétlen", vagy igen? Nincs ez valamilyen szinten determinálva? Annyira cink, hogy ennyit belelövök és 2.6 a max?(diszklémer: nem, tényleg nem vagyok ekkora mazoista, hogy csak egy kép kedvéért csavargassak bele ekkora értéket...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Steam topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- További aktív témák...
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest