Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus #10983 üzenetére
"Elég magas chc kell. A folyamat fagyi a friost novától van. A CM passzív miatt minden crit valami eséllyel csökke... blablabla"
Nem tudom mennyire (nem) jött át a kérdésemből, de pontosan tudom, hogy mit csinálsz a videón, sőt, én is hasonló build-et használok, csak azon csodálkoztam, hogy folyamatosan fagyiban tudod tartani, miközben nekem kell 2-3-4 ellenfél, hogy az egész gépezet működjön. Egy ellenfélnél nálam, 45% chc-vel nem tudok ilyen gyakran novázni.
Ezért kérdeztem, hogy a twister proccol-e ennyire brutálisan, vagy esetleg szimplán még a 45-nél is sokkal magasabb a chc-ed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest