Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED monitor topic
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cyberbeni #43240 üzenetére
Nem rinyálok. Írtam a véleményem. Nagy különbség. Persze ha kicsit vissza olvasnál Gorni is egy véleményem van velem. Mellesleg ő is tösgyökeres wd az elejétől fogva.
Amit csinálsz és irkálsz az meg vicc.
Szövegértelmezéseddel is van némi probléma. Írtam mikor fogok tovább menni act3-n. Keresd vissza.
Tőled az évszázad beköpése volt, hogy a wiz szükségletei nem sokban különböznek a wd szükségleteitől.
Tanácsot meg attól szoktam kérni/elfogadni aki kicsit többet tolta adott classal mint én. Te nem ez a kategória vagy.
Alkalmasint megyünk egy coopot. Meglátjuk mekkora az az epenis. Mert így ahogy leírod hatalmas. De mint tudjuk messziről jött ember azt mond amit akar.
Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest