Hirdetés
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
"SPOILER
tegnap esett a titkos pályához való bot receptje a kovácshoz"
másnak is meg van már?
mennyire ritka ez? 2 tárgy is megvan már hozzá és nem kerestem őket csak játszottam simánLegközelebb így próbáld meg, és nem leszek nagyon ideges, hogy véletlenül a titkos pályáról olvasgatok.
-
-
Argos
őstag
Az a wall az süti lesz!
Kiváltképp ranged karaktereknek, ha nem tud kichargeolni belőle, vagy gyorsan szétkapni.
Pláne, ha van a wall-t castoló mob mellett egy másik, ami mondjuk tol egy finom kis tűzeső aoe-t a nyakadba..
Mennyi anyázás lesz itt! Mint anno az Iron maiden miatt mondjuk zeal palával! -
bolha23
aktív tag
Csak ezeket a lehetőségeket a 15. patch-ben kivették, most a social fülön kell az állapotodat állítgatni.
Alapbeállítás szerint most mindenki számára a barátok közül elérhető vagy, és be is ugorhatnak kérdés nélkül hozzád. A menüben most csak ezt a quick join-t engedélyezheted, vagy tilthatod.(#6888) Cicero: Ez tényleg jobb, mint az enyém.
-
KubanitoS
veterán
Teljesen igazad van, én is így gondolom, viszont szerintem kicsit erőltetett, hogy mindenhonnan ez folyik, hiszen a webböngésződ nem tolja a képedbe minden indításkor a legújabb D3 infókat, kivéve, ha te kifejezetten ezt akarod.
D3 mellett a Mass Effect 3-at várom még. Ez a két játék lesz, amelyet megjelenéskor megveszek. ME3-ról is tele van a net spoilerekkel (van egy kiszivárgott forgatókönyv is
), azonban személy szerint én még egy trailert sem voltam hajlandó megnézni belőle. Ezerszer jobb, ha játék közben jössz rá mindenre.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Playstation 4 Pro (CUH-7116B) - Glacier White - 1TB
- Billentyűzet matricás HP 15-DA 15-DB 15-DF 17-CA 17-BY 15-CN 15-CW 15-CP 15-CR 15-CS 250 G7 255 G7
- Sony FE 85mm f/1.8 Objektív (SEL85F18) - 2026.10.13 GARANCIA
- Dell inspiron 15 I7- 256gb SSD 8GB ram Dedikált videókartya
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest