Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
WhiteWalker #36954 üzenetére
na, de nézd meg másik oldalról: szvsz akár ah nélkül is simán végigvihető hell végéig, az inferno-t pedig +1 fokozatnak harangozták be előre is, ahol vért izzadhat a nép... és jól is van ez így, hogy teszkós cuccban nem teljesíthető, mert akkor egyszerűen fölösleges lenne öltözni... mi lenne akkor a lényeg? az, hogy dia mondjuk infen teszkós cuccban meghalna 30sec alatt, táp cuccban meg 10 alatt?
nem sok értelme lenne... kell ez a gearfüggőség inferno-n, mert felborulna a piac teljesen, ha nem így lenne... mellesleg én úgy látom, hogy a befektetett idő megtérül... durván bennevan úgy 350órám a játékban és már visszajött az ára meg esett még néhány eladható cucc, ami valószínűleg el is fog menni... én elhatároztam, hogy 1fillért nem költök rmah-ban és ez így is marad: ha esik jó drop, használom... ha látok jó cuccot ah-ban megfizethetően, megveszem és közben érzem a karakteremen, hogy az adott "ideális terület" (ahol a trasht takarítja 1-2 multishot és a rare-eknél is csak nagyon elvétve halok 1-1rossz leosztásnál) egyre jobban megy és talán lehet próbálkozni továbbmenni és máshol farmolni... nem aggaszt, hogy a3ban egyelőre esélytelen vagyok "gazdaságosan és gyorsan menni", mert tudom, hogy 2-3tárgy hiányzik "csak" hozzá... és onnantól kb végig is menne simán és farmolhatnám akár a4et is... a drop meg tényleg változó: van hogy egymás után azonnal estek rmah-ban eladható cuccok, máskor meg napokig semmi... kitartás kell
Aktív témák
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest