Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- OLED TV topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tápos kibeszélő offtopik
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Megvan az uj digis net faintos majdnem 2megával töltők lefelé.
Most egy másik ismi próbál egy helyre bevinni meloba kíváncsi vagyok mi lesz belőle nem ártana már
Csajommal a helyzet a szokásos...inkább már szót se érdemelne a dolog.Kocsi megvan, voltam 2x pecázni azóta.
3 ill. 4 ponty a zsákmány most ez az uj joker tó nekem szimpatikus.ide fogok járni.közel van.csak kiba szeles...majd írok beszámolót a pecatopikba csak oda képeset akarok
Kéne bulizni de nincs zseton tegnap is haverrel lepangottunk rioba de minek...akkora egy zsák fos, halk zene, és ilyne lassú tempotlan számok, a mixelés minősége meg hulladék.......engem ott nem látnak, és még belépő is van már...nyithatnánaka balcsis helyek már....nincs is hova menni így nyáron pesten tiszta szégyen....csak hajógyári...igaz bejön mostanába egyre jobban az a zene.
Amugy meg jól elvagyok., edzegetek 5x igaz eredménye nem nagyon van kéne whey pro amint lesz kess jön is.
pokerba 3. ként szálltam ki legutobb de 2. lehettem volna.csak már nem érdekelt.hála égnek látják hogy fejlődők.
Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Windows 11
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest