Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Megvan az uj digis net faintos majdnem 2megával töltők lefelé.
Most egy másik ismi próbál egy helyre bevinni meloba kíváncsi vagyok mi lesz belőle nem ártana már
Csajommal a helyzet a szokásos...inkább már szót se érdemelne a dolog.Kocsi megvan, voltam 2x pecázni azóta.
3 ill. 4 ponty a zsákmány most ez az uj joker tó nekem szimpatikus.ide fogok járni.közel van.csak kiba szeles...majd írok beszámolót a pecatopikba csak oda képeset akarok
Kéne bulizni de nincs zseton tegnap is haverrel lepangottunk rioba de minek...akkora egy zsák fos, halk zene, és ilyne lassú tempotlan számok, a mixelés minősége meg hulladék.......engem ott nem látnak, és még belépő is van már...nyithatnánaka balcsis helyek már....nincs is hova menni így nyáron pesten tiszta szégyen....csak hajógyári...igaz bejön mostanába egyre jobban az a zene.
Amugy meg jól elvagyok., edzegetek 5x igaz eredménye nem nagyon van kéne whey pro amint lesz kess jön is.
pokerba 3. ként szálltam ki legutobb de 2. lehettem volna.csak már nem érdekelt.hála égnek látják hogy fejlődők.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Witcher topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest