Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
Lv 10 boss
Azt a tv s fejet hogyan lehet sebezni?lattam youtubeon,hogy a piros jelet a padlon utik,de nekem ugy nem sebzodik.ty -
Zsombor994
csendes tag
A friss videotesztalanyom a Devil May Cry új epizódja, ami azonnal elvarázsolt, és nálam toronymagasan az év játéka eddig. Nem hibátlan, de remekül néz ki, változatos, és tényleg eszement hangulata van, úgyhogy jöhet a folytatás iziben!
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy újratelepítésnél honnan mentsem le a mentéseimet?
Mert a C:\Users\Felhasználó\Documents\My Games\UnrealEngine3 mappából legutóbb mindent lementettem, majd visszatöltéskor teljesen mindegy volt hogy mi volt a mappákban, új játékot kellett kezdenem -
-
BeerBier
senior tag
Urak,valaki kipróbálta már a Vergil's Downfall című DLC-t?
-
sanyek2
senior tag
Egy kis gameplay tőlem

-
sanyek2
senior tag
Az első 3 nehézségi szintet végigvittem, már a 4.-et kezdtem el, és már kezdem unni. Szóval szavatosságra adnék jó indulatú 6-ot, de inkább 5 lenne...
Személyszerint ezt várom.
A fegyverarzenál és előhívásuk egész frappáns, főleg hogy kapott Dante is teleportálást.
Mégis a legnagyobb csalódás a grafika.... Ok, hogy DX9-es, de a DMC4 DX9 alatt szebben futott mint ez.
Kimaxoltam 1920x1200-as felbontáson... Nem nagyon erőlteti meg magát a gép, ráídásul néhol gagyi textúrák, és élsimítások csúfítják a pályákat, karaktereket... A 4-ben még Lady cickói is szebben kidolgozottak, mint Kate popsija...

-
Senais
aktív tag
Sziasztok!
Kitoltam a játékot, számomra nagyon tetszett
volt egy-két gond vele, például a kameraállása néha bezavart, de alapvetően nagyon tetszett a játék.SPOILER LEHET:
Annyi kérdésem lenne, hogy nem tudjátok, hogy miért fehéredik ki Dante haja? Pont erre nem figyeltem, amikor Phineas-szal beszéltem =/ -
BeerBier
senior tag
Üdv Urak.
Kipróbáltam én is ma a játékot,tetszik is,bár az ifjú Dante kevésbé "laza" mint a régebbi részekben..
Node a kérdésem az lenne,hogy ennek a játéknak van e directX 11-es módja?
Mert nálam minidg dx9-ben inditja el a gép.. -
Barell
őstag
Sziasztok, ma hozzájutottam én is ehhez a játékhoz végre és ott járok amikor kaptam egy új fejsze szerű fegyvert. Azt miként tudom elővenni?

-
sanyek2
senior tag
Itt is van Blody Place? Ha igen, melyik szintet kell teljesíteni hozzá?
-
FLx
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Hell and hell módban meg főleg.

-
mikrosuttii
aktív tag
A vége felé kezd érdekes lenni

-
kenwood3
addikt
válasz
Mártógyurma
üzenetére
Nem csoda, hogy nem megy nvidiá-n rendesen, az Amd segítette a játékot az optimalizálásban

-
sanyek2
senior tag
Mint ahogy a 3-4-nél, itt is ajánlott a gamepad. Na én azzal kezdtem el tolni. Jól irányítható, nincsenek benne vak kamera állások, viszont a célkereszt nagyon hiányzik... :s
Nem nagyon sikerül megbarátkoznom ezzel a tini démonvadásszal...
Várom azt a részt, ahogy tényleg lepetézek, olyan jó.... A 4 már nagyon ráközelített, de az erdős részek... hát... :/
Visszatérve a tini Dante-ra... Nem valami bizalomgerjesztő, ahogy pl a legelejétől a rebellion kombója végén a "kibillent egyensúly" effektust berakták... Ettől a hatástól nekem nagyon elment a kedvem tőle... Akaratlanul is észreveszem a kombók végén... :S -
ADAM1337
nagyúr
Bill-el játszottam ki, szerintem még így lett a legjobban mappingolva, de amikor elkezdtem a játékot 5x kiírta h megváltoztathatom az irányítást az options-ba.
Nekem néha volt bajom a "dash" megoldással a q+space illetve hogy elötte ill utána mit kell csinálni nem mindig vette úgy be vagy ált írányba. -
ADAM1337
nagyúr
Kitoltam a játékot az előzetesek miatt féltem h a nyápic dante milyen szerepet kap, de összességében tetszik a játék valami 10óra játékidővel toltam ki.
Sok dolgot hiányolok ami a 4-ben volt gondolkodós dolgok stb, de a harc rendszer jó lett és nem csalódtam benne, hozta azt amire számítottam. -
Wa2x_
veterán
válasz
Mártógyurma
üzenetére
Az f*sza.. akkor nem tudom..
ez megoldás szokott lenni. -
Mártógyurma
tag
Poén: Letöltöttem az nvidia legfrissebb driverét és valóban nincs megakadás, igaz játék se, igaz windows se... XD ......egyszerűen már a rendszer se akar felállni...XD
Fos cég.. Na mindegy ..
Szóval az asus oldaláról letöltöttem egy enyémnél frissebb és müködő verziót, de a hiba megmaradt, úgyhogy bekaphatja a Ninja Theory... -
mikrosuttii
aktív tag
Itt már 4GB-vel játszottam,bár különbséget nem érzek.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Mártógyurma
üzenetére
Driver frissítés
-
Mártógyurma
tag
Sziasztok!
Pc-re vettem meg a játékot és sajnos van egy "kis" problémám vele. 1280*1024 -ben (minden max beállításon) játszom vele. A gondom az, hogy habár az fps értékem teljesen jó - nem akad a játék - ,sokszor teljesen véletlenszerűen kimerevedik a kép (a hang megy tovább), aztán 4-5 másodperc múlva megy tovább..
Próbáltam, hogy lejjebb veszem a felbontást stb. de a hiba akkor is jelentkezik..
Tudtok erre valami megoldást? -
kenwood3
addikt
A 4-nek nagyon jó grafikája van [link]!. A 3. részen viszont már látszik, hogy nem mai darab. Grafikai szempontból nincs baj ezzel se
Irányítással se volt gond a 4-el, gamepaddal majdnem ugyanolyan mint ez, billentyű+egérrel történő irányításról nem tudok nyilatkozni, mert nekem azzal a dmc-k játszhatatlanok. A kombók is jobbak szerintem a 4-ben illetve a főellenségek is elég semmilyenek ebben. Nem tudom, lehet velem van a gond 
-
Wa2x_
veterán
Nem te vagy az első, sok helyen olvastam - csak ez a topic kihalt - hogy nem adja vissza azt amit régen, én nem játszottam az elődökkel, azért fogott meg annyira, de ahogy olvastam az előző részekben még lazább volt a Dante, itt is lehetett volna, bár így is sírtam rajta néha..

-
Wa2x_
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Azért még kell egy kis rutin

-
mikrosuttii
aktív tag
Rövidke gameplayem:
-
Wa2x_
veterán
Kivégezve, jó kis géjm volt csak rövid..
-
FLx
addikt
No, nem lett ez olyan rossz mint elsőre gondoltam. Arra leszek kíváncsi Dante Must Die fokozat mennyire nehéz, ahogy a többit nézem, jóval könnyebb lett mind.
-
batai15
félisten
Menteni hogy kell? (konzol erdeti gáma) mert úgy de úgy felkurja az agyam . megöltem a succubust másnap játszanék erre mivan? 1.5 pályával visszább kezdem a játékot.
és nem hogy küldi elején hanem a közepén. 3 napja nem is játszottam olyan ideges lettem. -
Mister_X
nagyúr
Haladok a sztoriban, potyognak a bossok. Eddig minden elismerésem a Ninja Theory-é.
-
Mister_X
nagyúr
A DMC4 a konzolról PC-re való portolás tökéletes mintapéldája, a tipikus number one, amire meg is érte várni. Szuper grafika, vállalható irányítás, beépített benchmark, alacsony gépigény... flawless. Remélem sokat mondd, hogy egy Celeron 420 + Radeon X1600XT párossal, mint a kés a vajban, plusz High részletesség. (persze csak 1280*1024, no AA, Vsync, srb sallang). Imádtam bár konzolon is. Sőt, be is szerzem majd PS3-ra.
-
kenwood3
addikt
Engem nem érdekel, hogy konzolport lesz. Nekem a negyedik résznek se volt gondom a grafikájával, illetve az irányításával, mondjuk nekem van pc-hez xbox360 controllerem, így nem is csodálkozom, hogy nem volt vele gondom
. Sőt szerintem bill+egérrel nem is szabad ezt tolni."Amúgy a te "tini punkos-emos" leírásod simán alaptalan"
Nem az én leírásom, a gamestar.hu-ról másoltam, meg is van említve, hogy onnan van a forrás. 1 normális első hsz-t akartam összehozni, és csak ott találtam olyasmit ami tetszett.

Más: Ma lett végre 10 új hsz, csak így tovább. Kezdtem azt hinni, hogy senki se fog ide írni már

-
Mister_X
nagyúr
Először is: [link], továbbá kérlek ügyelj a helyesírásodra, mert a saját, versenyképes érvelésedet rontod ezzel.
Én is mondhatnám magam régi motorosnak, mert a DMC2 óta nyomom én is. Nekem a változások nem feneklették meg a gyomrom, sőt, szerintem nem hátrány új életet vinni egy sorozatba, nem véletlen "reboot" ez a DmC. A történet egymaga képes lenne leszögezni a TV elé, annyira sikerült eltalálni. Az, hogy Eva angyal volt vagy sem, szerintem nem sok mindenen változtat, a sztori is epikusabb lesz Sparda "bűne" által. És szerintem sokkal logikusabb, hogy egy Nephilim (félig angyal, félig démon) alázza a "telivér" démonokat, mint egy démon-halandó félvér.
A harcrendszerrel nekem semmi bajom, három éve nem DMC-ztem, még is tudom rendesen kezelni a játékot, hogy mikor melyik fegyverrel érdemes csapni, eddig sosem hibáztam - kivéve a kontrollerem leírt hibája okozta fail kombókat. Szeritem jobb megoldás a Redemption átalakulása, végre nem farzsebből vesszük elő a mordájokat, hanem meg van magyarázva, hogy Limboban a Redemption képes erre. A használatuk is tök logikus: a Rebellion a leggyorsabb fegyver, az Arbiter a páncélozott egységek ellen hatásos, az Osiris túlerővel szemben érvényesíhető. A két csáklya is remekül használható harcban és az Angel Dash sem csak platformerkedésre használható. Ja, lesz itt is megszerezhető fegyver.Kinek a pap, kinek a papné, nekem eddig ez a kedvenc DmC-m, majd az ending függvényében vátozhat az állás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
HÁt videón megnéztem a fehér hajas easter egg-et, visítottam a röhögéstől.

-
batai15
félisten
Muszály vagyok beléd kötni.
Én régi motoros dmc fan vagyok, minden részt sokszor végig vittem, főleg a favorit 3. És 4. Részt.
Leírom a véleményem, viszonyítva az eddigi részekhez képest.
Nincs semmi gonda fiatal dantevel, még jól is nézki. Mivel kronológiailag ez az első rész, illettvolna pár dolgoz figyelembe venni. dante anja ember volt nem angyal. És elvileg szőke haja volt nem vörös ,legalábbis mundus trisht róla mintázta, bár akár dante ő is festhette a haját.
Mivel az eddigi részekben a rebbellion dante erejének központosításán mást nem tudott, nem kelett volna ilyen átváltozós képességeket adni neki. Eddig id nagyon tökéletes volt hogy minden fegyver külön álló volt. Egy dpad nyomás és ennyi.ezzel is nagyon gyorsan lehetett stílust váltani. Hamár irányítás , tul van bonyolítva ,amit fentebb elmlítettem.jpbb volt a hagyományos irányítás. Nincs célpont kijelölés sem, nehezebb bizonyos ellenfelekre koncetnrálni.
A zenék is lightosak, nem adják meg a feelinget harc közbe.
A pókemberkedés(láncok) is fölösek nekem.
A grafika jó, bár az ellenfelek nem annyira változatosak. Ilyen rozsdás robotokra hasonlitanak.
Az átvezezők sem olyan hypoltak, lazák mint a dmc3.4 ben.
Ha most kezdeném a dmckorszakot maximálisan elégedett lennék,de igy nem ér fel nekem az eddigi részekkel. -
Mister_X
nagyúr
Hajjaj, akkor fog beindulni a topic, tele lesz ilyesmikkel, a teljesség igénye nélkül: "fos konzolport", "én végigtoltam első napon, sztem szar", "ilyen ronda játékot is rég láttam", "nem a régi Dante van benne, ezért nem is játszok vele, szar", "irányíthatatlan, szar" stb.
Jaigen, még a hosszú fehér hajú Dante-t is kiparodizálták
Amúgy a te "tini punkos-emos" leírásod simán alaptalan. Punk volt eddig is Dante a maga módján, emo-s meg inkább az előbbi részekben volt. És igen, fiatal, mert most ismeri meg a múltját, most kezd harcolni, már csak ennek a történetvezetése megér egy misét.Tervben van egy új kontroller, mert az enyém analóg karja hajlamos beragadni, tehát nem működik a meglököm-visszaugrik-meglököm-háromszög kombó jó kivitelezése, nem mindig sikerül.
-
Mister_X
nagyúr
Hát nemigen

Első három pálya done, mindegyik Rank A-s lett. Már most látom, hogy megérte előrendelni, még csini arany skint is kaptam a fegyverekre + official soundtrak lemez. A grafika is helyre, egyedül csak az árnyékolás érdekes a karaktereken, átvezetők alatt. Gondolom PC-n nem ilyen lesz.
Ja, Osiris már most kedvenc gyilkolóeszköz.
-
kenwood3
addikt
Na tessék, lehet tolongani
Nem indul valami jól az a topik 
-
kenwood3
addikt
Sziasztok !
Bátorkodtam megnyitni a topicot, mert lassan itt a megjelenés és még nincs neki .

" A népszerű hack'n'slash sorozat ismételten egy új résszel bővül, melyet nagyon "kreatívan", Devil May Crynak kereszteltek a készítők. A játék során ismételten Dante bőrébe bújhatunk majd, ám ha azt hisszük, hogy kedvenc "bad ass" hősünk fog visszatérni, akkor kicsit csalódni fogunk. A történet szerint Dante egy jókora másnaposság után, egy párhuzamos univerzumban találja magát, ahol egy tini punkos-emo-s stílust képviselő kamasszá változik át és vele fogjuk kaszabolna az ijesztőbbnél ijesztőbb szörnyikéket. Szerencsére, ezúttal sem leszünk híján a szuper képességeknek és a jobbnál jobb fegyvereknek, melyekkel látványosabbnál látványosabb kombókat hajthatunk majd végre. A játék PS3, Xbox 360 és PC platformokra fog megjelenni jövő év januárjában. " Forrás : gamestar.hu
Rendszerkövetelmények:
Minimum:
Processzor: AMD Athlon X2 2.8 Ghz, Intel Core2 Duo 2.4 Ghz
Memória: 2 GB RAM
Hdd: 8 GB
VGA: ATI Radeon HD 3850, NVIDIA GeForce 8800GTS
DirectX: 9.0cAjánlott:
Processzor: AMD Phenom II X4 3 Ghz, Intel Core2 Quad 2.7 Ghz
Memória: 4 GB
Hdd: 9 GB
VGA: AMD Radeon HD 6950
DirectX: 9.0cTrailer: [link]
Demo Gameplay: [link]
Jó szórakozást mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Pixel 7 pro 128/8
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez megoldás szokott lenni.
Irányítással se volt gond a 4-el, gamepaddal majdnem ugyanolyan mint ez, billentyű+egérrel történő irányításról nem tudok nyilatkozni, mert nekem azzal a dmc-k játszhatatlanok. A kombók is jobbak szerintem a 4-ben illetve a főellenségek is elég semmilyenek ebben. Nem tudom, lehet velem van a gond