Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kenwood3

addikt

válasz Mister_X #5 üzenetére

Engem nem érdekel, hogy konzolport lesz. Nekem a negyedik résznek se volt gondom a grafikájával, illetve az irányításával, mondjuk nekem van pc-hez xbox360 controllerem, így nem is csodálkozom, hogy nem volt vele gondom :DDD . Sőt szerintem bill+egérrel nem is szabad ezt tolni.

"Amúgy a te "tini punkos-emos" leírásod simán alaptalan"

Nem az én leírásom, a gamestar.hu-ról másoltam, meg is van említve, hogy onnan van a forrás. 1 normális első hsz-t akartam összehozni, és csak ott találtam olyasmit ami tetszett. :)

Más: Ma lett végre 10 új hsz, csak így tovább. Kezdtem azt hinni, hogy senki se fog ide írni már:C

• batai15

félisten

válasz Mister_X #5 üzenetére

Muszály vagyok beléd kötni.
    Én régi motoros dmc fan vagyok, minden részt sokszor végig vittem, főleg a favorit 3. És 4. Részt.
    Leírom a véleményem, viszonyítva az eddigi részekhez képest.
    Nincs semmi gonda fiatal dantevel, még jól is nézki. Mivel kronológiailag ez az első rész, illettvolna pár dolgoz figyelembe venni. dante anja ember volt nem angyal. És elvileg szőke haja volt nem vörös ,legalábbis mundus trisht róla mintázta, bár akár dante ő is festhette a haját.
    Mivel az eddigi részekben a rebbellion dante erejének központosításán mást nem tudott, nem kelett volna ilyen átváltozós képességeket adni neki. Eddig id nagyon tökéletes volt hogy minden fegyver külön álló volt. Egy dpad nyomás és ennyi.ezzel is nagyon gyorsan lehetett stílust váltani. Hamár irányítás , tul van bonyolítva ,amit fentebb elmlítettem.jpbb volt a hagyományos irányítás. Nincs célpont kijelölés sem, nehezebb bizonyos ellenfelekre koncetnrálni.
    A zenék is lightosak, nem adják meg a feelinget harc közbe.
    A pókemberkedés(láncok) is fölösek nekem.
    A grafika jó, bár az ellenfelek nem annyira változatosak. Ilyen rozsdás robotokra hasonlitanak.
    Az átvezezők sem olyan hypoltak, lazák mint a dmc3.4 ben.
    Ha most kezdeném a dmckorszakot maximálisan elégedett lennék,de igy nem ér fel nekem az eddigi részekkel.

Új hozzászólás Aktív témák