Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #2090 üzenetére
A felvetés az volt, hogy meglehet csinálni. Ennyi. Van aki 4fővel csinálja. Máshol meg képtelenség összeszedni 6 embert. Ez egy vicc. Nevetséges, hogy a játékban a guild opció kb csak dísznek van. A bónuszokon kívül semmi haszna, értelme.
Szeretném megkérdezni, hogy WoW-ozott itt közületek valaki? Esetleg HC raider?
-
Snike
aktív tag
válasz
l.skywalker #2090 üzenetére
Köszönöm!
Már törtem be lila modokat, de eddig nem dobott semmi!
Akkor ma este újra probálom!Köszönöm mindenknek a helpet!
-
l.skywalker
titán
Hey. Poénra próbáltam venni, nekem be ne feszülj
Arra akartam rávilágítani, hogy az én tapasztalatom szerint ahhoz, hogy 4 olyan ember össze tudjon állni, aki képes a Raid-et letolni nagyon sok óra és nagyon sok gyakorlás kell. Vannak ilyenek, de én pl. személyesen sem találkoztam még a játékban ilyenekkel, pedig már 300 óra körül járok.
És visszatérve a poénra, nem lőttem be a halmazt megfelelően: arra akartam vele rávilágítani, hogy Kanadában él mondjuk 35millió ember, de ebből csak 35 az aki válogatott szinten tud jégkorongozni. A maradék 34 999 965 ember ennek okán nem úgy éli az életét, hogy válogatott jégkorongos lesz, csak mert másik 35-nek sikerül.
(#2089) Snike: a Gunsmith-nél tudsz direkt lila Kinetic Mod-ot fegyverbe venni 2 féle módon. Vagy addig veszed a kék modokat, amíg nem dob ki egy lila Kinetic-et vagy betörsz sok-sok lila modot az Inventory-dban és azoknak az alkatrészéből csinálsz a gunsmith-nél direkt FEGYVER mod-ot addig amíg nem lesz Kinetic. Ez utóbbi a célravezetőbb történet.
Amúgy ezt kell keresned (jobb oldali lila kis kockák, just for sure):
-
Snike
aktív tag
van egy jó kinetic pisztolyom, valamilyen devils.
ebbe tudok valahogy szintet adó mod-ot belerakni?
mert van benne egy alap, de nem engedi azt se kicserélni... -
fuvi
senior tag
minden specre:
kesztyű ami healel ütésenként + képességeid gyorsabban töltődnek ütésenkéntvoidosra van kesztyű
az egyik buffolja kegyetlenűl a málé sebzést (5x stackel, utána 2 ütés egy pajzsos elit)
vagy egy fejes amitől képességeid gyorsabban töltődnek void killkor (ez talán más specre is jó, nemcsak voidra)arcosra cipő, amitől auto reloadolsz ha beleállsz a riftbe (másra is hat, raiden remek)
tüzesre ráadásul mondanak egy mellvértet h hasznlljuk amitól kb lebegünk célzás közben a levegőben, netuddmeg mennyire szeretik a mobok a lbegőket targetelni, instant halál volt nekem mindig (még jó h az a legnagyobb powerlevelű armorom...)
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #2085 üzenetére
Ja értem, csak az lehetséges, amit te is meg tudsz csinálni. Logikus.
-
prokxy
veterán
válasz
bozsik84 #2083 üzenetére
Kösz, kipróbálom majd!
(#2084) fuvi: az is csak amiatt volt fél óra, mert mi a rövidített úton próbáltuk, csak akkor nem adott loot-ot, majd mentünk a rendes irányba és nem utolsó sorban azért nem ártott tudni, h ki az az "én" a TS-en, most hallottuk egymás hangját először, de a tiédet én már talán a Division-ben párszor!
szerk: ok, akkor tüzes modokat szétkapom mind (azt láttam, nekem sem gyere be), már nincs is nagyon hely az inventory-ban, akkor amelyikhez kiesik a megfelelő exotic, az dönt elsőre!
-
l.skywalker
titán
Jogos. Le lehet tolni 4-en is.
Jövőre téli olimpia. Elhatároztam, hogy tagja leszek a Magyar Jégkorong válogatottnak és kijutunk az oilimpiára addig. Ha Kanadának mindig sikerül, nekünk is fog és hát Kanadában is emberek játszanak, én is az vagyok - ennyi...
(#2084) fuvi az jó. Akkor a mondandóm súlyából visszaveszek és mondhatjátok nekem, hogy ez a Raid semmi a D1-hez képest
-
fuvi
senior tag
válasz
l.skywalker #2079 üzenetére
kezdésnek 5en kinyitottuk a kaput Proxyékkal, kb fél óra alatt
Proxy:
Voiddal legegyszerűbb ultizni, elnyomod és már lövöldözhetsz is tovább, ill málé ütése healel csúnyán. ezt használom ált PvEre
Arcos meg ad egy plussz buffot a riftnek, egy kék gömb lövöldözi a mobokat, ha beleállsz, ill még pár secig ha kiszaladsz belőle (raid minden tagja megkapja. ha beleállnak), prók ezt használlják raiden legtöbb bosson
trash csapatokat gyaláznak meg vele rengeteg orbot generálva ezzel a többieknekTüzeset nemszeretem
-
prokxy
veterán
válasz
Sztem kiderült...
-
.LnB
titán
válasz
-
l.skywalker
titán
Nem tudom ki mondta neked, hogy 5-en meg lehet csinálni, de nem lehet. Ha lényegében nem is lehetetlenség, de annak aki még teljes fireteam-ben sem csinálta meg és nincs kellő gyakoralta annak a castellum-ban a kapuk kinyitása sem fog 5 emberrel menni, nemhogy a kutyás részen 2 kutyát kiszedni egy embernek vagy a Gauntlet-ben egyedül lőni 3 oldal háromszögeit. Nonszensz. Ne engedj az ilyen véleményeknek, akárki is mondta. Majd ha megcsináltad 40x és már olyan kemény vagy mint a vaslábas, akkor majd lehet emelni a tétet, hogy 5-en csináljátok meg
-
prokxy
veterán
Főleg úgy, h glitchelnek a népek a tokenekkel!
Ez a 30 engram a frakcióknál vmi max szint lenne?
A hunteremnek nem akar kiesni az Orpheus Rig, pedig már közelítek a 300-as szinthez... :/ Addig maradok Arc-os!
Közben elindult a 3. karim, a Warlock, ennek melyik subclass-a OP? (PvE)
-
bozsik84
tag
Jó lenne, sokszor érzem, hogy "fizetnék" irreálisan sok tokent egy-egy tárgyért, mint, hogy random dobáljon mindent ami nem kell.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen változásokat hoz a decemberi dlc, jó lenne ha bevezetnék a szintlépést a vendoroknál meghatározott jutalmakért. Várom, hogy legyen heroic strike és valamilyen aréna jellegű feladat is (bár a prsion nem jön vissza úgy hallottam).
-
fuvi
senior tag
nemtudok róla sajna h lenne bármilyen tracker erre
raid: egyelőre nagyon változó mikor tudok lenni (meló), de battlenetem van telefonon, ott is látok minden üzenetet. általában este 6-9-ig játszok (8 óra meló után ennyit bír a szemem gép elött), ha lenne raid, kitolom 10-ig. ill jólenne legaább 1 nappal előre tudni, mikor tervezzük a raidet
sztem megtudjuk oldani magunkközt is, nemmuszály olyan ember aki voltmár (ofc nembaj ha van) -
bozsik84
tag
Nekem nem jött be a raid, egyszer letoltam de elég volt. Nem egyszer így volt a forgatókönyv: 9-re megbeszéljük a kezdést, akkor talán fél10-re meglettek az emberek, 10-re eljutottunk az első terembe, átbeszéltük, hogy kinek mi a dolga, fél óra múlva valaki benyögte, hogy bocs mennie kell, akkor megint embert kellett keresni, megint át kellett beszélni a feladatokat..."jól" szórakoztam, nekem nem való a raid
-
ldave
félisten
Amúgy most először érzem, hogy nagyon rossz ez a rendszer. Múltkori rally során még csak a warlock-om volt, azzal gyűjtöttem a tokenekent és a kesztyű kivételével meglett az összes többi ruha. Azóta már van másik két karakterem is. Gondoltam akkor most majd a warlock-kal kiszedem a kesztyűt és utána mondjuk a titánnak kezdem farmolni a faction szettet. És hát tegnap tudatosult benne, hogy farmolhatom én most a warclock-kal a tokeneket egész héten, semmi nem garantálja, hogy meglesz a kesztyű.
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker #2068 üzenetére
Elvileg 6-an meg lennénk, de néha ez, néha az nem ér rá, így pedig nem jön össze. Le lehet hozni 5-en is a raid-et (ezt múltkor megkaptam priviben, h még 4-en és hogy kb mit bénázunk, hogy a raid milyen könnyű a D2-ben, na mind1, lényegtelen), de inkább 6-an mennénk neki.
-
prokxy
veterán
Vannak itt olyanok, akik PC-n letolták RAID-et és csatlakoznának hozzánk egy estére? Legalább 2 ember kellene.
Többet nem kérdezem meg, kezd már ciki lenni.
szerk:
(#2064) Madoc: amikor a tokeneket váltottad be, arra gondolsz?
Egyébként van a frakcióknál egy fegyver, ami 50e glimmerbe kerül és akkor kapjuk meg, ha nyer. De hol van a verseny, hol tart, mit kell csinálni, h segítsem a folyamatot? -
ldave
félisten
Azt hittem csinálnak már végre valami a duplikált nyitásokkal, tegnap este 4 frakció engramot nyitottam, ebből 3-ban ugyanaz a sidearm fegyver volt
-
Lecsovirsli
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a HAF és a HT1 klánok gyak.megteltek, ezért némi toborzásra vetemednék:
PS4-en; Disznosajt néven futunk, egyelőre mérsékelt létszámmal, úgyanakkor dübögő lelkesedéssel (már amennyire az a fránya munkás lét engedi)
Welcome ;´]
-
ldave
félisten
válasz
ricshard444 #2059 üzenetére
Heti powerfull reward-os küldetések a legjobb forrás, ebből a Flashpoint, a Clan XP és a Call to Arms sima ügy ketten is, a Nightfall-ra már kell keresnetek egy 3. embert.
-
ricshard444
veterán
280 fölé hogyan lehetne menni 2 játékossal? Azért nem tudjuk többen játszani, mert elég meredek időkben érünk rá, ha egyáltalán tudjuk játszani.
-
DeadEcho_
csendes tag
Sziasztok!
Klánt keresnék (#2055, sajnos a tiétek már betelt).
Elég aktív vagyok, Hunter 295 ill van egy Warlock, de az még csak 14-es.
Raid már megvolt. A korábbi klánomban inaktívak lettek a tagok.
-
l.skywalker
titán
Van egy hely a HT1 klánban ha valakit érdekel. Aki pedig kikerült és 10 nap után most feltűnik neki és még ráadásul zavarja is az eltávozás, az szóljon és megfelelő ígéretek ellenében visszaveszem
Jelentkezés: [ITT]
-
ldave
félisten
válasz
bozsik84 #2049 üzenetére
PVP mondjuk nem az én világom, a Call to Arms-t megcsinálom hetente, aztán kb annyi.
Kinetic: egy ideje a Ghost Primus (auto) a fő fegyverem, nekem nagyon kézre áll, ha scout kell valamiért, akkor pedig a Nameless.
Energy: itt azért gyakrabban váltogatom, Inaugural Address (pulse) és Conspirator (scout) van általában, raid-re Coldheart, PVP-re pedig Uriel vagy a Last Hope.
Power: itt szintén helyzet váltogatja, de leginkább a Sins of the Past (rakéta) vagy a Merciless (fusion). Meg van még pár kard és shotgun, ha valami egyedi kell -
.LnB
titán
Ja erős, de most mit csináljak ha betörtem a fenébe?
Max dobja még egyszer és akkor figyelek. Nem tudom milyen sűrűn adja be. Egyébként én egészen eddig egy Galliard-42-vel nyomtam a PvP-t. És nem panaszkodtam.
Az én bajom csak annyi, hogy alig van resilience-em. Most azon vagyok, arra akarok rágyúrni.
-
bozsik84
tag
Én is próbálkoztam több alternatívával (origin story, forward path - iron banneres auto, jiangshi ar4), de túl sok 1v1 bukta volt uriels-szel szemben, így én is azzal megyek
Hunner - nem sokat javít rajta a mod, jól tesztelhető egy üres falnál, ha belelősz egy tárat moddal és nélküle látod/érzed a szórás különbséget.
Idave - én mindig keresem az újat, de jelenleg (sztem) csak ezek a nyerő kombók: kineticbe antiope-d, energybe meg uriel; vagy kineticbe mida mellé Etana SI4 sidearm energy (jobb mint a last hope)
-
bozsik84
tag
Egészen jó fegyver (bár nagyon "rángat"), nekem közel és közepes távolságon vált be (külön jó, hogy változtatható, hogy void, arc, vagy solar - a napi pvp challenge miatt). Nagyobb távolságnál 1v1-ben a Uriel's jobb (nekem)
Tegnap kiesett DO-tól a Guided Star auto rifle, mentem vele néhány kört pvp-ben, csak közelre jó a nagy recoil miatt. Nem lesz új meta belőle, mert az Antiope-D jobb nála kinetic slotba.
-
.LnB
titán
Mi a véleményetek a Hard Light auto rifle-ről? Tegnap kaptam. Nekem nagyon tetszik. Igazi "prism" fegyver. És PvP-re is nagyon jó.
-
prokxy
veterán
A kiegben lesz egy új kaszt? link
-
sting2
addikt
A Destiny 2 dobozán mit takar a PS4 Pro Enhanched felirat?
-
fuvi
senior tag
találtam egy ilyet, használja innen vki?
Raid Organizer -
Snike
aktív tag
Frakcióknak nincs küldetésük?
FWC tagok vagyunk a haverokkal, de lassan 1 hónapja nem adnak semmit! se pontot se felszerelést!
-
tiv83us
veterán
Vegre a Warlockommal megkaptam a Sunshot-ot, ejj de jo kis pisztoly!
-
kiezTe90
senior tag
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker #2023 üzenetére
Az lesz!
Egyelőre 2 van, ki akarom gyúrni most a Huntert, utána a Titant, majd a végén a Warlock-ot.A 3 sor hogy alakul az armornál?
vg247 link
Titan
Hunter
Warlock?szerk, közben rájöttem, igen ez a sorrend.
-
Snike
aktív tag
válasz
kiezTe90 #2016 üzenetére
Köszönöm!
Megkérdezem a többieket.
Amúgy hánykor kezdtek?Guided Raid problémánk (ezektől függetlenül jó ötletnek tartom!):
- nem használ mikrofont az illető,
- nem beszél angolul, konyhanyelven, alapigéket sem,
- türelmetlen, ideges mindenkivel aki nem az ő szintjén játszik,
- amint raid érett lesz (260-270) már jön játszani, de ez csak akkor elég ha minden nagyon jól alakul és keveset kell harcolnia. -
Snike
aktív tag
Hová fordulhatnék játékosokat keresni raidhez (péntek estére keresünk embereket)?
3-an vagyunk, PS4-en, a kádnál sose tudtunk tovább jutni (guided raid nem müködött tökéletesen). -
prokxy
veterán
Tegnap este meglett a raiden flux, persze, hogy nem ezt választottam ki a titan küldinél az első hunteremmel, így létrehoztam egy új karit és végigtoltam a Titan mission-ig, majd vault és fel is húztam 296-ra a chest armort.
Srácok, így ez az Arc-os Hunter nagyon tetszik, iszonyat fun vele játszani, ráadásul erős is!
Ráadásul este kiesett a PVP-s FOETRACER sisak is, boldogság van!
Jöhet az Orpheus Rig!
szerk:
RAID-re (PC) 1-2 embert keresünk, akik már lehozták, eddig vagyunk: Lazul, Thunder, EMS, Zero, LnB, én. -
prokxy
veterán
Vmi update van, most vágott ki...
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #2008 üzenetére
Ha megvan a 10 db seal, akkor már kész vagy van még folytatása?
-
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #2006 üzenetére
Felturbózva nem lesz 2-es a magazine?
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest