Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
-
nubyy
aktív tag
A Warlock healje mennyire hasznos endgame? Gondolkozok Hunter es Warlock kozott - betaban jobban bejott a Hunter, de szeretem ha tud healelni a karakterem
-
duvi
nagyúr
Haverommal most kaptuk meg a GMG-től a preorder kulcsokat! Aki náluk vette meg a PC-s verziót, nézzen rá a mailfiókjára!
-
saen
veterán
A három class balansz tekintetében milyen? Ügye a PC-s verzió indul jövő héten, milyen karaktert érdemes kezdeni? Életképes mind a három?
Nekem a béta alapján egyértelműen a hunter tetszett, hacsak nem hulladék akkor azzal fogom nyomni szerintem. -
ldave
félisten
Ha minden igaz, akkor ma délután 5-től lesz egy leállás, este 9-ig.
-
saen
veterán
Nekem elkezdte frissíteni magát PC-n a játék, ~37.6gb
Várom a startot nagyon.
-
ldave
félisten
Bungie Help @BungieHelp
To mitigate issues encountered by players in the Exodus Crash Nightfall strike, this week's Nightfall has been changed to Pyramidion.
Jó hír, rühellem azt az eltünős boss-t.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Help!
Nem ertem egeszen az infuse-dolgot...
Van egy fasza SMG-m es van ugyanabbol meg 3, ami kicsit alacsonyabb szintu.
Mikor probalom infusolni, azt irja "base power too low".
What?
Ez most mit jelent pontosan?
Azonkivul, hogy ugyanolyan itemnek kell lennie, mik meg a kriteriak az infuziohoz? -
RangerFox
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, tanácsot!
-
MK VII
veterán
válasz
ForRedGlory #1475 üzenetére
Semmi baj...
-
Balazs_
senior tag
válasz
basaharc502 #1472 üzenetére
Twitter, bár én még nem kaptam meg.
#1473: Áruházi oldal, sima ~13750Ft, Digital Deluxe pedig ~24430Ft. (SUCHWOW10 kuponnal.)
Bár szerintem az a legnagyobb poén, hogy a GMG olcsóbb mint a cdkulcsos oldalak jelentős része, holott hivatalos viszonteladó.
-
MK VII
veterán
válasz
ForRedGlory #1470 üzenetére
Hogy Te menyire röhögsz rajta az a Te dolgod, de az a topik való a jó ajánlatoknak..
Máskülönben mint írta a srác, "Nem reflink, de nem akarom itt reklámozni őket." -
Balazs_
senior tag
GMG Destiny 2 kulcsok a következő 20 órában kerülnek kiküldésre!
Továbbá még mindig jóáras (kedvezmény+jó a font nekünk), linkért dobjatok pü-t vagy google.
(Nem reflink, de nem akarom itt reklámozni őket.) -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
RangerFox #1464 üzenetére
Csinálj Public Eventet, kék ikonos quest-et, strike-ot, nightfallt, vagy ha szereted a multit, akkor azt is kipróbálhatod. Illetve, majd ha elég erős leszel raid.
A glimmerből vásárolni tudsz.
A gyenge, vagy nem használt cuccokat betörheted, vagy infuseolhatsz egy gyengébb fegyverre/ruhára, egy erősebb defense, vagy attack értékkel rendelkező cuccost.
Exoticot én nem törném be, mert azok értékes cuccok.
Mire megírtam ezt a kommentet, már megírták a választ
-
Prof01
veterán
válasz
RangerFox #1464 üzenetére
A Glimmer a játék legalapabb, legértéktelenebb fizetőeszköze. Sok mindenre nem tudod elkölteni. A Gunsmith-nél vegyél kék modokat, 3 egyezőt pedig legendary-vá tudsz alakítani.
265-ig tudsz gyorsan fejlődni Public event-ekkel, utána már csak lassabban a "Powerful Gear" engramokkal, amiket a Milestone-ok teljesítésével szerezhetsz hetente, illetve a Raid és Trials dobhat nagyobbat.
Az alacsonyabb szintű exoticokat tartsd meg és infuse-zal magasabb szintre tudod hozni. Egyébként nyugodtan ki is törölheted, amelyiket úgyse használod, a kollekciódból bármikor újból kiveheted a Vault-ban. -
RangerFox
veterán
Tudom, ez most már cikinek számít, de sikerült a végére érnem a sztorinak
Nagyon tetszett, 245-ös Power szinten vagyok. Látom, hogy van bőven tartalom az end game-ben, aminek nagyon örülök. Miknek érdemes ráfeküdni? Mit csináljak a nem használt, "elavult" fegyverekkel (exotic, legendary). Valamint a Glimmernek mi értelme van, mire tudom elkölteni?
-
Snike
aktív tag
Érdekes ez a térkép...
Jól értettem, hogy a "Cabal" szimbolumok (kapuban lévő kiskapu) elhagyott kinccsel és mini bossal tarkitott helyszineket jelölnek? -
ldave
félisten
-
Blaise
veterán
Ma lesz karbantartás?
-
saen
veterán
Holnap (18-án) indul a PC-s előtöltés
-
l.skywalker
titán
PC Launch Trailer [link]
-
toyee09
csendes tag
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni raidbe!
Valaki le tudna irni hogy a futos palya vegen pontosan mi a teendo?6 gombot felvesszuk es mikor bedob 4 gombon tudunk csak atszaladni!
2 embert hagyjunk meghalni es 4 izombol fusson amint kier dobja bele kutba gomboket es kesz? -
Sischo
tag
A PS4-es prohardveres klánban esetleg van még hely aktív játékosoknak? Jelenleg az xboxosokkal vagyok, de itt sajna nem túl aktív a ps-es tábor. a PSN-em S1scho
-
JenciHUN
aktív tag
Valaki előrendelte a játékot a GreenManGamingtől? Ha igen, valakinek valam infoja van arról, hogy mikor küldik ki a kódokat?
-
kiezTe90
senior tag
Ma megkaptam a sunshot-ot!
Meglepődtem,mert volt rá skinem valahonnan. Pvp-re mennyire ajánlott? Pve-ben teszteltem nagyon állat!
Eddig. Aztán majd kiderül.
-
Madoc
veterán
válasz
XFishboneHUN #1441 üzenetére
Bőven, pláne ha előtte játékokba fix 4es csapatod volt...
-
törölt tag
Hali, a PvE csapat meret meg mindig 3 fo? Ha igen tervezik-e ezt 4 fosre emelni?
-
bozsik84
tag
A Titánommal megvagyok, indítom a következő karaktert
Ki mit ajánl inkább? Hunter vagy warlock? PvP-ben melyik érvényesül jobban?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
l.skywalker #1431 üzenetére
Köszönöm!
Én általában este 7 és 11 között játszom hétköznap, hétvégén meg azért többet!
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #1433 üzenetére
jajj de odáig van valaki...
láttam az achidat grat! 😀
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #1430 üzenetére
De mért pont engem...
-
l.skywalker
titán
válasz
XFishboneHUN #1428 üzenetére
Meg is hívtalak.
-
l.skywalker
titán
válasz
Nézem ki az aki inaktív. És jöhetsz.
-
Madoc
veterán
válasz
Mindjárt kirugatunk valakit...
-
Mukih
tag
válasz
tiv83us #1425 üzenetére
A raidben (legalábbis ebben) nagyon fontos a kommunikáció (sok rész van amit kommunikáció nélkül esélytelen megcsinálni). Szóval igen, nagyon fontos a mikorfon.
Nekem múlt hétvégén sikerült letolnom a raidet (előtte még nem voltam csak videót néztem) és nagyon tetszett. PC-s megjelenés előtt mindenféleképpen le akartam tolni, hogy ott már 100%osan tudjam, hogy mit kell csinálni. -
basaharc502
aktív tag
Kevesebb mint 2 hét is itt a pc-s verzió. Most csináltam elöször olyat, hogy másfél hónappal a megjelenés előtt megvettem egy játékot...a beta és amit idáig láttam a játékból az mind nagyon tetszett és mivel nincs időm éjt nappallá téve játszani bízom benne, hogy a tartalom is kitart sokáig.
Amit kicsit keveslek az a pc-s hír...valahogy túl nagy a csend a ps-s verzió körül -
Snike
aktív tag
Mivel nem vagyunk elegen a haverokkal és össze-vissza érünk rá, ezért raidre nagyon kicsi az esélyünk...
Van lehetőség guided raidre jelentkeznem?
Illetve valaki el tudná mondani, hogy ez hogy müködik?
Köszönöm! -
tiv83us
veterán
-
bozsik84
tag
Meg majd előbb-utóbb csak betesznek egy heroic strike módot is a sima és az NF közé
Remélem, hogy az érkező dlc-k valódi újdonságot is hoznak majd, elfogadom, ha decemberig csak azokat kapjuk meg "vérfrissítésként" amik az egyben benne voltak a 3.év végére (trials, banner, faction-ök, heroic mód, prison) de utána új ötleteket, módokat is szeretnék.
-
ldave
félisten
Szerintem egy kicsit a játék saját első részének csapdájába esett, ott a végére már egy csomó olyan dolog volt, ami most még hiányzik. Biztosra veszem, hogy ezek a tartalmakat a Bungie majd szép lassan teszi bele ebbe a játékba. Egy Prison of Elders-szerű horda aréna nagyon hiányzik PVE oldalon.
-
Sischo
tag
válasz
BladePocok #1406 üzenetére
Hát én kb 90 órát tettem bele a játékba, és most van 2 közel max szintű karakterem és nagyjából minden megcsináltam, amit meg lehet. Számomra megérte az árát a játék, mert kevés olyan van ami ilyen sokáig leköt, de tény hogy jelenleg nem igazán van miért grinde-olni. A páncélok csak kinézetben mások, a legjobb fegyvereket pedig nagyon könnyű összeszedni, szinte hozzád vágja a játék. Nekem nagyon hiányzik, hogy legyenek ritkább, értékes cuccok amiért tényleg meg kell dolgozni, és hozza azt az extázist mikor végre sikerül összeszedni. Most viszont még a raid cuccokat is megkapod úgy hogy meg se csinálod, csak klán jutalomként neked adják, és ez szerintem elveszi a különlegességét.
Mondom ezeket úgy, hogy alapból én elég casual vagyok, munka és barátnő mellett nincs olyan sok idő játszani, de engem nem zavar ha vannak cuccok amiket én nem tudok összeszedni, mert nem rakok bele elég időt. Én az 1-el nem játszottam, de ez a vágjunk hozzá szinte mindent a játékoshoz anélkül, hogy tett volna érte vonal annyira nem tetszik.
-
ldave
félisten
Az Iron Banner egyedül is játszható, vagy olyan mint a Trials, hogy kész csapat kell?
-
-
tiv83us
veterán
Na megvettem, ugyan sok idom nincsen, de valaki befogadhatba Xbox One klanba!
209-es vagyok.
oric: ha befejeztem a kampanyt hetvegere, beugorhatnal majd itt-ott segiteni, ha mar ilyen kedvesen felajanlottad
-
Balazs_
senior tag
válasz
Én is ettől tartok, ezért próbáltam múltkor érdeklődni, hogy miért van itt ilyen csend.
De talán mi már jobban járunk, nekünk közelebb lesz a DLC. (Feltételezve, hogy az nem csúszik másfél hónapot.) -
eagleberg
aktív tag
válasz
Nekem ez a Destiny 2 elég nagy csalódás. (Destiny 1-el 3 éve játszok. Sokszor még most is inkább avval.) Aminek nagyon örülök. Hála az égnek
Végre mást is tudok csinálni. Köszi Bungie...
Ja, és visszahozták a D1 egyik pályáját. Tök jó. Mondjuk várhatjuk majd a többit is, avval sem kell már dolgozniuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest