Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Passz, erre azt mondjak am ugye a raid az 6 fos, szoval valoszinuleg ezek meg nem azok, varunk tovabbi linkeket...
En nem jatszottam az elso resszel, szoval nekem minden uj itt.
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
duvi
nagyúr
válasz
BladePocok #289 üzenetére
Úgy legyen
Szeretném ha jól sikerülne ez a játék! Eddig még nem győztek meg.
-
törölt tag
válasz
BladePocok #289 üzenetére
Szerintem meg mindenki vegye meg a jatekot akit erdekel es jatszunk egy hatalmasat
-
duvi
nagyúr
válasz
BladePocok #287 üzenetére
Értem én, de most 2017-et írunk és egy vadi új multi játékról beszélünk.
-
BladePocok
tag
Csak a legnehezebb contentnek (nightfallok (ilyen ultra-mega nehéz strike) és raidek) lesz régimódi rendszere, ala te szedd össze a csapatot, minden más aktivitáshoz ott a matchmaking. Ha azt nézzük a World of Warcrafthoz se volt LFG (mármint maga a feature, chat volt) egészen 2009. dec 08-ig, akkor is csak a dungeonökhöz, magukhoz a raidekhez pedig egészen 2011. nov 29-ig kellett várni, addig maradt a sima csapat-összeszedős módszer
Mind a mai napig ott is azonban van pár content, amihez nincs LFG.
-
Mukih
tag
Csak arra lehet használni majd a chatet, hogy a bnet ismerőseiddel beszélj? Nem lesz /s vagy /[csoportnév] lehetőség és úgy keresni party-t mint pl. régen wow-ban ( LFG xy strike /w stb)? Kicsit furcsa lenne ha nem lenne ilyen, de majd jövőhéten úgyis kiderül.
Ellia: Nekem pont ez a módszer jött be régen is. Kicsit retardált szűrő is ha te inveled össze a csapatot. Sőt ha lenne vmi achievement rendszer is akkor még jobb lenne.
-
Ellia
addikt
Srácok, valahol olvastam, h nem lesz lfg része a játéknak, ez igaz?
-
törölt tag
Kivancsi leszek mennyire lesz porgos a jatek, a teruletek valtozatossagara es a csapatjatekra, remelem nem lesz bonyolult tarsakat talalni barmikor
Amit eddig lattam meggyozo, nalam ez a jatek GOTY gyanus
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BladePocok
tag
Hm jó ötlet
Más téma: PC-sek kapnak chatet a játékba!
-
Mukih
tag
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Én erősen gondolkodom rajta, hogy megveszem az alap kiadást PS4-re és majd casualba tolni fogom konzolon, viszont ha megjelenik PC-re és hozza a futár a limited editiont, akkor eladom a konzolos játékot és elkezdem elölről PC-n
Jó lenne ha csinálnának olyat, hogy ha a cuccokat nem is, de legalább a repukat át lehessen vinni konzolról pc-re, bár szinte biztos, hogy nem lesz ilyen lehetőség.
-
BladePocok
tag
válasz
ForRedGlory #272 üzenetére
Fogd úgy fel hogy a konzolosok az élő tesztelők, akik a Pc-sek dolgát könnyítik meg ezáltal
Mire kijön 24-én, már minden kritikus bugot kifixelnek+ egy jókora balance-t is fog kapni a játék.
Am láttam neten 126k-ért ps4 pro 1TB+ Destiny 2+ expansion passt... erősen gondolkozok rajta,mert ennyiért kb a hülyének is megéri (ha úgy nézzük hogy egy alap ps4 pro kerül 115-120-ba). Bár én is erősebben hajlok a PC-s változat felé.. az évek meg a rutin.
-
ForRedGlory
félisten
5 Ft-os kérdésem van...
Hogy a bánatba fogom kibírni október 24-ig, amikor van egy PS4 Pro is a szobámban?
PC-n szeretném tolni, de bakker, az még két hónap...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ez így eléggé felcsigázott, szóval jöhet teljes játék.
-
duvi
nagyúr
válasz
BladePocok #264 üzenetére
Egye fenyő! Eddig még a bétát se akartam kipróbálni, de most adok egy esélyt neki
-
duvi
nagyúr
válasz
BladePocok #262 üzenetére
Ismét köszönet az infókért!
Most már egy kicsit pozitívabb lett az összkép
-
BladePocok
tag
Kicsit benéztem előbb bocsi, van rá lehetőség hogy fejlessz itemeket, konkrétan item upgrade címszó alatt minden tárgynál/fegyvernél (vagy azt hiszem legalább rare minőségűnél) ha xp-t gyüjtesz (avagy csinálod a küldiket, ölsz stb) akkor egy egy idő után nyersanyag fejében lehet fejleszteni a tárgyakat (fegyvert, armort, kiegészítőket). Ezek sokat tudnak számítani adott esetben, a játék figyelmezet is ha van mód upgradelni.
Ha kész a story, akkor maradnak a strike-ok, az erősített strike-ok, a raidek (heti 1x ugye mint minden más MMO-nál jellemzően), a PVP és a napi dolgok. Az első részben (99% hogy itt is) ha befejeztél egy bolygót story-ügyileg, akkor megjelent a Patrol mission, ami ilyen open world féleség, lehet ide oda menni az előzőleg bejárt területeken, ezen kívül különféle feladatok vannak amiket te veszel fel kedvet szerint: ölj meg x ellenséget, gyüjts össze 20 itemet a halott ellenségből, scannelj be egy területet stb amikért szintén jártak rewardok, reputation pontok a frakciókhoz, nyersanyagokat. Ezenkívül itt (is) lehetett gyüjtögetni ládákat,különféle növényeket amik bolygó-specifikusak voltak, és kelletek item-upgradeléshez pl.
Küldetések során jellemzőbb inkább a cső-mozgás, le lehet térni de ugye minek
Később van mód rá hogy térj vissza ide vagy oda , sőt quest is van arra, hogy csináld meg újra a küldetést ,de nehezebb fokozaton. Max szinten ha végeztél a sztorival is sokszor visszaküldött 1-1 NPC hogy csekkold le ezt a helyet, öld meg az új főmuftit aki át akarja venni az előző helyét stb.
Van úgynevezett bounty rendszer, aminek a lényege, hogy egy NPC-től kell felvenni ilyen bounty missionöket, amik különféle mini-feladatok formájában vannak jelen: ölj meg 50 x típusú ellenséget, kinetic fegyverrel ölj, gyüjts egy adott bolygón lévő patrol mission-ön belül pontokat, öljél 20-szor gránáttal stb. Ezek a PVE bountyk. Vannak PVP bountyk is, amik picit eltérnek: csinálj egy first killt, teljesíts egy kört 10 killel és kevesebb mint 7 halállal, ölj meg 3 enemyt precision shottal (ilyen headshot féleség, de pve-ben ellenségektől függ ,valamelyiknél a hasát kell lőni hogy beadja).
Található a játékban klán- és matchmaking rendszer is, viszont ha jól tudom a 2. részben is kötelezően kell előre invelni embereket (max 6-ot) hogy tudj raidelni.
-
duvi
nagyúr
válasz
BladePocok #259 üzenetére
Én is köszi a választ! Lenne még pár kérdésem, mert nem teljesen tiszta a kép.
Jól értem, hogy casual szinten kb. 50 óra a storyt végigvinni és onnantól csak insta, raid illetve PvP játéklehetőség marad? Mennyire open world a világ? Teljes szabadság van, vagy inkább terel a pálya az előre kijelölt irányba (csőbe)? Vissza lehet menni a megcsinált pályákra? -
basaharc502
aktív tag
válasz
BladePocok #259 üzenetére
Köszönöm a részletes infót! Így azért bizakodóbb vagyok
-
BladePocok
tag
válasz
basaharc502 #258 üzenetére
-Lootrendszer: questek adnak rewardokat, illetve maguktól is esnek elszórva, de jellemzően ENGRAM-okat gyüjtögetünk,amik mindig egy adott slot-ra szólnak (pl. primary weapon engram, head engram, chest armor engram, leg engram stb stb). Ezek végülis ilyen kódolt itemek, elvisszük egy NPC-hez a social area-ba (jelen esetbe a The Farm-hoz), ahol ő felfedi (decipher) annak a tartalmát és így kapjuk meg a tényleges itemet belőlük. 4 fajta van: uncommon zöld, rare kék, legendary lila és exotic sárga. Mindig van rá esély (kis %), hogy egy nagyobb szintű item jöjjön ki egy gyengébből (értsd= rare-ből legendary item esik)
-Extrák ha jól tudom nincsenek, viszont vannak különféle weapon type-ok és weapon slotok (hogy milyen fajta dmg-et tolnak).
Weapon types:
Kinetic/elemental sebzést okozó fegyverek:
Auto Rifles
Scout Rifles
Pulse Rifles
Hand Cannons
Sidearms
SMGsPower fegyverek
Rocket Launchers
Grenade Launchers
Shotguns
Sniper Rifles
Fusion Rifles
Swords-Itt a dungeon-öket Strike-nak nevezik (3 emberes) a raidek pedig itt is raidek. (jellemzően minden dlc-hez jön 2-3 strike és 1 raid)
-A bétába 20-as lvl és 200-as light lvl volt megadva, elképzelhető hogy a 20-as szint marad (ez dlc-vel fog nőni valszeg mint az 1. rész idején), viszont a light lvl (ami az itemek defense (pl chesten) és attack (akármelyik fegyveren) átlagából jön ki) valószínűleg nagyobb lesz.Nem rég volt egy EDGE interjú, ahol a srácok végigvitték a játékot közel 55 óra alatt (ezt vedd egy casual szintnek), ezután lassult be nekik a dolog (ekkor vált inkább farmolósabbá a játék).
-3 alap class van (Titan, Warlock, Hunter) és azoknak is 2-2-2 (később 3-3-3, lehet hogy az alapjátékba benne lesznek, de pl. az 1. rész esetében DLCként jöttek be) sub-classja. Mindegyiket külön kell fejleszteni, itt van egy szép leírás róluk, illetve még itt van ez is, ahol konkrétan belemennek a részletekbe, hogy sub-classon belül is lehet más opciókat választani. Az első linken vannak képek, hogy hogyan néz ki a class-tree, ahogy egy adott sub-classal fejlődsz úgy lehet újabb pontokat unlockolni.
Azt tudni kell még, hogy a Bungie erősen hajlik a PVP felé, így a balance-t sokszor az határozza meg,a PVE kárára (ebből sok balhé volt a fórumokon anno az 1. rész kapcsán), ezt jó ha tudod.
-
basaharc502
aktív tag
Amit eddig láttam a játékból (hangsúlyozom eddig) az alapján erős kétségeim lettek a első napos megvásárlással. Mivel az első résszel nem játszottam, de egy jó mmofps után sóvárgok már egy ideje ezért, amikor megtudtam, hogy a 2 jön pc-re egyből felültem a hype vonatra.
Amit nem tudok hová tenni az a pvp...most akkor a játék nagy része a pvp-re ment rá a pve helyett? Mert 80%-ban csak a 4v4-es pvp partikat közvetítik, ami rém unalmas...illetve ilyenből van 1000 másik, amelyek jobbak. Pve tartalom idáig nagyon szegényes.Lenne pár kérdésem, amelyekre, aki játszott az első résszel talán tud válaszolni:
- Milyen lesz a játék lootrendszere? Szökő évente esik 1-1 tárgy vagy gyűjtögetni kell és craftolni vagy esetleg arpg játékokhoz hasonlóan ömlik a loot és nem győzzük majd cserélgetni a rajtunk lévő dolgokat? Mert pl. a béta alapján ebből nem láttam semmit...ugyan az a felszerelés, fegyver mindenkinél...- Lehet a tárgyakat fegyvereket extrákkal ellátni? Slot-ok, amelyekbe kövek, rúnak mennek, amelyekkel erősebbé és egyedibbekké lehet tenni őket?
- Van dungeon/raid rendszer a questek mellett?
-Mennyi a max szint és mennyi idő alatt érheti el, egy átlag játékos napi 1-2 órával? Azért fontos ez sztem, mert ha napi 1-2 óra játékkal 2 hét alatt ott virít egy kimaxolt kari, akkor valamit nagyon elbaxtak a fejlődési rendszerrel (lásd Diablo 3 az induláskor) és oda a kihívás...
- Skillek. Mennyire lehet változatos képességekkel felruházni karaktereinket? Mennyire sokoldalú a skillrendszer?
Most így hirtelen ennyi, ami érdekelne
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz azért valaki aki PC-n kipróbálja?
-
Balazs_
senior tag
Destiny 1-ben 2 hónap alatt mennyire lehetett kimaxolni a karaktert?
Csupán azért érdekel, mert ugye PC-n ~2 hónapot csúszik a megjelenés, kíváncsi vagyok, előző rész alapján mennyire leszünk lemaradva.
-
i@lex
őstag
válasz
BladePocok #247 üzenetére
80 misszióval érkezik csak az alapjáték, ami azért bőven adhat bizakodásra okot.
Az első rész kb 30-al startolt. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
birorichard
őstag
válasz
BladePocok #243 üzenetére
Az már régen megvan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új infók EDGE-ből:
There's some interesting new details in there:
-'The beta did not contain the final implementation of how Energy weapons work against AI combatants with elemental shields; when the shield is depleted, it explodes, nuking any enemies that happen to be nearby'- Nightfall strikes now have a time limit (varying by Strike; one example was 13 minutes) so efficiency and settling on a strategy beforehand will be important
- There are over 80 missions and (PVE) activities, and each is substantial in length, challenge, story and reward
- There's so much new content that at one point in development they realised they had more content than progression (something they've subsequently fixed)
There were apparently a few other things revealed to the Edge team visiting Bungie but that they were asked not to reveal; one involves the Hunter class and left the reviewers happy that the class will shape up well. Supers and grenades were also mentioned, and whilst they recharge faster than the beta, it seems we'll be encouraged to recharge them more quickly through aggressive play: an example given was a Warlock exotic chest that lets you hover in the air (sounding a little like Empyrrean Bellicose) where kills whilst hovering will quickly recharge your grenade.
Overall, the impression of the campaign sounds very good - lots to do, and a lot more to find. Sounds very encouraging! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
BladePocok
tag
Nem rég szereztem be az első részét, még így augusztusba gyors kipörgetem eddig eléggé bejövős
29-ét pedig tükön ülve várom
-
Jani18
aktív tag
Kicsit több infó.link
-
Jani18
aktív tag
The Destiny 2 PC Beta begins on August 28th.
Destiny 2 PC Beta Minimum System Requirements
CPU: Intel i3-3250, AMD FX-4350, or equivalent
GPU: GeForce GTX 1050 / GeForce GTX 660
RAM: 6GBDestiny 2 PC Beta Recommended System Requirements
CPU: Intel i5-2400, AMD Ryzen R5 1600X, or equivalent
GPU: GeForce GTX 1060 / GeForce GTX 970
RAM: 8GB -
Prof01
veterán
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy előrendelés híján mikor lehet kipróbálni a játékot? (PS4)
-
sting2
addikt
válasz
- = Zk = - #226 üzenetére
Szar a tévéd...
Egymásután nézve a két részt, közel sem illik rá az "ugyanaz" jelző.
Jobbak lettek a hangok, nagyobb színpalettával dolgozik, finomodtak az effektek, még jobb élsimítás. -
- = Zk = -
félisten
noh. pár perc béta...
a grafika kiköpött első rész. sztem. kérdés PC-én fogják-e ezt fokozni?!
meg fogom venni, csak még nem döntöttem el mire.. PC oder XO...
bill+egérrel tolom...tehát.... a szívem a PC felé húz, de az eszem az konzol felébár ha grafika terén kiindulok a FH3 és a Motorsport 6ból, elleszek én konzolon is... mert nagy über grafikát nem fognak villantani PC-én szvsz.
nagyon kiv vagyok a PC-s grafikára -
saen
veterán
válasz
bozsik84 #223 üzenetére
Én csak streamen tudtam nézni, mert PC-n fogok játszani. Ami rögtön kiderült számomra, hogy meg fogom venni, nagyon tetszett. A PvP rész kevésbé érdekel, nem tűnt rossznak, de azt sokáig nem néztem. A kampány is bejött, de a strike viszont nagyon-nagyon tetszett. Én ügye nem játszottam az első résszel, így minden új, de az biztos, hogy ezt ki akarom próbálni.
Így elsőre a hunter szimpatikus, bár reddit-en azt tartják a leggyengébbnek, de gondolom ezek csak első reakciók. Ha megjön PC-re is a beta, ott mindhárom karaktert ki fogom próbálni, aztán majd meglátjuk, hogy a hunter marad-e a kedvenc. -
tunkiih
őstag
Vegulis sikerült szereznem nekem is egy XB1 beta kulcsot.. 21 óra után akinek van kedve játszani, vegyen fel mindenképpen!
GT: flashpah
-
bozsik84
tag
Kinek melyik kaszt, alkaszt tetszik? Valamit OP-nek éreztek? (bár még csak béta és balanszolható)
Tegnap kipróbáltam mindhárom kasztot a sztori küldetésben, nekem a warlock és a hunter tetszett, a titán kevésbe. Az első részben hunterrel kb nem is játszottam, de itt most jónak tűnik. A dawnblade és golden gun-os alkasztok jöttek be jobban.
Nekem kicsit fura a fegyverek hangja, picit olyan "hangtompítós" hangjuk van (egy-két kivétellel).
A grafika nekem változatlannak tűnik - szép
, nagyon pörgős volt az első küldetés, gondolom nem ilyen lesz az egész. A strike ok volt, a pvp-ben meg szerintem jó a 4v4 (last of us multijában is szerettem)
Várom a teljes játékot
-
Bencus88
nagyúr
Nemrég végeztünk a strike-al egész pörgős hangulatos. Kell még pár videó esetleg tartalom , de. Nem tűnik rossznak
-
konyi79
addikt
Jó pörgős lett, ami eddig van. Holnap belépnek a boxosok, remélem jön a többi tartalom, ez a mai strike lehet a ps only. Nekem a skout volt a kedvencem, most az elég gizda. Na majd kialakul.
-
i@lex
őstag
Akárhogy nézem a twitch stream-eket, az Arcstrider-nél badassebb egyszerűen nincs, hát milyen epic, atyaég.
Ha a világelső Wish You Luck is azzal kezd, csak jelenthet valamit.Az feltűnt, hogy az első missziónál a Hunter egy exotic pisztolyt kapott, a Titan egy minigunt, a Warlockot nem néztem. Ezek szerint megint lesz Class Only Weapon?!
Ha az így lesz még egy érv számomra a Hunter mellett, Hand Cannon mániás vagyok.
-
Bencus88
nagyúr
Nekem egyelőre hibát ír ki
Működikkkkkjjjjjkkkk
-
XFishboneHUN
senior tag
Ha valakinek van feles Destiny 2 kódja XB1-re, azt szívesen fogadom PM-ben!
-
Cruzolka
aktív tag
Persze csak poénkodtam, ma reggel a KV-ból előrendeltem Ps4re, és voltak olyan jó fejek, hogy küldtek kódot, úgy hogy azóta már szedem, remélem estére lejön
-
kacsa2958
csendes tag
Előrendelte én is de nem kaptam beta kulcsot.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv urak, ha esetleg valakinek lenne egy "felesleges" Ps4-es kódja, és elküldené privátban, az nagyon adná !!!
Előre is Thx
-
Jani18
aktív tag
Ha érdekel valakit.PS4 Beta Stream.Este 7-kor találkozunk.
Twitch -
i@lex
őstag
Persze, emlékszem.
Jöhetsz nyugodtan a squadba, csak az én squadom már nem igen létezik.Mindenki réges-régen elmenekült ettől a játéktól. Egy-két emberke persze lesz, de sajnos már az utolsó két évet is csak a DestinyLfg-nek köszönhetően tudtam másokkal játszani, főképp külföldiekkel, ahol egy egész raiden keresztül azt kellett hallgatnom, hogy Hungry Hungarian...
De hátha többen visszatérnek.
-
tunkiih
őstag
Nagyon várom már a betat énis, valószinűleg igyis-ugyis elő lesz rendelve természetesen megint XB1-re..
Madridista83: Mindenképpen csatlakoznék a squadba, játszottunk régen is jopárszor, igaz akkor nem a megjelenéskor csatlakoztam rá pár honapra, lehet emlékszel a Vault of Glass-be bevittetek és az első raidemben kidobta a Fatebringer-t és a Gjallahorn-t..
Örök emlék.
(flashpah a GT-m )
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS4 tulajoknak:
Hong-Kong store-ból ingyen tölthető a Destiny 2 béta korai hozzáférése.
HK account kell hozzá, és július 19-től játszható a játék. (angol nyelv van benne)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #203 üzenetére
engedte átírni boxra :v
-
Bencus88
nagyúr
Na csordogál lefelé a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hyundai, Kia topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W