Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sajnos nekünk még nem sikerült, de megvan az első csapat aki letolta Raid-et.
Slayerage és csapata tolta le:
5 óra 37 perc
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Badlof2k #988 üzenetére
Igen egyben nekem is az volt a kedvenc karakterem, a béta után viszont itt a hunter tetszett warlickot ki se próbáltam, de az se tűnik rossznak. Várom már a titant is
én pont hogy váltottam mindig is Range karakterrel voltam aztán pár éve inkább melee. Szóval izgatottan várom mit tud majd mindkettő karakter vagy mindhárom
-
Bencus88
nagyúr
-
kiezTe90
senior tag
Ne haragudjatok a hülye kérdésért, de kipörgettem a sztorit (öregesen haladtam) az lenne a kérdésem hogy a jobb cuccokért most hogyan tovább? 230-as a szintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megpróbáljuk a Destiny 2 Raid-et: [link]
-
Bencus88
nagyúr
Na már 7-es vagyok, nem gondotlam volna az egy után ennyire leköt, de kezd egyre jobban beszippantani
-
wjbhbdux
veterán
Fórumok » Konzol játékok » Destiny 2 (PC, PS4, Xbox One)
most komolyan ide kell írnom?
-
westlake
félisten
válasz
quasarus #973 üzenetére
Nem erre gondoltam. Mi sem voltunk annó sokan egy csoportban, de raidre mindig volt emebr. Ráadásul nekem három karakterem volt, nem ritkán arra is volt team, hogy egyhuzamban megcsináljuk háromszor. Itt pedig minimum van 60 darab boxos és 30 darab sztésönös.
Ha nem ragaszkodik valaki a reset utáni (azonnal) raidhez, akkor biztosan fog találni játékost. Ezen nem kell előre problémázni. -
westlake
félisten
válasz
l.skywalker #971 üzenetére
Nem. Eredetileg azért indítottak azonos karaktereket a "fanatisták", hogy a cuccokat ne kelljen újból kifarmolni. Nyilván ez csak a páncélokra vonatkozik. Bármi átadható, de ugye a kaszt-lock-os páncélt hiába adod át egy nem azonos kasztú karakternek, nem megy vele semmire.
#970: Biztos vagyok benne, hogy most is úgy fog működni a dolog, mint az egynél. Aki ott lesz, ott lesz, aki nem, nem. Magyarul aki éppen online lesz (és szeretne is raidezni) az kerül majd be az aktuális csapatba.
-
quasarus
tag
Sziasztok.
Van még egy hely esetleg valakinél Raidbe?
D1-et 2évig toltam, Raidet 1-2 mentem, nem nagyon volt kivel.PS4- Quasarus72
D2 Hunter 20/265 a karim.Üdv!
("Fusson akinek kevés a lőszere")
-
barcabome
aktív tag
Lenne két noob kérdésem:
Az első részben nem nagyon PVP-ztem, ezért nem tudom, hogy akkor most a karakterem erőssége számít-e ott, vagy pedig nem? Skáláz-e a játék PVP-ben vagy mindenki olyan erős, amilyenre tápolta a karakterét?
Második kérdésem:
Olvastam egy másik fórumon, hogy lehet egybe olvasztani páncélokat. Azt hogyan és hol tudom megtenni?
Köszi előre is a válaszokat!
-
Snike
aktív tag
No, én is kiprobáltam.
Tényleg letisztultabb és kiforratabb mint az 1 rész.
Idáig tetszik.Viszont valami nem hagy nyugodni...
2 évvel ezelött láttam jópár helyen D1 dlc tervezetlistát. (Forge of Gods címen)
És ott volt egy olyan DLC ami megfelel az eddigi D2 story-nak... Mármint a marsi centurionokkal kapcsolatos történet.
Ez alapján jön egy Vex-es dlc is? (Vex Void)Cáfoljatok meg!
-
westlake
félisten
válasz
[Prolixus] #960 üzenetére
Tudomásom szerint ugyanúgy nem lehet semmit átadni másik embernek, mint az egyben. Accon belül lehet cserélgeni a cuccokat a maximum három karakter között.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
l.skywalker #958 üzenetére
Pedig annak is megvolt a varázsa mondjuk a Borderlands játékokban, hogy amikor végre dobta az item-et a boss, utána ment a cigánykodás, hogy kié legyen, kinek van rá nagyobb szüksége és miért...
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #958 üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy a kapott cucc ha nem kell akkor átadható-e a cimbinek. Engem is érdekel mert a destiny 1 kimaradt, a 2 bétával nyomtam csak egy kicsit (amugy akkor nem tetszett) Most a home társtol megkaptam "ajándékba" gondoltam belekezdek. Eddig tetszik bár sokmindent nem csináltam ezalatt az 1 délelőtt alatt. Az a sz*r hogy délutános vagyok a héten.
-
barcabome
aktív tag
Én még egyedül is nagyon jól elvagyok. Persze jobb lenne valakivel/valakikkel együtt játszani csak hát én nem mindig tudok fülessel játszani...
PS4-en szerintem messze a Destiny 1-2-nek van a legjobb irányíthatósága, ami az fps-eket illeti.
Szerk.: Meg a játék menüje (letisztultsága) is nagyon tetszik...
-
prokxy
veterán
Köszi mindenkinek a választ.
PVP-PVE jöhet egyaránt, unalmasságban, hááát, Dio3 megy a Necro óta újra, amikor van rá energiám a BF mellett, de azt élvezem, előtt pedig elég sokat játszottam vele.
Szóval ha a coop tényleg olyan jó (lootshare van/lesz??), akkor meg kell venni, már csak a többiekkel való közös élmény miatt is. -
barcabome
aktív tag
Nekem nagyon bejön grafikailag is, de a játékmenet az ami miatt megfogott már az első rész is. Végigtoltam a D1-et a Taken King-ig, viszont azt tervezem, hogy most a 2-vel többet fogok játszani, több karaktert is indítok, illetve jó lenne raideket is nyomatni majd.
Úgy terveztem, hogy nem veszek játékot most egy hosszabb ideig, hanem majd csak a Destiny DLC-kre költök. Pedig nagyon akartam a PES 2018-at vagy a FIFA 18-at, de szerintem idén kimarad a foci, mert annyi időm úgy sincs, inkább rákattanok egy játékra, minthogy mindegyikre csak egy keveset.
Valahogy úgy vagyok ezzel a Destinyvel, mint anno a Diablo-val. Imádom a PVE játékmenetét pedig csak egyedül játszom. LvL 20 vagyok kb 230 körül, de még mindig nagyon élvezem a játékot. Alig várom, hogy meló után tolhassam.
A zene valami brutális a játékban. Anno elég sokat toltam a Divisiont is. Vagy két hete visszatértem, de random emberekkel nagyon rossz élmény volt a PVE. Division után felüdülés volt a D2.
-
Tatyla
őstag
Szerintem ennek a játéknak inkább a pve az erőssége, de mindjárt lesz valaki aki meg cáfol anno az első résznél is pvp-ztem de közel nem olyan élmény mint a pve főleg ha jól elkenték a számat
Igazából a bétában meg pont a pvp volt eröltetve a pve oldalról meg egy kis ízelítő volt zéró szintezési élménnyel, questelések nélkül... -
prokxy
veterán
Ugyanazt beszéljük, nekem is célom megvenni, csak mivel nem ismerem a franchise-t, csak a bétával toltam 1 kört, kíváncsi vagyok, hogy kinek mi tetszik a játékban? Ill. miért tolnak bele az emberek 100-200, akár 4-500 órát.
Nekem a BF ilyen, rengeteget tudnék írni róla, hogy miért, nekem az 1-ben már 600+ órám van, nem ok nélkül, csak mivel ez a BF1-hez képest grafikailag elég, hogyismondjam, nem a legszebb, és nem is emiatt játszom egyikkel sem, de nekem számít, így a többi POZITÍV dolog érdekelne, de eddig senki nem ír! -
prokxy
veterán
Reggelt mindenkinek!
Bétát kitoltuk ismerősökkel, nem volt rossz, de az AI az vmi borzalom buta, a graf meg, hát, elmegy.Viszont a coop miatt tervezem megvásárolni, mondanátok pár PRO-t a játékról? Kontra nem érdekel, most meg akarom győzni magam, h ez nekem jó lesz, mert több ismim, jóbarátom megveszi, de én egyelőre nem látom, érzem benne a több 100 órát.
Mi adja el ezt a játékot? Miért fogok ebbe beleölni 100++++ órát?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel nincs netem igy nem tudom kiprobalni, de allitolag a luminous/powerful engram bevaltasakor nem kell mindig a legfejlettebb cuccnak rajtunk lennie, mert latja rendszer milyen cuccaink vannak.
-
Bencus88
nagyúr
Első 1 óra után nagyon tetszik tudott meglepetéseket okozni az egs után
Renelem megmarad a színvonal.
Más a dlc fegyvert merre találom? Később kapom meg?
-
Bencus88
nagyúr
Elindult!!!!
-
westlake
félisten
válasz
[Prolixus] #936 üzenetére
Nyilván poénnak szántam, igen. Egyértelmű. (ide meg képzelj olyan emojit, ami jólesik)
-
birorichard
őstag
válasz
[Prolixus] #934 üzenetére
Esélyes h lesz vmi ilyesmi.
Am még most is várakoztat egy ideig, aztán kidob.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
westlake #933 üzenetére
Én már véresre sírtam a szemem pedig...
Neked se jött át annyira sokan ma vettek meg a játékot ma vannak szabadságon és a beígért időpontot folyamatosan tolják ők pedig várakozással töltik a szabad idejüket. Nem fer dolog.
Pcsekhez meg semmi közünk ők se fognak lemaradni róla, örüljenek hogy egyáltalán megjelenik pcre -
westlake
félisten
Nem gondoljátok, hogy kicsit túlzásba viszitek a dolgot? A PC-seknek október 24-éig várniuk kell, ti meg néhány óra miatt sírtok? Kicsit gáz.
#934: Látom nem "ment át"...
-
Tatyla
őstag
Mondom háromkor kelek akkor 9-től játszok vagy éjfélig de így szerintem nyugodtan lefeküdhetek aludni...
-
birorichard
őstag
PS4-en one moment please-t ír, mert tele vannak a szerverek... Fura.
Tárgytalan... kidobott. :/
Toljátok az egyet, az megy.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Aki PS4-en keresne egy jó társaságot, jelentkezzen hozzánk bátran!
Illetve vegyetek fel PS4-en!: Prof_HUN -
Bencus88
nagyúr
Elmehetnek a picsaba komolyan.... féltem megint el tolják de ennyivel. Kapják be
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #924 üzenetére
Még a végén kitalálják hogy péntekig leállás lesz, mert Xur dereka fáj és lassan éri el a szervereket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #921 üzenetére
Na mi fene?
-
birorichard
őstag
válasz
l.skywalker #921 üzenetére
Kezdem megunni.
-
i@lex
őstag
Easy a heti nightfall, úgyhogy aki ki van éhezve a rat king nevezetű side armra, az a héten kikapcsolt monitor mellett is begyűjtheti.
-
birorichard
őstag
válasz
l.skywalker #906 üzenetére
Fú nem tudom, nem néztem sajnos, csak rányomtam.
-
dinostaRR
tag
válasz
l.skywalker #897 üzenetére
Egy hülye "hate" szimbólum miatt..egy kesztyűn.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
l.skywalker #906 üzenetére
Nyugodtan, de ha egyszer bejutok orrverzesig nyomom 🤣 Ami kb éjfél lesz mert bealszok
Most meg kell néznem a konyhafőnök juniort is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #910 üzenetére
A játék elindul, töltőképernyőig el lehet jutni.
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker #910 üzenetére
Ja, lesem a töltőképernyőt.
-
Badlof2k
senior tag
Btw remélem a "bee" meg hasonló problémákat is sikerül orvosolni nem volt vicces mikor strike közepén kivágott
-
Bencus88
nagyúr
válasz
l.skywalker #897 üzenetére
Fasza....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #899 üzenetére
Hja nekem meg amúgy is mindegy, 12 órája nincs itthon net.
UPC már letiltotta a telefonszámomat annyiszor hívom őket.
Bungie:
"Destiny server maintenance has been extended by one hour. Expected completion is now 12 PM PDT. Please stay tuned for more updates."
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest