Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
DLC-s strike a nightfall. Grat a Bungie-nak.
-
Lajki
tag
Sziasztok !
Egy kérdéssel fordulnek hozzatok .
Lvl 15os Titan vagyok és meg csak egy sublclassom van, vagyis nem esett ki a relic.
Ilyenkor mi a teendő ?Előre is köszönöm a segítséget !
-
Jack Oneill
veterán
válasz
l.skywalker #2992 üzenetére
Oohh ertem, nagyon szepen koszonom.
-
l.skywalker
titán
válasz
Jack Oneill #2991 üzenetére
Újra lehet menni egyes sztori küldetéseken mint meditációkon. Ezekért Ikora ad neked tokent (!) és abból vehetsz ruhát
-
Jack Oneill
veterán
Na végig vittem a storyt, nagyon tetszett. De nem értek valamit. A végén Ikora felajánlott két dolgot, egyiket választva új campány küldit kaptam. Ugyanazt kell végig csinálnom, mint anno, amikor élt a fő gonosz. Tehát Ikora bolygóján (IO) vagyok és a film is ugyanaz, a küldi is. Ez meg mi?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #2973 üzenetére
Erre akkor nincs kozvetlen lehetoseg a jatekban?
-
bunfi
őstag
Az eredeti leak az a japán PSN storeból származik. Állítólag. Azon még május volt megadva. És ahogy boncolgatták redditen az info tartalmilag lehet, hogy helyes, de formailag ezer sebből vérzik.
Én személy szerint reménykedem a márciusban, mert az kétlem, hogy a következő 4-5 hónapban a rajongóbázis elvan a raiddel és kékarcú rib@nccal.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
l.skywalker #2974 üzenetére
Nem pont ilyenre gondoltam, de koszonom. Ezek szerint meccs kozben nincs lehetoseg ra alapbol.
-
l.skywalker
titán
válasz
Jack Oneill #2973 üzenetére
Pl. itt [link] és van a destinytrackernek Enemy Intel funkciója is, ahol meccs közben is mutat dolgokat ill. van még a Sessions is.
-
Jack Oneill
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet statisztikát nézni pvp közben? Mint pl a többi játékban tab-ot nyomva.
-
fuvi
senior tag
halozati kodnak hivni ezt peer to peer fost, enyhe tulzas
egesz konkretan a kinevezett "szerver" lat minden IPt, ill ha okos akkor ezeket basztatni is tudja.... -
Bencus88
nagyúr
No igen ez wowba is menő volt, hogy jobbnál jobb ruhákba pózolunk a városba, de ott annyi minden mást lehetett csinálni. itt kifullad ennyibe sajnos, nembaj legalább lesz időm másik játékokra.
-
sting2
addikt
Melyik típus?
nekem is Sony van és épp most tartok egy szervizciklus közepén és nem akarom palira vetetni magam
Game módban fut a tévé vagy normal profillal használod?
Ha lesz időd megnéznéd ezt nekem, nagyon sokat segítene.
Amikor az Orbit képernyőn vagy, akkor a bolygó mögött felbukkanó nap sugara körül nincsenek grafikai anomáliák nálad, töredezettség, kevésbé homogén a látvány nagyobb fényerejű objektumok esetén pl : Napfény vagy hasonló?
Olyan mint amikor tömörített dologgal találkozunk, "pikkelyes", pixeles a háttér, vagy a fent említett szituáció... -
pzstm
titán
válasz
Bencus88 #2962 üzenetére
az mindjárt más...334-333 körül vagyok, amikor van kedvem vagy nagyon unatkozok pár weekly milestone-t letolok powerful engramért, Titan markot istennek sem dob pl, de fejest már hetet kaptam 2 hét alatt...ha 333-334 körül maradok az sem izgat...nightfallon is végigszaladok igazából, innen már szerencse kérdése csak hogy meglesz-e valaha a 335...annyi más jó és számomra tartalmas játék van új kihívásokkal hogy nagyon lélegeztetőgép szintjén van a dolog
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem megvan pl, de nem tetszik. A kihivas erossege nem aranyos szerintem a kaphato loot minosegevel. Max szint raid nelkul is megvan a cuccok meg nekem 95%-ban nem tetszenek kinezetre. (Akkor mar inkabb a trialsos szettek) Egyedul a raketavetot akartam, az meg is lett, de uj raidbe egyelore nem is megyunk. Majd egyszer meglesz. (Vex Mythoclass szintu cuccot dobalna, nyilvan akkor jobban erdekelne)
-
bunfi
őstag
Ja, hogy ja. Nem kapcsoltak még össze a fogaskerekek.
Egyébként ahogy olvasom több lootot akarnak bevinni a presztizs eventek mögé. Amit egy oldalról támogatok, mert kicsit szarcsi-foscsi a jelenlegi helyzet az EV vs. event szempontból, viszont a másik oldalról pedig effektíve kizárják az embereket a lootból, mert nem kínálnak alternatívát a játékosok önszerveződésére. Igen tudom, hogy van LFG, de aki használta, az tudja mekkora egy rakás fos.
-
törölt tag
Pedig elég vicces tud lenni.
Itt tényleg megvan a csapatmunka érzése. Én spec azt gondoltam a raidról hogy olyan mint a nightfall, de nem. Ahogy osontunk a félhomályban, ködben a golyókkal a nagy dög kutyákat kikerülve, hogy megtöltsük spórákkal amit fentről irányított a csapat másik fele, hogy mikor ki merre. Hát az nagyon hangulatos volt. Régen kapott így el a gyermeki láz.
-
Prof01
veterán
Látom nem esett le.
230-on ha jól tudom be se engedi a játék Raid-be, ha mégis, akkor nulla sebzése van és az első lövéstől azonnal meghal.Madoc: Rosszul gondolod. Érdekelné azokat a játékosokat is, csak matchmaking híján nincs lehetőségük megcsinálni! Sokszor egy nagyobb klánnál se jön össze olyan gyorsan az a 6 játékos.
Tudom miről beszélek, 3000+ órám volt a Destiny 1-ben, nagyon sok játékost elvittünk Raid-ezni. -
Madoc
veterán
Az xbox játékosok 20%-ának van csak meg a raides acsi. 80%-ot nem érdekli a raid.
-
hunvarlan
aktív tag
Hát én sajnos raidbe nem jutottam el de 330-as a titánom 321-es a hunterem és 324es a lockom úgyhogy a hiba nála van de erősen csak a heti cuccokat csinálom meg. DLC előtt meg 300-as volt az összes.
-
-
Bencus88
nagyúr
Részemről szerintem ennyi volt a játék....
Komolyan ti milyen tartalmakat találtok a játékba? Egyáltalán nem játszok a játékkal sokat heti 10 órát talán, de szetintem még ennyit sem.Erről szólt az utóbbi 1 hónap:
belépek clan xp menjél ide csinálj eventeket csinálj 4-5 multit és csókolom, ráadásul ugyan azokat a cuccokat kapom, mindenem 224-es a fejes meg a kezes 233, és mindig sidearm és kezes sidearm és fejes, mást nem dob. Ugyan az mint az elődje volt azt is kb itt hagytam abba. Jó lenne ez a játék, tényleg leköt, de ez a céltalan csináljam meg hétről hétre ugyan azt kezd már kiábrándítani.
-
-
tomek1
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket. Én is így tudtam csak a PS4 fórumban írta valaki, hogy Ausztriában vett COD IW-nél nem tudta magyar accounthoz érvényesíteni a kódot, meg a GYIK-nál is írták, hogy előfordulhat lokalizációs probléma. De így már megnyugtattatok
Köszi még egyszer!
-
Prof01
veterán
Igen, az EU-ban vásárolt játékok régiója megegyezik.
Minden PS4 konzol régiófüggetlen, tehát bármilyen játékot lejátszik, egyedüli probléma akkor lehet, ha az alapjáték és a DLC különböző régióból származik.Region 1- USA, Canada
Region 2- UK and European Countries, Japan
Region 3- Asia
Region 4- Australia, New Zealand -
pzstm
titán
válasz
N.YCityBoy #2941 üzenetére
Vagy Xbox, az is regiofree
-
-
tomek1
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Angliából vett PS4-es példányhoz vajon megvásárolható magyar ps store-ból a DLC?
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv!
-
duvi
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2937 üzenetére
Lvl 20, a power level pedig 305 (+5 módosítókkal).
-
Jack Oneill
veterán
Mi a max szint dlc nelkul?
-
válasz
Jack Oneill #2935 üzenetére
Mindent ki lehet fejleszteni, a két ágat nem lehet egyszerre használni, jó is lenne😎
-
Jack Oneill
veterán
Még annyi kérdés, hogy adott sublclasson belül ugye van felső és alsó ág. Csak egy ágat lehet kifejleszteni? Vagy a lentit is ki lehet? Ha igen, olyankor mind a kettő megy, vagy csak az egyik? Bocs a sok buta kérdésért
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2932 üzenetére
igen tudod
-
C4mp3r
addikt
válasz
Jack Oneill #2930 üzenetére
haladj a tortenettel es kesobb feloldodnak
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Lene egy kérdésem. Kb 1 hete játszom a játékkal (próba után megvettem) és olvasom itt a karakterek leírásait, stb. Én Hunterrel vagyok és arcstrider képessegéem van, de itt többen írnak hunter classon belül más képességekről is pl gunslinger, vagy az az íjász képesség (nem tudom a nevét) Ezek hogy jönnek elő, lehet valahogy váltogatni? Ja amúgy 8-as szintű vagyok. Válaszotokat előre is köszönöm
-
válasz
l.skywalker #2928 üzenetére
Juj ez a kép
Neked is Boldogat amúgy! -
l.skywalker
titán
Boldog Karácsonyt itt is!
-
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #2925 üzenetére
Szia. Arra kellene. Tudnál meghívót küldeni IIImadachIII nick névre?
-
törölt tag
Esetleg tudtok olyan klánt ahol még nem unták meg a játékot és van szabad hely egy 313-as warlocknak?
-
prokxy
veterán
Épp azon gondolkozom, hogy 2 hunterem van, az egyiket törlöm (tényleg semmi haszna, csak "porosodik") és felhúzok egy warlock-ot, igazából csak a bright engramok miatt...meg úgy kiszedni mindent belőle...pedig nem annyira szeretem ezt a kasztot (borzalmas ugrás, meg a skillek sem jönnek be), de az üresjáratokban simán ellennék vele és hátha ad vmikor exotic cuccot a csajszitól.
Viszont a csaj hunterem kukáznám, abban pedig van közel 160óraSajnálom egy picit...de vhogy a hunternek ez a csaj dolog nem áll jól szvsz...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szánalmas ez a mayhem crucible Warlock glithc a végtelen novával.
-
törölt tag
Mobil aplikációt ha használ valaki segíthetne, hogy kell csatlakozni ps4el, ha mobilon pl. találok egy üres helyet raidban. Bepipálom az üres helyet és aztán hogy kerülök közös partyba a gépen?
-
DummyBoy
senior tag
Nem az a baj, hogy rosszabb mint megjelenésekor, hanem hogy lassan rosszabb mint az 1 a megjelenésekor... Mi eljátszogattunk haverokkal, de eljutottunk oda hogy a DLC sec perc kifulladt, van aki már meg sem vette, hanem azon megy az agyalás, mi mással játsszunk... 3 karakterem van, ebből 1 van 300 felett, de nem mozgat hogy fentebb húzzam őket... Strike-ok gyengék, exoticok satnyák, ami kell az megvan, PVP-t az egyben sem szerettem, itt csak szarabb lett, a Nightfall egy vicc, a Raidhez lusták vagyunk, nincs időnk rá... Sajnos nincs konkurenciája jelenleg... De remélem lassan lesz majd valami...
-
sting2
addikt
Ne már.
Azt akarod mondani, hogy rosszabb lett a Destiny 2 most mint megjelenéskor?
Dolgoznak vele, foglalkoznak vele ezt nem lehet elvitatni.
A tartalom meg..., az elégedetlenkedő, csalódott tábor zöme - időmilliomos!Van három karakterem, sokszor nem tudom megcsinálni a heti Milstone kihívásokat sem.
-
bozsik84
tag
Nem akarom védeni a Bungiet,nem szeretem az Eververse jelenséget,de nem olyan tragikus a dolog szerintem. A három karakteremnél volt 9-9 hajó,moci,meg a shaderek fullon - betörtem ami nem tetszett és lett kb 7000 bright dustom,2000 -ért meg is vettem a titánomnak a mellvértet és csizmát. A többit is megveszem majd,ha nem esik ki (igaz csak egy karakternek tudom így összerakni a szettet)
Egyértelműen látszik,hogy a silver vásárlásra ösztönöznek,de aki reálisan áll a dologhoz szerintem nem fog valódi pénzért venni silvert.
Kell is,hogy az emberek szóvá tegyék,ha valami nem oké,de nem akarok már frusztráltan leülni játszani,szóval amit tudok kihozok a játékból és remélem,hogy jó irányba mennek majd a dolgok.
-
C4mp3r
addikt
te melyik ko alatt eltel eddig? elnezve az elmult hetek torteneseit eleg meresz kijelenteni, hogy minden nagyon jo iranyba halad. ajanlom nezz korul kicsit a bungie foruman vagy a DTG redditen, nem eppen bizakodoak az emberek. az kulon szomoru, hogy ezt a patchelgetik es lassan eljuttatjak oda ahova kell mar eljatszottak az elso resszel.
-
sting2
addikt
válasz
l.skywalker #2908 üzenetére
Minden nagyon jó irányba halad, fejlesztik, peccselgetik, lassan de biztosan eljuttatják oda ahová kell.
Csak hát, vannak azok a fránya "üresjáratok/hónapok, na oda kellenek ezek a időhúzó semmik, azoknak akiknek ez az élete.... -
C4mp3r
addikt
válasz
l.skywalker #2908 üzenetére
a napi ajandekos kuldetesnek raadasul mas a loot poolja csak ghost/sparrow meg sword eshet belole gear nem. az csak engrambol johet
-
l.skywalker
titán
Az a vicc, hogy én birkatürelmű vagyok - max ha elég akkor elkezdek mással játszani, de a Destiny-t nagyon szeretem. Azonban vannak olyanok akikkel együtt játszok és eddig soha, de soha nem akadtak ki semmin a Destiny-vel kapcsolatban, mert többszáz óra játékkal simán kiszedték azt, amit másoknak esetleg nem sikerült volna csak fizetés ellenében. Azonban ez a Dawningos szar még náluk is betette a kaput, mert konkrétan nem esik a rohadt Engram. A napi ajándékos küldetésből jönnek cuccok, de ott van minden, nem csak a Gear szett.
-
sting2
addikt
Ehhh.
Persze, ez már az erősen " hülyéknek" való csak.
Van az a pont amikor kellő humorral és komolysággal kel kezelni ezeket.
Kis hóesés, egy két hódomb a pályán és kész is van a fél brigád tőle, a napi 2 - 3 óra "műszakját" feltolja akár 4 -5 órára is."Sas nem eszik legyet"...
-
ldave
félisten
Ez a Dawning nálam is erősen már kiverte a biztosítékot. A Bright Engram is gáz persze, de azt legalább lehet ingame szerezni, ha még lassan is, de ezt a Dawning Engram-ot kb lehetetlen, csak pénzért adja.
-
l.skywalker
titán
Focilabda strike közepén [link]
-
l.skywalker
titán
Ne használjátok Three of Coins-t. Bugos. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest