Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Vagy fél nap mire steam frissíti.
Valami nemjó vele,már egyszer újrakezdte az egészet.
Most például csak pár giga a játék mappája. -
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem biztos csak steamről indul el.
Simán indítanám akkor valami ugyanilyen duma és nem indul a bánatnak sem,steamről indítom akkor meg fut. -
Plata
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha nem steamről indítom akkor nekem is kidob valami hasonló errort és nem indul.
-
Plata
félisten
Nekem ez az új pálya nem igazán tetszik.
Nagyon szép meg klassz lenne,csak el van cseszve.
Egyszer voltam rajta és elég is volt.
Először is már aktív csatába rakott ami mindig vacak.
Másodszor miután spawnolás után azonnal megöltek sikerült egy hajóba spawnolnom.
Kellett egy kis idő mire ki ismertem a hajót meg hogy hogy lehet vele jól közlekedni meg lőni,de iszonyú durva.Simán kilőttem a harckocsikat meg az ellenséges hajókat vele.
Nem tudom ennek a hajónak van-e xp-je,késő volt és már nem is néztem meg.Azon kívül hogy nekem szórakoztató volt belőle ölni,szerintem szopás ellene játszani.Bunkerből kilőttem az ellenséges játékosokat vele.
Egy lövéssel négy kill volt a legtöbb.
Lehet hogy az ellenséges hajóval játszó játékos volt béna,de sikerült kilőni úgy hogy nekem 53% volt a hp-m. Kétszer majdnem meghóttam,mert túl mélyen mentem be a zárt területre,de sikerült ki iszkolni. Viszont azthiszem azért is jár xp ha a bemész ellenség mögé és a többiek ott spawnolnak.
Nagyon sok xp-t szedtem össze.
Támadóként a szárazföldön spawnolni kb lehetetlen volt.Szinte minden honnan rálát az ellenség.
Kétszer haltam meg mert szárazföldön akartam spawnolni.
Annyi időm sem volt hogy hasra vágjam magam. -
Plata
félisten
Tegnap és tegnap előtt is mentem egy egy csatát warfare-ban,mind a kétszer mázlim volt éa tankkal kezdtem.
Irtó jó csatákat mentem velük.Tegnap mondjuk nem M1et kaptam hanem azt a tankot amivel a heliket lehet zrikálni.
De azzal is nagyon szórakoztató volt.Kapásból lelőttem egy helit ami tele volt.
Valami nagyon amatőr próbálkozott a helivel,mert volt amikor zuhanás közben lőttem ki miközben épp fejjel lefelé zuhant.
Láttam videót az új karakterről,elég érdekes lesz.
Kár hogy egy újabb assault jön.
Azzal valahogy nem tudok jól játszani.
Steam egyébként adott egy tank terminator öcsit.
-
Plata
félisten
Az este játszottam egy meccset,nemtudom hány játékos volt mert nem is figyeltem,de szerintem nem 40,egyből talált csatát.
Mivel mind a három napi küldi megvolt így többet nem is játszottam. -
Plata
félisten
Néha nagyon nem értem mi a túró folyik a játékban,tegnap voltam csatában,egyszerűen nem akart találni a puskám soha,hiába lőttem pontosan,olyan volt mintha a golyó útközben felszívódott volna.
Másik csatában ugyanaz a pálya volt,ráadásul ugyanúgy támadók voltunk,olyan lövésem is talált amit csak vaktában adtam le. -
-
Plata
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én játszottam egy meccset warfare-ban,nem csináltam semmit mégis jó volt.

Kezdésnél véletlenül helikopterbe spawnoltam,gondoltam a pilóta ha elrepül az ellenség felé majd kiugrom,de végül maradtam és végig seggeltem a csatát heliben.
Nyomtam folyton a spot képességet vagy mi a túrót és ennyi,elvoltam a csata végéig ,vagy húsz percig.
De nekem az is szórakoztató volt. -
Plata
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Szerintem ha ennyire hagyják a csalókat elszaporodni akkor rendes játékos kevés marad.
Az nem szórakozás ha addig élek amíg spawnolok,majd egyből fejes a sziklákon keresztül.Volt hogy smg-vel lőtt le játékos de olyna messziről hogy a sziluettje alig látszott. -
Plata
félisten
Jön az új éjszakai operations játékmód.
Bár én úgyis csak warfare-t játszom. -
Plata
félisten
Nekem a mai napig a legkedvencebb lövöldözős játék volt a Wolfeinstein enemy territory,azt nagyon szerettem és sokat toltam.
Mostanában nagyon ritkán játszom ilyesmit,Bf3-at szerettem meg utoljára Cod-ot.
Hogy melyik volt arra nem emlékszem.Bár kicsit kusza volt.
De tudom hogy bnet kliensből indítottam.
-
Plata
félisten
Srácok Miért nem inkább warzone-al játszotok ha operations szar?
Egyébként a GTA Online-ban Megtanultam hogy mindig csakis fejre kell lőni.
Ott nincs rendőrökön mellény.
-
Plata
félisten
Ti milyen felszereléssel használjátok a tankot?
-
Plata
félisten
válasz
xundyingx
üzenetére
Én nem játszottam vele tegnap óta a steam szerint és ha jól látom 85,4 órám van benne.
Én szinte csak warfare-t játszom,de nekem be jön,csak épp az egyjátékos kampány érdekelt volna,amit le töröltem,plusz a régi Delta Force játékokból a kedvenc fegyvereim nincsenek bent,ami azért nagyban elveszi a kedvem.
Plusz nem is mindig jut rá időm.
Most félaktívan WoW-ot is tolom,bár az új content egy rakás kutyagumi,de kezdtem egy új akrit és már vanis kedvem játszani.
Na és aktívan Star Trek-ezem,az sok időmet elveszi.Mellesleg épp 15 éves évforduló van és jövőhéten jön új bundle az évfordulóra így kevés időm marad.Ha ki jön a bundle úgyis azonnal megveszem és egy ideig azzal megint el leszek.Attól függően hogy milyen és mennyi hajó lesz hozzá.
De Delta Force-ban is kéne tolon operations-t de az nekem nem kedvencem.
Warfare sokkal jobban be jön.
Jó lenne ha megint lenne tankos őrültség.
Az az event bitang vicces volt. -
Plata
félisten
Az este warfare-ban volt egy olyan sorozatom hogy ha én lettem volna az ellenségnél tuti reportolom magam.
Zsinórban 17 fejest osztottam ki nagyon gyorsan.
Nem vagyok egy jó játékos,de ott úgy érzetem hogy marha jó vagyok.
Persze nem,csak mázlim volt valószínűleg. Gondolom az ellenség meg szidta az anyám amiért be kempelem a bázisukat.
Bár szerintem tök lököttek voltak mert hiába öltem meg ugyanazt a játékost ötször is,ugyan oda visszament.
-
Plata
félisten
Tegnap voltam egy operationon,a legelsőn.
Mivel körülbelül sosem járok oda.
De sajnos warfare-ban is kell Luna-hoz hogy menjek vele operationsra,bár hogy hogy a fenébe lesz meg a vele az hogy késsel öljek meg valakit nem tudom,én próbálom becserkészni NPC-t de megszívom,a csapattársak lelövik.
Tegnap volt öt killem öszvissz mert mindegyiket megakartam késelni erre lelőtték.
Plusz ez a mód nem nekem való,megöltem egy játékost és rosszul esett.
Warfare-ban nem érdekel,de itt most elkúrtam valaki játékát.
Azt hittem valami npc aki lő erre kiírta hogy megöltem valakit.
Próbáltam egyedül el lófrálni és vadászni de akkor észrevett őr messziről és le kellett puffantanom.
Akihez meg közel jutottam fix lelőtték a hátam mögül.
-
Plata
félisten
Tegnap este játszottam kicsit,két warfare meccs közben meg láttam hogy magyarok elemükben vannak.
-
Plata
félisten
Azt hiszem én is leszedem,egyedül nincs értelme.
Pedig nagyon vártam már hogy újra vagy 20 év után megint Delta force sztorit játszam. -
Plata
félisten
válasz
pRoject22
üzenetére
PVE játékban tudok csalni de nem játékosok ellen.
MMo-ban van két karakterem ami kb 90%-ban tesz arra hogy lövi az ellenség.
Elite fokozaton is csak piruettezve marháskodom.
Tudom hogy van egy hiba a játékban,arra építettem a karakterem,így elite fokozaton is azt mondja ha szekálják hogy miss.
-
Plata
félisten
Tankos dologról jutott eszembe,tegnap láttam egy játékost trench fene tudja mi pályán hogy azzal szórakozik egész végig hogy a házakat rombolja.
Kb az első foglalási pontról lövi a második pont mögötti házakat.
Mikor már ott jártunk hogy elértük a falut ahol a házak vannak akkor meg a megmaradt épületdarabokat a tankkal döntögette.
Az ilyen az dilis,vagy még gyerek lett volna? -
Plata
félisten
Ha ráesek egy rakás ellenségre autóval és meghalnak miért írja némelyik killre azt hogy fejbelőttem?

Sosem öltem még ennyi ellenséget egyszerre,rájuk estem kocsival.
Kaptam több mint 1600 pntot. -
Plata
félisten
Ilyen sokat mint ti én nem játszom,néha le tolok egy két csatát,de nem extractiont,tegnap a szép nagy pályára kerültem,az át variált sniper puskám nagyon szépen dolgozott.
Az új rekordom 548 méterről fejlövés sniper-nek.
Ami a legjobb hogy sikerült nagyon messziről csinálni hármas killt,ugyanis mind a három snipert kiszedtem egymás mellől. -
Plata
félisten
Igazad van,átvariáltam kicsit.
Trenchline pályán a szélerőműről iszonyúan jól tudtam vele boldogulni,sajnos kb a csata már a vége felé tartott,mikor behívott már a pálya kétharmadánál jártak a támadók,de nyertünk. Szemben a sziklafalról kettesével szedtem le a mesterlövészeket. -
Plata
félisten
Köszi,ki fogom próbálni.
Volna még egy kérdésem,nem tudnál nekem egy jó sniper puska loadout-ot?
Olyan kellene ami nagyon nagy távolságra is a legpontosabb.
Szeretek 400-500 méterre lövöldözni,de nem hiszem hogy az én saját loadout-om jó lenne.
Melyik puska lenne a legjobb nagy távolságra?
Plusz egy marksman rifle loadout is érdekelne,szintén ilyen célra,sniper puskával még elvagyok,de egyszer próbáltam egy marksmant és tuti iszonyúan eltoltam mert csöppet sem élveztem és mindent el találtam csak a célpontot nem,jó eséllyel hamarabb lövöm le vele a holdat is.
-
Plata
félisten
válasz
zolee0307
üzenetére
Én azt szeretem.
Leginkább a sniper párokra vadászom.
Akik egy csapatban vannak,egyiket fejbe lövöm akkor a másik oda megy feléleszteni,akkor jön ő.
Szinte mindig sniperre vadászom,azért tudom meszziről kilőni,mert a sniper nem mozog.
Nem fogok 500 méterről rohangászó alakra lövöldözni.
Az a jó sok sniper rak lézert vagy lámpát a puskára,így könnyú kiszúrni. -
Plata
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én már sokszor vezettem,tegnap a hegyes pályán elég sok killt szedtem össze.
Az egyik bázist amit védeni kellett rommá lőttem hogy ne tudjanak be menni és elbújni,volt hogy nem is lövéssel öltem hanem gázolással.
Xp-t szerintem úgy is kapsz ha csak a kettes vagy hármas fegyvert kezeled.
Minden járművön személyre szabhatod a fegyvereket,van amelyikhez kell szint.
De én a shotgunt lecseréltem.
Tavaly volt olyan event amikor tankokkal kelett csatázni,állandóan spawnoltak a tankok a nagy sivatagos pályán.
Az nagyon poén volt. -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
astrojoe12
üzenetére
Van akinek olyan pisztolya van amin mesterlövész távcső van.
Nekem eddig a max távolság sniperrel 517 méter azt hiszem.
Erre emlékszem,aztán lehet van távolabi is csak nem jegyeztem meg.
Jöhetne még pár sniper puska.
Tegnap olyat láttam hogy spawnolni akartam de épp elfoglalták bázist így sokkal hátrább rakott le a játék,a hely textúrái még nem voltak betöltve.
Kellett pár másodperc mire a kusza izékből pálya lett. -
Plata
félisten
Van rosszabb is,az este reportoltam jópár játékost,egyszerűen sziklán és házfalon keresztül is megölt ugyanaz a játékos úgy hogy nagyon messze leghátul éledtem,nem volt baj hogy több épület van köztünk,ahogy éledtem a pálya legvégén épületben kaptam is a fejest.
Remélem valamit kezdenek ezzel.
Vagy így akarnak rávenni a sztori megvásárlására hogy az online részt tele rakják csalóval?
Egyébként ha a sztori módban durvább grafika van akkor ahhoz milyen gép kell majd? -
Plata
félisten
Azt hiszem túl sokan próbálnak játszani,a játék nagyon lagos,még a menü is akadozik.
Lassan reagál bármire,az ajándékba kapott 3 ládám meg eltűnt a fenébe ahogy megynitottam volna. Rákattintottam hogy megnyitom erre a játék kilépett.
Buktam 3 ládát.
-
Plata
félisten
Steam újra frissítette,de ezúttal 14.1kb jött le.

Launcher is megújult.
Már vannak steam achik.
-
Plata
félisten
Ma jött egy hatalmas peccs.
Meg egy nagyon hosszú duma steam-en.
Dear Operators,We will launch a non-downtime update on January 18 (UTC+0) to kick off our new season, Starfall!
Here's the schedule:
January 18, 00:30–02:00 (UTC+0): All Ranked Matches will be temporarily unavailable;
January 18, 01:50–02:00 (UTC+0): Matchmaking and trading in Operations will be temporarily unavailable;
January 18, 02:00 (UTC+0): The PC client update goes live.
If you encounter any issues after the update, try restarting the game to complete the update.
The main content of this update includes:Version Update Event
● Starfall Login Bonus
Event Period: 01/18 - 01/31
Event Rules: Log in after the version update to claim various rewards on the event page!
Rewards: Vityaz - Aerospace, Armament Voucher x10, TurBrick x6.● Starfall Supplies

Event Rules: Milestone series missions are available. Play simple matches to earn milestone points and exchange them for rewards!
Rewards: LAV-AA - Burgundy and a large number of Premium Weapon EXP Tokens.● Starfall Supplies

Event Rules: Milestone series missions are available. Play simple matches to earn milestone points and exchange them for rewards!
Rewards: Ultimate Safe Box (3 Days) and AK-12 - Zero Degree.● Tactical Armament

*Tactical Armament: Your Tactical Armament progress will carry over between seasons, but Armament Vouchers will be cleared upon update. Use them before the update!
Tactical Armament Appearance update; Main Rewards are:
○ Viper - M700 / AUG / PKM;
○ Aerospace - SV-98 / G18;
○ Tidal Wave - Desert Eagle / M1014 / SG552 / QBZ95-1.● Arms Race - QCQ171

Event Period: 1/18 - 1/30
Event Rules: Earn points by completing missions in Warfare mode; unlock the QCQ171 at 100 points. In Operations mode, earn 100 points to unlock the gun exchange. Submit specified items to unlock QCQ171 production rights in Operations mode.
Rewards: Access and production rights for the new QCQ171.Warfare Event
● Attachment License
Event Rules: Complete missions to earn Trust Points. Spend Trust Points to use new firearm attachments in Warfare mode.
Rewards: Access to new firearm attachments - Holographic Thermal Vision, Combat Variable Thermal Vision, Sniper Thermal Vision, and more.● New Maps

Event Period: 1/18 - 2/2
Event Rules: Join the action on the new map and complete missions to earn rewards!
1/18/2025–1/25/2025: Open A/D mode - Knife Edge
1/26/2025–2/2/2025: Open A/D mode - Trainwreck
Rewards: ASV - Snow Camouflage, M14 - Haavk Guard, Armament Voucher x14, and more.● New Content

Event Period: 1/18 - 2/6
Event Rules: Experience new content in matches, complete missions, and claim rewards!
New Mechanism - Fortification System: Build covers at designated locations.
New Class Gadgets: High-Explosive Grenade Launcher and Smoke Grenade Launcher.
New Operator: Sineva.
Rewards: Armament Voucher x14, TurBrick x5, Warfare 2x EXP Card x4.Operations Event
● Premium Attachments
Event Rules: Complete missions to earn Trust Points. Spend Trust Points to purchase new firearm attachments in Operations Mode.
Rewards: Purchase rights for new firearm attachments - Holographic Thermal Vision, Combat Variable Thermal Vision, Sniper Thermal Vision, and more.● Airdrops Incoming

Event Period: 1/18 - 1/23
Event Rules: During the event, each map in Operations mode will drop 1 Airborne Insertion per match, containing valuable supplies. Complete missions to earn rewards!
Rewards: Calling Card - Launch, Armament Vouchers, and more.● New Area

Event Period: 1/18 - 2/6
Event Rules: The Zero Dam map now features an exciting new underground area for exploration. The Space City map introduces a new random event. Experience a dynamic new entry where the main bridge on Space City is destroyed, allowing you to pass without activating the bridge.
Rewards: Complete missions during the event to obtain Armament Voucher x11, Dam Copy Keycard Random Pack x2, TurBrick x4.Weekend Events
● Expert Choice Vol.1
Event Rules: Log in to claim the CAR-15 Assault Rifle! Upgrade the new weapon and use it to complete missions for exclusive rewards!
Rewards: CAR-15 Assault Rifle (Operations mode), Weekend Lucky Supply Pack, Premium Weapon EXP Tokens, 2x EXP Card (Single Use), and more.● Weekly Supplies Vol.1

Event Rules: Play simple matches to receive a Tactical Armament 10-Draw!
Reward: Tactical Armament 10-Draw.● TA Store

Event Rules: Limited-time Tekniq Alloy Store.
Rewards: Quantum Keys, Armament Vouchers, and Advanced Safe Box 7-Day Access Cards are now purchasable with Tekniq Alloys.● Score Operator Vol.1

Event Rules: Exchange Warfare Mode points for specified rewards.
Rewards: Build up Warfare mode points to obtain Quantum Keys and Armament Vouchers.Season Pass, MandelBrick, and Bundle Content
● Season Pass
Season Pass Activation Time: After the update on January 18, 2025
Main Rewards Include: New operator Sineva (Unlock for Free), Vyron - Top Gun.
Wrought Iron - SCAR-H / ACE-QBZ95-1 / ACE-SKS / ACE-PTR-32; Vector - Red Comet; Haavk Enforcer - AUG,
M4A1; Trigram - Infantry Fighting Vehicle / Recon Helicopter / LAV-AA, Black Knight - M1A4 Battle Tank / Infantry Fighting Vehicle / LAV-AA / Spec Ops Helicopter.
Season Safe Box (2x2/2x3), TurBrick, Armament Vouchers, and a vast amount of Tactical Armament supplies, Weapon EXP Tokens.
Event Rules: Join matches to level up and claim rewards. Purchase the Pass for even more rewards. Pass Level cap: 190.
Hot to Unlock: Deluxe Edition 720 Delta Coins, Mode Special Edition 520 Delta Coins.● MandelBrick - Custom Build

MandelBrick - Custom Build series is online. Earn MandelBricks by playing matches!
○ Products Include: Custom Build - SCAR-H;
Elusive - M1014 / K416 / Vector;
Star Color - K416 / P90 / AS Val / MP5;
Ahsarah Guard - PKM / MP7 / PTR-32 / Bizon;
Lepidoptera - SMG-45 / SKS / M700 / M249 / AS Val;
Reptile - Desert Eagle / M14 / AKS-74U / MP5 / UZI.
○ MandelBrick - Spectrum Blitz will continue to have a low drop rate in the new season.
○ Drop guarantee progress for different MandelBrick series is independent of each other.
○ Quantum Keys can unlock any MandelBrick series.
○ MandelBrick - Spectrum Blitz and appearances will remain tradeable on the Market.
○ Deluxe Collection appearance reconstruction can use appearances from any series as materials. The resulting appearance is randomly generated based on the materials used. Using more materials from the same series increases the chance of obtaining an appearance from that series. Using materials exclusively from the same series guarantees a higher quality appearance from that series.● Mercy Bundle

Event Period: 1/18 - 4/21
Bundle Includes: Melee Weapon - Mercy, Mercy - ASh-12 / M7, and Mercy series Charm, Avatar, Calling Card, Spray Paint.
How to Get: 5,200 Delta Tickets/Delta Coins.● Illicit Deal Bundle

Event Period: 1/18 - 2/19
Bundle Includes: Illicit Deal - AS Val / SCAR-H, and Illicit Deal series Pendant, Avatar, Calling Card, Spray Paint.
How to Get: 1,600 Delta Tickets/Delta Coins.Suggestions & Feedback
You can share your thoughts and suggestions on our Discord server:
https://discord.gg/deltaforcegame
Stay up-to-date with the latest information by following our social media accounts.
https://www.reddit.com/r/DeltaForceGameHQ/
https://x.com/DeltaForce_Game
https://www.facebook.com/deltaforcegame
https://www.youtube.com/@DeltaForceGame
https://www.instagram.com/deltaforcegameglobal/That concludes our announcement!
Thank you again for joining Delta Force, and welcome to Ahsarah!
Have fun!Delta Force Team
Hááát,azt hittem csak a szöveget másolja be,de a képeket is bemásolta,remélem nem gond.
-
Plata
félisten
Szerintem a játékot a csalók hazavágják.
Két csatát próbáltam játszani,az egyik volt kb hat perc a másik majdnem öt.
Támadóként esélyünk sem volt egy bázist sem behúzni,iszonyú gyorsan meghaltunk,volt hogy fal mögött spawnoltam és azonnal kaptam fejest.
De például simán lelőttek sátron keresztül,vagy tankon át. -
Plata
félisten
válasz
pendre54
üzenetére
Én a mai napig rühellem a szemüveget,rendszerint vagy az asztalomon hagyom vagy egyéb helyen.

Hát PUBG-al nekem kereken 0 órám van,előzőleg játszottam COD Modern warfare-al vagy mi a túróval,azt hiszem 2019-es játék,az előtt meg Bf3-al.
Én az RPG-t és az MMo-t szeretem és a stratégiai játékokat.
Halvány gőzöm sincs mennyit játszottam wow-al húsz év alatt,de nagyon sokat,star trek-el több mint 13 ezer órát,star wars-al meg passz.Kb két éve steam kliensem van azóta 2131 órát,előtte 10 évig meg origin kliens volt,abban nincs időmérő. -
Plata
félisten
Szereintetek a sztori mennyibe fog kerülni?
Vajon lesz egy csöpp Delta Force hangulata is?
Nem azért de én azért játszom a játékkal mert huszon valahány éve végig vittem az összes játékot.
Én imádtam a hangulatát.
Amúgy nem nagyon játszom fps-el,mert már öreg vagyok hozzá.
Szemüveg nélkül nem sokat látok,azt meg már a 70-es években is rühelltem.
-
Plata
félisten
Nekem is mondhatnátok egy jó buildot,mesterlövész puskára.
-
Plata
félisten
válasz
pRoject22
üzenetére
Tudom,world of warcraftban magyarok lakta szerveren játszani kész poén.
Nincs olyan nap hogy ne mosolyognék egy jót valami idiótán.
Igaz kb hét évig inkább angol nyelvű szerveren toltam,de eléggé low pop szerver lett így vissza mentem.
Épp ma futottam össze magyarokkal, a klán nevüket nem merem leírni,mert még büntit kapok.De benne volt az isnten meg a némi szerve.
-
Plata
félisten
Érdekes ez a cset,de elég kusza. -
Plata
félisten
válasz
ridiculous
üzenetére
Mikor volt az oltás miatt a kötelező emailcím megadás az érdekes volt.
Alighogy megadtam az emailcímemet már jöttek is a csaló mailek sorban.
Sőt még zsaroló mailek is jöttek arra.
Naponta kaptam mailt hogy ilyen olyan csomagom jött,meg fizessem ki a gáz vagy áramszámlát.Meg még ezerféle baromság. -
Plata
félisten
Szerintetek van arra némi esély hogy pár régi Delta Force fegyver bekerüljön?
Szinte minden Delta Force játék megvolt annak idején.
Szomorúan láttam az első teszten is hogy a nagy kedvencek nincsenek bent. Sajnos most sem látom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest