Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Hát igen, nekem is van olyan, hogy csak beülök egy jó tankba, és spotolgatok, jön úgyis sok pont, de ha olyan a felszerelés, gunnerkedek, meglepően kevés tankban vannak a 2.,3. ülésben... most kéne is csinálni mittudommennyi killt járműből a nyilas csajszi lvl6-hoz. Az a jó, hogy sokféleképp el lehet lenni, a rankedhez meg csak a score/min számít... a vesztes körre is kaptam 67+ - t, sokat sikerült épp ölögetni+spawnpont, piros nyilacska... az elektromos nyíl viszont rendre megszívat, próbáltam az erővel játszani, de full random, megpattan-e vagy elsőre ottragad, 1x halálra lőttem magam már vele, mert szembefalról visszajött
Viszont TV raksival szépen el lehet lenni zárt térben is, gyorsan fordul, lehet alagutazni, aztán jön a meglepi+ugye a 4 kipottyanó gránátJaa, hogy járművekre van...
Dokizni viszont nem éri meg, mióta kb. minden streamer is esc+respawn-t nyom, mert eltanulták a népek tőlük, én is így csinálom, mert így a legkönnyebb visszakerülni gyorsan, spawn meg úgyis van letéve, amúgyis védőben pl. a kutya nem medicel, de támadóban se jobb, aki fetreng és várja a medicet, kb. annyit is ér, 10 m után lelöveti magát újra. + itt a bf-hez képest 1 kill 200 pont+egyebek, egy revive csak 100. Nem megérős, csomó élesztéssel is alig van plusz, killezve meg a vesztes kör is pluszos, ez a season tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged