Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Plata #730 üzenetére

Ó, hát 3 késelés nem a világ, nekem második próbára rögtön 5 lett a szélerőműves mapon... :D Utána egyik karival se volt gond, rászántam magam,mert mindenkihez ez kellett(nem Operationozok), bár az operation missziók sem nehezek, talán csak 1x ki kell jönni, van ilyen is akkor.
    Egyébként tervben van Operations is, bár szerintem jobb lett volna, ha az nullázódik 3 havonta. Akit érdekel, mostanra mindenki killezik, nemhogy mutatna jó loothelyet(csomó kacat kell a feladatokhoz, stb, bár szerintem venni is lehet, csak x szint kell a piachoz), streamekben se láttam nagyon fight-en kívül semmit.
    2 randommal meg 2 felé szaladás volt rögtön, semmi jelölés, én jelöltem valami misszióhelyet, de hamar egyedül lettem. De legalább vittem nagy hátizsákot, azt szépen teleraktam kacattal, voltam asszem' 155 ezer, pedig a playertól vettem el fegyót is, de kb. semmi nem volt annál se:DDD
    Egyébként lehet rankeden valami SBMM szerűség, főleg Operationban? Warfare-n nem vettem észre, fegyózom most jobban, egy streamból lesett oldaltartásos smg 45 builddal, azt látás alapján is sikerült lemásolni, szinte lézer, csak hosszabb sorozatnál húz felfelé, de pillanatnyi szünet, és elmúlik ez is. ;]

Új hozzászólás Aktív témák