Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Ó, hát 3 késelés nem a világ, nekem második próbára rögtön 5 lett a szélerőműves mapon...
Utána egyik karival se volt gond, rászántam magam,mert mindenkihez ez kellett(nem Operationozok), bár az operation missziók sem nehezek, talán csak 1x ki kell jönni, van ilyen is akkor.
Egyébként tervben van Operations is, bár szerintem jobb lett volna, ha az nullázódik 3 havonta. Akit érdekel, mostanra mindenki killezik, nemhogy mutatna jó loothelyet(csomó kacat kell a feladatokhoz, stb, bár szerintem venni is lehet, csak x szint kell a piachoz), streamekben se láttam nagyon fight-en kívül semmit.
2 randommal meg 2 felé szaladás volt rögtön, semmi jelölés, én jelöltem valami misszióhelyet, de hamar egyedül lettem. De legalább vittem nagy hátizsákot, azt szépen teleraktam kacattal, voltam asszem' 155 ezer, pedig a playertól vettem el fegyót is, de kb. semmi nem volt annál se
Egyébként lehet rankeden valami SBMM szerűség, főleg Operationban? Warfare-n nem vettem észre, fegyózom most jobban, egy streamból lesett oldaltartásos smg 45 builddal, azt látás alapján is sikerült lemásolni, szinte lézer, csak hosszabb sorozatnál húz felfelé, de pillanatnyi szünet, és elmúlik ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Autóhifi
- Milyen routert?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Medion E1003
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged