- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
Az Aug-ot próbáltátok már? Kimaxoltam és meglepően jó fegyver. Mondjuk én nagy Aug fan vagyok, ha egy játékba bekerül akkor mást nem is nagyon használok még ha nem is a legjobb.
A legnagyobb szívfájdalmam hogy a bf 2042-be nem rakták bele.
-
bul07
nagyúr
válasz
Iramirez #227 üzenetére
Az igen jól eltették
Amúgy milyen dolog már levon ha kilépek egy körből
Nagyon sokszor rak be a kör végére, persze a védekező oldalra mert nemsoká vége a körnek és lépnek le a vesztes meccsből, volt már olyan is hogy már az utolsó pontot húzták a támadók és akkor értem be.
Persze hogy nem maradok ilyen körbe. És akkor jön a levonásMondjuk alapból nem fogok védekezni, mikkor védekező oldalra rak akkor lépek is, de ez még oké is talán hogy von le, na de ha tényleg a végére rak be
-
bul07
nagyúr
És hogy lehet lefeküdni?
Na még azt a gombot nem találtam meg, pedig néha jó lenne míg meggyógyulok -
Curtain
senior tag
válasz
astrojoe12 #222 üzenetére
A billentyűzet kiosztásnál van olyan hogy "jump only" és "jump or mantle". Utóbbira állítsd be a gombot amelyikkel ugrani akarsz.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Passz,ezzel még nem volt gondom.
-
HorkayZolee
csendes tag
válasz
Beállítások, első lap (GAME) automatic airborne mantle. Bekapcsolva van egy hátránya. Teszem azt, ha valahová be akarsz esni, lemenni, akkor nem engedi. Multiban már lőttek szét ezért. Nem tudtam a lövészárokban, egy szűkebb helyen elbújni.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Valamiért nehezen ugrok fel a tárgyakra. Az előttem futó csapattársak egymás után ugranak át az akadályokon és meg ott bénázok, csak ugrálok és 10-ből 1-szer ha felugrik. nem értem mi van. Ugrás és előre nyíl, egymás után vagy egyszerre, mindegy, nem ugrik fel. Rosszul csinálok valamit? -
Dave567
addikt
A Warfare-ban mi a bonyolult? A pont szerzés? Mert kb csak azt kell csinálni, semmi mást.
Mondjuk sok csicska játékosnak az tuti nehéz, forgolódnak össze vissza azt se tudják hol vannak, nem tudják mit kell csinálni, undormánynépség ami itt is folyik, meg a szar szerverek. -
Zizi123
senior tag
válasz
HorkayZolee #217 üzenetére
A warfare-ról semmit nem tudok, mert nekem túl bonyolult
Szeretem ha én irányítom a történéseket, de ott én nem látom, hogy ki kivel van. -
Dave567
addikt
válasz
Pontosan így van!!
3m-re se tudom el találni, hiába célzok rá. Nekem is 40ms kb, DIGI POOR Internetet jelez néha, gondolom az ellenségnek is. -
Curtain
senior tag
válasz
Akkor a szerverekkel spórolnak pedig játékos lenne bőven összességében.
-
HorkayZolee
csendes tag
Tegnap pl vagy 4-en küldtük egy egyénbe az ólmot, warfare-ben. Megfordúlt s szétkapta az egész bandát. Szintén tegnap, nulla Hit reg. M700-as siperrel kb. 6 lövés (~120m), de semmi, csávóka továbbra is vígan rám céloz, de sokat nem sebez, messze van. Sorolhatnám. Nem feltétlen csaló, inkább a ping. Nálam 35-45, nála meg valószinűleg olyan, hogy leolvad a kábel. Ma jelemtették be, hogy az Óceániai kevés játékost úgy kompenzálják, hogy telepakolják botokkal a meccset. Nálunk is az a baj, hogy tele van a szervel távoli játékosokal, irdatlan késéssel. Egyszerűen a karakter nem ott van, ahol én látom... Jó kis game lenne ez, de ha nem kapják magukat össze baxhatják.
-
Zizi123
senior tag
A probléma a kempelő játékosokkal van, hogy elmennek a leggyakoribb span helyekre, és 30 percig ott kempellnek, és aki megérkezik azokat lelövöldözik.
Volt 2 perces csatám, hogy 2 perc alatt mind 3-onkat leraktak, úgy, hogy összesen nem tettünk meg 150m-t.Nézem a youtube videókat, hogy full lila cuccban az easy pályákon PVP-znek emberek, és rakják fel, hogy soloban írtják a zöld squadokat...
Amit még szintén nem értek a késdobáló (Hackclaw) csajszi, a streamereknek a kés futás közben 30m-re is halál pontos, én pedig jellemzően elhajítom mellette 3-4 embernyivel...
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul., vagy hogy kell vele célozni, de rohadt idegesítő... -
Zizi123
senior tag
"Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok."
Az ellenfél gear-jétől függ, hogy mennyire, és mivel tudod sebezni. Igen, ha te Level 1-es lőszerrel lövöldözöd (mert ezt tudod kifizetni, és mert az easy pályákon ez is elég), amikor Ő minimum zöld (Lev:2) cuccban van, akkor igen, hiába lövöd. Egyedül akkor fogod tudni megsebezni, ha kezét, vagy a lábát lövöd, mert ott nincs páncél. És igen, ha Ő PVP játékos, és neki már eleve minimum level 3.as lőszere van betöltve, de lehet akár lev:5 is, akkor teljesen mindegy, hogy miben vagy, a 100HP-d a 600-800rpm-es fegyverek és a 25-35HP-ös sebzés miatt 0,5s alatt úgy megöl, hogy fogalmad nincs, hogy ki és honnan lőtt.
90%-ban nem látom, hogy ki, és honnan ölt meg, mert reagálni sincs idő rá.
Igen nagyon idegesítő, az 1 lövéses headshot is, -117HP, és ennyi volt.Naponta (????) adnak gear setteket, és próbálj meg minimum zöld, vagy ha teheted akkor kék cuccokban rohangálni, és akkor már lesz esélyed visszalőni közelharcban is.
Természetesem a lila vagy barna cuccban is ugyanúgy meg fogsz halni seperc alatt, ha a lábadat, kezedet fogják lőni, az ellen nem igen tudsz mit csinálni.
Mindezt mondom úgy, hogy én is nagyon béna PVP-s vagyok, elméletben tudom mit kellene csinálni, csak gyakorlatban nem jön össze. -
Curtain
senior tag
Közben rájöttem hogy az ultra után még van egy ultimate beállítás is.
Így már tényleg rendben van a látvány
-
Dave567
addikt
HA nem akadnak biztos jobban menne nekem is de folyamatos microlaggal érdekes játszani, kelek fekszem.
Hitreg az borzasztóan szar, full utáltam a BF3-at is emiatt, és rengeteg cheater, lagos fos szerverek, előttem állt a forma, és nem regelte a lövedék.
De remek játék lenne, grafikával még lowon se lenne gond, nekem tetszik. Csak hát játszhatatlan.
Melyik az a beállítás járműveknél, hogy ne fordítva mozogjon az egér, pl Helikoptereknél? -
bul07
nagyúr
Harmadik próbálkozás a kicsi helivel
Nem is kell mondani hogy rettentő hamar kiszedi a légvédelmi ágyú így vigyázni kell rá
Sajnos megzavartak bejöttek hozzám így nem figyeltem egy kicsit és kézi fegyverrel ki is szedtekMíg jön a következő BF elleszek ezzel
-
pRoject22
őstag
Szerintem igen szépen néz ki a game
-
Curtain
senior tag
Hát finoman szólva is elég érdekes játék ez. A hitreg nincs rendben vagy iszonyat desync van. Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok. Konkrétan 1v1-ben esélytelen hogy bárkit megöljek. A másik a grafika. Fullhd-ban minden maxon és olyan mintha semmi élsimítás sem lenne a játékban. Iszonyat ronda. Ingyen el lehetne szórakozni vele de ezek miatt eddig csak a bosszúság van részemről.
-
pRoject22
őstag
Én 4 nap alatt 13 millio balance-ra kerestem magam plusz 5 millio stash, ne egyedül játsz hanem társakkal akik nem randomok, mi minimum ketten szoktunk menni, ismerjük a mapot, tudjuk már nagyjábol hol vannak a jó loot-ok, meg persze van az a szitu amikor jobb nem bele állni egy harcba.
Level 4-es ammo és gear kell, vinni kell be repair kiteket, kell egy healer a csapatba és egy recon, amig a platot nem éred el addig easy módban játsz ne normálon.
-
Zizi123
senior tag
Honnan lehet keycardokat szerezni? Vannak küldik, hogy "Investigate"eljek valamit, csak éppen ajtó mögött van...
Imádom, hogy 10-ből max 3x tudok kijönni, és akkor sem hozok szinte lósz@rt sem ki...
Bocsi, de full kezdő vagyok -
sZapu
csendes tag
Nálam is van / volt microlagg méghozzá szép mennyiségben. Medium beállítással nem volt egy darab se, ahogy elkezdtem feljebb pakolni a grafikát úgy jött elő egyre jobban a microlagg tenger( konfig az adatlapon ). 24.9.1 drivert visszarakva minden gondom megszűnt.
-
Iramirez
aktív tag
aRMAMENT voucher....kék szinű bizbasz...
nah az mire jó ? -
Zizi123
senior tag
Nekem 4060 TI-vel 115-120FPS mindig megvan ultimate beállítással.
A "MAX" minőség az senkinél nem aktív? -
Zizi123
senior tag
Nem vagyok nagy gamer, ezért kérdezem, hogy normális, hogy még ki sem adott játékban már ennyi csaló van?
-
pRoject22
őstag
válasz
redingitell #192 üzenetére
Jahh, egy 4080-al 1440p-ben ne lowon játszunk már...
Nálam ami lehet az ultimate-en van, és még 4K-ban is reccenésmentesen megy, stabil fix 143 fps-el
-
Iramirez
aktív tag
válasz
HorkayZolee #188 üzenetére
-
válasz
Iramirez #184 üzenetére
Én két napja telepítettem fel a játékot, az Epic-es verziót, és ezalatt a 4-5 órai játék alatt, még egy kukkot se hallottam eddig senkitől, szóval feltételezem, hogy alapértelmezetten ki van kapcsolva, ez a dumálós opció, bár néztem utána. Teszem hozzá, hogy szerencsére.
-
Iramirez
aktív tag
Be lehet állitani vhogy vhol,hogy ne rakjon be mellénk idegent játszani?
UnalMAS a kinaiafrikaioroszusás 5 évesek fákjúzását halgatni.. -
pRoject22
őstag
Nvidia control panel, itt érdemes minden játékhoz külön profilt csinálni, megadhatod a textúra szűrést is teljesítményre, ha szükséges akkor egy pici plusz teljesítményt tudsz belőle kivenni, a 3. képen meg a gépházban a játék lapon ahogy addolom az exe fájlt
Nekem is Freesync-es a monitorom de egyáltalán nem használom, helyette tökéletes az Nvidia gyors szinkronizáció
-
pRoject22
őstag
Szerintem a gsync miatt ugrál, kapcsold ki és az nv panelban állitsd be a gyors szinkronizálást, most próbáltam ki a te beállításoddal és nekem is van stuttering.
Csak annyit fog felhaszálni amennyit a monitor enged a hz korlát miatt, szóval jó a 144hz de gsync off, illetve a játékon belül a vsyncet meg kapcsold ki.
Amennyiben így sem jó akkor tovább kell menni ilyen driver update, chipset netán win reinstall, hyperv kikapcs, biosban cpu virtualizáció is stb
-
Dave567
addikt
válasz
ridiculous #176 üzenetére
-
ridiculous
aktív tag
válasz
pRoject22 #177 üzenetére
a game jól van optimalizálva
Az komoly, végülis a legtöbb panasz az optimalizációra érkezik de ha te mondod..
Én értem hogy neked nincs gond a legfrissebb driverrel de mint írtamakinek ilyen gondja van
annál oldja meg legtöbb esetben.
Nem fogja megoldani nála az fps lock legalább f*szságot ne írj.. lockolhatja 60 - ra is akkor is előjön a microlag/stutter.
Játékon belül meg inkább ne lockolja mert ha mindkettő unlimited akkor fut a legjobban, de ugyebár nálad semmi gond nem volt szóval utána sem néztél semminek.
..de én hagyom is a témát, akinek nem megy majd megoldja.. vagy állít fps lockot -
pRoject22
őstag
Freesync vagy Gsync megy? Próbáld meg, hogy kikapcsolod, a windowsban beállítasz egy 144-hz-et az nv panelban pedig a gyors szinkronizálást, játékon belül pedig lockolod 144-re az fps-t.
Biztosan nálad lesz valami mert a game jól van optimalizálva, nekem pedig a legfrissebb driver van fent és nincs gondom
-
pRoject22
őstag
Igen, gép restart és a game dvr az nincs többé, egyébként ha nem látnám a procit és tudnám, hogy a 7800X3D nagyon jó UE5 alatt akkor cpu bottleneckre gondolnék, de az valószinűtlen.
Talán valami driveres gond még ha ez nem oldotta meg, illetve amit javaslok ,hogy csinálj egy saját nv profilt a játéknak meg add hozzá a játék exe fájlt a gépházban a játék szekcióhoz és ott válaszd ki a teljesítménycentrikus módot, ugyanezt az nv profilban is, javaslom az nv gyors szinkronizálást is bekapcsolni.
Nekem 14700K+4080-al 4K-ban minden ultimate DLSS Qual fix 143 fps-el megy, a VGA 99%-on megy végig.
-
Dave567
addikt
válasz
ridiculous #169 üzenetére
-
pRoject22
őstag
Nyisd meg rendszergazdaként a powershellt és ezt írd be majd gép újraindít
Get-AppxPackage -AllUsers -PackageTypeFilter Bundle -Name "*Microsoft.XboxGamingOverlay*" | Remove-AppxPackage -AllUsers
A GameDVR simán okoz stutteringet minden játékban, nálam legalábbis ez történt, hiába kapcsoltam ki gépházban továbbra is futott a háttérben, ezzel a parancsal eltakarítottam és azóta nincs stutter és fps drop.
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Tudtok valami jó beállítást 2560*1440P-re 240Hz
Extrémen tolom de hiába állítgatom, Microlaggolok mint az állat 7800x3dproci /4080 vga /32gb ram
MSI-ben 200 limit beállítva, 170-199 fps ig, de így is a VGA 70% kihasználtság, csak -
Fortissimus
őstag
Miert van az, hogy ez a jatek kinyirja a netemet?
Mar a betaban is igy volt, hogy ahogy elindul a jatek, az addig tokeletesen mukodo net elkezd szakadozni es a wifi modem is erzhetoen melegebb.
Ez elobb jatszottam kb 10 percet eloszor a beta ota es egybol bannoltak valamiert...csak azt irja, hogy megsertettem a szerzodes felteteit...(nem csaltam semmivel)
Lehet, hogy a szakazodo net miatt? -
szente
addikt
válasz
Enigma1945 #144 üzenetére
Szia!
Már nem él a link.
-
H3XHUN
tag
Operationnal játszik valaki? Randomokkal nem sok értelmét látom. Ha valakinek van kedve vegyen fel steamen. Nem rossz, hogy van, ez a mód ha warfare felcseszet azap
Steam: 88122320
-
Polllen
nagyúr
Illetve Steam chart-n nem látok változást, bár lehet ezért nem megy feljebb a játékos szám a steam-n.
Illetve megnéztem, az EA is kernel level anti-cheat-t használ.
-
Plata
félisten
válasz
ridiculous #155 üzenetére
Mikor volt az oltás miatt a kötelező emailcím megadás az érdekes volt.
Alighogy megadtam az emailcímemet már jöttek is a csaló mailek sorban.
Sőt még zsaroló mailek is jöttek arra.
Naponta kaptam mailt hogy ilyen olyan csomagom jött,meg fizessem ki a gáz vagy áramszámlát.Meg még ezerféle baromság. -
válasz
pRoject22 #152 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, engem legkevésbé az zavar, hogy kivágja a játék azokat, akik valamivel csalnak, és még az se nagyon zavarna, ha mondjuk engem jogtalanul rakna ki, amikor nem élek ilyen progikkal. Az viszont már igenis érdekelne, hogy a hivatalos rizsától eltekintve, ténylegesen még, mit matathat a gépen a háttérben. Az asztali gépen intézem pl. a netbankot, a MÁK-ban is vannak ilyen-olyan ügyleteim, és ezzel összefüggésben, az Ügyfélkapu+ -t is használom, majd napi szinten, szóval, ha csak netezés + játékra lenne használva, akkor én se foglalkoznék ezzel.
Ja, a Valorant anticheatról, meg nem tudok nyilatkozni, mert egyetlen másodpercig sem volt telepítve a játék. -
pRoject22
őstag
válasz
pendre54 #151 üzenetére
Nekem az a véleményem ,hogy nem érdekel, hogy fut a háttérben ha hatékony a csalók ellen, továbbá ott van a felhasználási feltételekben, hogy mivel jár ha játszol a játékkal, nem tartanak fegyvert a fejedhez ,hogy telepítsd fel. Valorant anticheat is kernel alapú és fut a héttérben, azzal miért nincs probléma?
-
Üdv!
Egy Esport-os cikk arról, hogy a bétában még nem, de a most letöltött játékhoz viszont már települ, egy anti-cheat. [link] Őszintén szólva, azért van min elgondolkozni, hogy ez egy olyan kernel szintű megoldáson alapuló program, ami a tapasztalatok szerint akkor is fut a háttérben, amikor a játék nincs elindítva, meg pl. a játék törlésével sem lehet ettől a progitól megszabadulni.
A kínaiak, azért csak kínaiak, szóval kinek, mi a véleménye? -
Plata
félisten
Szerintetek van arra némi esély hogy pár régi Delta Force fegyver bekerüljön?
Szinte minden Delta Force játék megvolt annak idején.
Szomorúan láttam az első teszten is hogy a nagy kedvencek nincsenek bent. Sajnos most sem látom őket. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Enigma1945 #144 üzenetére
Annyi bugba szaladtam bele hogy inkább uninstall lett a vége. Meg hát kikapcsolt SAM - mal se volt teljesen stabil a teljesítmény.
Majd ha "kész lesz" a játék visszatérek, de ez így még vállalhatatlan jelenleg.. sajnos.
(8 órát tettem bele) -
Enigma1945
őstag
válasz
ridiculous #143 üzenetére
szia!
szeretettel várunk dc-n mindenkit:https://discord.gg/5tW5yxQw
mi is toljuk vele
-
Polllen
nagyúr
-
Enigma1945
őstag
válasz
boogie84 #137 üzenetére
fogalmam sincs! haverral épp ezen agyalunk.
tuti mások a fájlok, még a méretük is szerintem! de ez egy tipp!
mondjuk más app, más fajta szokások?
ki tudja, nem is akarok hülyeséget mondani!beszéljen helyettem a [VIDEÓ]
" The difference is crazy, I wasn't expecting literally 50% more Fps" -
boogie84
veterán
válasz
Enigma1945 #136 üzenetére
Ez hogy lehetséges?
-
Enigma1945
őstag
Hali!
Meglepődve tapasztalom, az EPIC-ről leszedett Delta Force jobban fut, mint a Steames.
Nincs FPS dropp, stabil 90-140 fps low beállításokkal.
Viszont 6GB VRAM low beállításokon
Ez hogy lehet?
( Megjegyzem az EA appos BF5 is sokkal jobban fut nekem, mint az EPIC-es! )
Mondjuk nem először halottam már ezt, az egyik nagy Youtuber is tesztelte már, igaz akkor a Warzone-t 4090-nel. Mondanom sem kell, a Steames sokkal rosszabb volt, mint a Battle.net-es verzió!
Már azt se tudhatja az ember, honnan töltse le -
SwitcX69
junior tag
Alphában fel se tűnt milyen ócsó kínai leves feelingje van
direkt nem játszottam vele sokat, gondoltam majd a teljesben. Ennél a BF2042 sokkal jobb és ezerszer akciózva volt az utóbbi időben.
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #129 üzenetére
Vsync-et kapcsold ki és az fps limitert ne csak a menüben de a játékban is unlockold le illetve amiket írtam csináld meg, neked kell tenned azért , hogy neked jobb legyen.
-
shotika
őstag
válasz
Enigma1945 #127 üzenetére
-
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #127 üzenetére
Szinte az összes UE5 játékkal játszottam és hiába van ilyen gépem a jól optimalizáltság nem azt jelenti ,hogy van sok fps-em, hanem úgy van fps-em, hogy közben nincs fps drop és lag, és játszottam én olyan UE5 játékkal ami az én gépemen is szarul futott mert össze volt hányva, nem is kell messzire menni, Stalker 2, Jedi survivor stb...
Pl mikor kijött a The Finals akkor az sem volt teljesen jól optimalizálva ( pedig ex DICE emberek, szóval nem kóklerek ), voltak kissebb dropok pedig az kissebb map mint ez, persze mostanra már jól fut az is.
Másrészről meg lassan 10 éves konfigon nyílván nem mennek az új játékok ¯\_(ツ)_/¯
-
Enigma1945
őstag
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #115 üzenetére
A DLSS ha bevan kapcsolva az pl leveszi a terhelést a hardverekről, nem tudom azzal mész-e de próbáld meg ki-be kapcsolni, windowsban a game szekcióban beállitani teljesítménycentrikusra illetve csinálni neki egy NV profilt és ott is beállitani a textúraszűrést meg a vga-t maximális teljesítményre illetve magában a windowsban a parkcontrol progival beállítani, hogy a windows ne állítsa le a cpu magokat. Szóval van sok dolog mit meg lehet csinálni és sok kicsi sokra megy alapon végül lehet ,hogy jó lesz a game, az, hogy nincs optimalizálva az egy böszmeség, ez tökéletesen van optimalizálva.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Szeszkazán #118 üzenetére
szerinem meg csak optimalizálatlan a game
még lowon sincs meg a fix 75 fps néhol
az ajánlott gépem is megvan hozzá, és még lowon se megy annyira mint kellene
béta mégoriic: Delta Force (2024) szerintem fain
-
Lmh
őstag
válasz
nanofocus #122 üzenetére
ott a profilján:
// CPU: Intel® Core™ i7-14700KF - VGA: AORUS GeForce RTX™ 4080 16GB MASTER - Motherboard: GIGABYTE Z790 UD - RAM: CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 7200 Mhz - SSD: KINGSTON 2TB KC3000 M.2 PCIe - CPU Cooler: Thermaltake TH420 ARGB 420 - PSU: Be Quiet! 1000W Pure Power 12 M - Monitor: ASUS TUF Gaming VG32UQA1A 4K HDR10 - PC Case: Thermaltake Core P3 TG Pro - Headset: Logitech G733 - Keyboard: SteelSeries Apex 3 - Mouse: Redragon M987-K \\ -
oriic
HÁZIGAZDA
Hazaérek majd intézek egy topik átnevezést is, szerintetek maradjon simán Delta Force, vagy legyen mondjuk Delta Force (2025)? Utóbbira azért gondoltam mert jövőre jön ugye teljes kiadás. Vagy persze lehet Delta Force (2024) is, ha early accesstől számítanánk játékot.
-
Lmh
őstag
Pedig a recommended (!) vas az alábbi:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel Core i5-6500 / AMD Ryzen 5 1500x
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia Geforce GTX 1060 5G / AMD RX5500 XT / Intel Arc A580
DirectX: Version 12
Storage: 50 GB available space
Ennél még jobb is Enigma gépe is.Nem túl jó irány ha ennyire csalnak a gépigényekkel... free to play esetén okés, mert nem költesz rá, de vásárlós játéknál elég félrevezető.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Enigma1945 #117 üzenetére
Kapcsoldi ki a HT-t és minden magod 100%-on fog menni
a HT threadek gyengék a fizikai maghoz képest.
Már neharagudj de az a proci egy őslelet. -
Enigma1945
őstag
válasz
Szeszkazán #116 üzenetére
de mégis 50% körül megy akkor hogy fogy el?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Enigma1945 #115 üzenetére
Semmit nem tudsz, nagyon régi a procid egy szálon fogy el.
-
Polllen
nagyúr
válasz
pRoject22 #113 üzenetére
Ügyesen megcsinálták, hogy ne tűnjön gagyinak, de ne is egye az erőforrásokat. Egy mai single player játékhoz képest amúgy szerintem nagyon elmarad, de fps multiban ez több, mint jó. Úgysem a textúrákat nézegeti az ember, meg az fény-árny játékot, hanem hogy hova kell lőni.
-
pRoject22
őstag
válasz
Enigma1945 #111 üzenetére
Én nem tudom de ennyire jól optimalizált játékot ritkán látni, nekem 4K-ban minden ultimaten ami csak lehet fix 143 fps megvan, egy akadás és egy reccenés sincs.
Nagyon komolyan össze pakolták, és a grafika szebb eltt sokkal az alfához képest
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Enigma1945 #111 üzenetére
Single core intezív a játék, egy AMD X3D-cpu megoldja ezt.
-
boogie84
veterán
válasz
Enigma1945 #108 üzenetére
Esetleg meg lehetne osztani a DC-t.
Egyébként nem rossz a játék.
-
Enigma1945
őstag
aki jönne csapatban játszani írjon már
van dc-is -
oriic
HÁZIGAZDA
Delta Force | Official Black Hawk Down Campaign Teaser
Januárban jön valamikor PC-re.
-
sZapu
csendes tag
válasz
Enigma1945 #104 üzenetére
Igen az előző kettő az maradt.
-
sZapu
csendes tag
válasz
Enigma1945 #102 üzenetére
Havoc Warfare részről 4 lesz elvileg, a tarkovszerű módban fogalmam sincs mennyi lesz. De ha tévedek a többiek javítsanak ki
-
Lmh
őstag
válasz
Enigma1945 #100 üzenetére
Már fújod kivulrol oket? Uncsi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest