- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pRoject22 #152 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, engem legkevésbé az zavar, hogy kivágja a játék azokat, akik valamivel csalnak, és még az se nagyon zavarna, ha mondjuk engem jogtalanul rakna ki, amikor nem élek ilyen progikkal. Az viszont már igenis érdekelne, hogy a hivatalos rizsától eltekintve, ténylegesen még, mit matathat a gépen a háttérben. Az asztali gépen intézem pl. a netbankot, a MÁK-ban is vannak ilyen-olyan ügyleteim, és ezzel összefüggésben, az Ügyfélkapu+ -t is használom, majd napi szinten, szóval, ha csak netezés + játékra lenne használva, akkor én se foglalkoznék ezzel.
Ja, a Valorant anticheatról, meg nem tudok nyilatkozni, mert egyetlen másodpercig sem volt telepítve a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Le Mans Ultimate
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest