- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
ha az eredmeny megjelenik az elso formon is vizualis formaban (mondjuk label-en) akkor valaszthatod azt is, hogy kozvetlenul elered.
miutan csendpenge tanacsa szerint a masodik form forrasanak a uses reszebe beirod az elso unitodat,
{
implementation
uses
untElso;
}
a masodik unitbol el tudod erni az elso unit formjan levo objektumok erteket.
tehat untElso.frmElso.lblEredmeny.Caption
es azt hogy untElso el lehet hagyni ha akarod.
csak azert irom, mert sokszor csak ki kell irni valamit a kepernyore az ilyen helyzetekben es szerintem ilyenkor felesleges valtozot hasznalni a 'masodik formokon', aztan hatha ez a helyzet nalad is veletlenul. -
CsendPenge
őstag
Valamelyik formnál, vagy a form unit-ban csinálj egy globális változót, plussz uses unit
Ez utóbbi nélkül nem fog menni.
P.S.: véletlenül se a gombnál deklaráld a változód, mert akkor a gomb eseményére nézve lokális lesz, vagyis addig létezik a változó, amíg az esemény ''létezik''.
P.S.2: ha nem voltam eléggé értehtő, szólj és kifejtem magamat
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest