Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yksz
aktív tag
Hehe elkészultem elso olyan progimmal, amelyikkel az olyanok mint én 10 percig jól elszórakoznak:
Bővebben: link
Akármilyen nagy pozitív egész számot lehet használni
[Szerkesztve]Fly away my precious knowledge fly far away
-
yksz
aktív tag
Lehet, hogy nálad muxik ez a reversestring, de nálam undeclared identifier
Az onkeydown, vagy Onchange eseményre a selstart=0 sem vált hasznomra, ugyanis nem kézzel nyomom le a billt, hanem a progi írja ki és íg csak simán hozzáírja, de nem az eljéreTehát valami olyasmi kéne, ami hozzáir egy karaktert, de az elejére.Fly away my precious knowledge fly far away
-
yksz
aktív tag
Teszel egy timert, ami nézi, hogy hol van az egér. Ha a komponens koordinátáin belul akkor ... ha a komponens koordinátáin kívul, akkor... Ha azt akarod, hogy csak akkor legyen, ha leviszed róla, tehát a ráviszed és le, akkor megnézed rajta van-e és utána, hogy mikor viszi le. Jobb nem jut az eszembe
Fly away my precious knowledge fly far away
-
Divi
aktív tag
Update:
Egy másik ötletem, hogy a MouseMove eseménnyel vizsgáljuk le, hogy hol van az egér, és ha egy akármekkora szegélyre ér, akkor hajtsuk végre az ''onMouseLeave''-et sajnos csk félmegoldás, mert eddigi tapasztalaim szerint sokszor túl lassú ahhoz, hogy kellő számossággal levizsgálja, így sokszor egy erősebb egérmozdulat után ''bejelölt'' marad a vezérlő...lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Divi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném az ötleteiteket hallani, hogy hogyan lehetne megvalósítani Delphiben egy vezérlő ''onMouseLeave'' eseményét.
Ugy az OnMouseMove jó arra, hogy észleljük, hogy az egér a komonensre érkezett.
De hogyan észleljük, hogy másra érkezett?
Az eddigi ötlet, hogy az őt körülvevő összes komponensre írunk egy OnMouseMove-ot, és ott futtatjuk, az adott parancssort amit szeretnénk (az én esetemben egy szín állítást).
Működőképenek látszik, de számomra elsőre egy kicsit favágó módszer.
Van valami jó és elegáns megoldás erre?lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
yksz
aktív tag
válasz killerjohn #692 üzenetére
THX, erre voltam kíváncsi
-
yksz
aktív tag
Ezt eddig értem, csak karakterenként nem tudom, tehát T: string. Ebbe beolvasom a karakterlánc utolsó karakterét, csinálok vele vmit, eldobom, az utolsó elottit olvasom be, csinálok vmit, eldobom... Mert a reverseSring az egészet olvassa be és nem csak egyet.
-
Robiba
tag
Hááát, ha még ezek után sem megy: #686
A 2.-t ne csináld, elég gáz, inkább saját komponenst kellene írni rá.
A #688-ra: milyen változóba?
Tessék, beírom egy string változóba:
var
Vissza:String;
begin
Vissza:=ReverseString(Edit1.Text);
end;Billentyűzet hiba! Nyomjon F1-et a folytatáshoz!
-
yksz
aktív tag
válasz killerjohn #686 üzenetére
THX az elozo válaszokat, ezt pedig úgy gondoltam, hogy egy karakterláncot visszafelé, karakterenként beolvasni egy változóba.
-
Robiba
tag
válasz killerjohn #686 üzenetére
2. Vissza:=ReverseString(Eredeti);
1. A fentit használhatod az Edit OnChange eseményében.Billentyűzet hiba! Nyomjon F1-et a folytatáshoz!
-
yksz
aktív tag
Még elfelejtettem, hogy hpgyan olvasok be visszafelé karakterenként egy szovegrészletet?Pl.: abcdef és ezt beolvasni karakterenként így: fedcba THX
-
yksz
aktív tag
Hogyan kell egy editboxba visszafelé írni? Tehát ha ebben a sorrendben pozyogom be: 23, akkor ezt írja ki: 32
-
killerjohn
addikt
Na, most megyek, ne keressetek... Addig is good luck ! Delphi rulez. off
-
Szalma
őstag
válasz killerjohn #676 üzenetére
(Gyilkos, ipari megoldás... )
Szeretettel:
Szalma -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #678 üzenetére
Jó, hát akkor marad a remény, hogy ha újabb problem lesz, ittleszel a közelben, vagy más Mester . Mindenkinek köszönöm, aki eddig segített. Minden gond megoldódott. Ph! Rulez. Sorry a sok Offért.
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
válasz Diskcopy #677 üzenetére
A ''mester'' azért erős....
Itt se ICQ-t, se MSN-t nem használok... Otthon nincs net, jövőhéten hozzák be... Marad a PH!. De ez nem flood. Ez a topic erre van, nem ?
Szerk: A rendszergazda nem szereti az ilyen jellegű ''chat'' cuccokat. Próbáltam elmagyarázni, de fogja fel.... mind1.
[Szerkesztve] -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #676 üzenetére
Kemence bejött MESTER
felvehetlek-e MSNre, vagy ICQ, nem akarom szétfloodolni a topicot hülyeségekkel, lehet még lesz kérdésem. Ha nem, persze megértem. Eddig is nagy THX neked. -
killerjohn
addikt
válasz Diskcopy #669 üzenetére
Procedure ClearBitmap(Btm: TBitmap);
Begin
With Btm.Canvas Do
Begin
Pen.Color := clWhite;
Brush.Color := clWhite;
Rectangle(0,0,Btm.Width,Btm.Height);
End;
End;
itt jön a Tiéd :
Var Img : TImage;
For c := 1 to 5 Do
Begin
dobott[c]:=random(5)+1;
Img := Timage(Form1.FindComponent('Image'+IntToStr(c)));
ClearBitmap(Img.Picture.Bitmap);
Imagelist2.GetBitmap( dobott[c]-1, Img.Picture.Bitmap);
Img.Invalidate;
End;
próba, kemence. -
Szalma
őstag
válasz Diskcopy #669 üzenetére
(Jónak tűnik. Valami transparent kapargatás kellene neki, de nem tudok többet fejből, szerencsére nincs delfi a gépemen már ~2 éve... )
Szeretettel:
Szalma
ui.: Jaja... Bitmap mag kapargatás megvan... Lehet lejjebb is menni, de nem éri meg...
szerk.: Szerintem tök jó, ha belefordulnak a képek. Külső resource kicsit ciki. Utána egy UPX-el rámenni, és kicsi lesz.
[Szerkesztve] -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #672 üzenetére
nem akarok külön mellékelni hozzá képeket. Ha runtime töltöm be LoadFromFile, akkor mellékelnem kéne, nem? Transparentre akkor megoldás mi? mert már a falat kaparom
Adj nekem is, most szívtam el az utcsót
[Szerkesztve] -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #670 üzenetére
igen. annál mind a kettő clNone...
-
-
Diskcopy
tag
Jó, akkor komplexen a probléma. van ugye a Timagelistem. ebben van 5 kép.(dobókocka képei), és dobok vele 5 darabot( 5 sima image). Ezt akarom kitenni. Kérlek írd meg nekem akkor pontosan, hogy hogy csináljam, mert amint látszik hülye vagyok.
eddig így volt:
for c:=1 to 5 do begin
dobott[c]:=random(5)+1;
Imagelist2.GetBitmap( dobott[c]-1, Timage(Form1.FindComponent('Image'+IntToStr(c))).Picture.Bitmap);
Timage(Form1.FindComponent('Image'+IntToStr(c))).Invalidate;
end;
Előre is kösz. -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #665 üzenetére
Nyomtam neki de még mindíg, frissít mostmár, eddig a képek sem jelentek meg, de most megjelenik egyből, csak még mindíg alatta van a régi.. Imagelistben sincs Transparent, meg magában az imageben sincs a tulajdonságok között. Nem értem
-
-
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #661 üzenetére
Imagelistből rádobok a sima imagere egy másik képet.
Imagelist2.GetBitmap(c, Timage(Form1.FindComponent('Image'+IntToStr(c))).Picture.Bitmap);
Ha nagyon béna megoldás, akkor azért ne harapd le a fejem -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #659 üzenetére
Újabb lámer kérdés coming. Menetközben átvésem a Timage Bitmapját. viszont csak akkor frissít, ha ráklikkelek és akkor is úgymond ''Maszkosan'' tehát az előző is látszik alatta. Hogyan frissítsem rögtön, vagy mit állítsak be a TImage tulajdonságainál. Egyszerűbb nektek megmondani, minthogy megint órákat töltsek el vele, mint a FindComponenttel
Amúgy a FindComponenttel nagyon lerövidült az egész, és jól áttekinthető. Még1x köszi -
g4dg3t
senior tag
válasz killerjohn #654 üzenetére
nem szeretek belehegeszteni a kodba komponensnevekre hivatkozasokat...szamomra attekinthetobb es foleg szebb ha egy sajat ciklus vegzi a keresest mondjuk Tag alapjan. (...mindenki mashogy csinalja...)
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz killerjohn #650 üzenetére
A polírozásba ne menjünk bele, hogy ki mit és mennyit fejleszt és hogy kinek mekkora.
Ennek ellenére _szerintem_ nem túl jó a neve alapján ilyen módon használni egy komponenst.
Egy életszerű példa: Megváltoztatod a komponens nevét, majd x helyen a forrásba is átvezeted a változást.
Viszont nem veszed észre, hogy van egy x+1edik előfordulás, ráadásul valami elágazás mélyén, ahol ez ''véletlenszerűen'' hibát fog okozni. Az ilyen dolgokat élvezet debuggolni.
Jobb, ha az ilyesmit a fordító kiszúrja, szerintem.< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
-
killerjohn
addikt
VCL :
TForm
property Components[Index: Integer]: TComponent read GetComponent;
function TComponent.GetComponent(AIndex: Integer): TComponent;
begin
if FComponents = nil then TList.Error(@SListIndexError, AIndex);
Result := FComponents[AIndex];
end;
function TComponent.FindComponent(const AName: string): TComponent;
var
I: Integer;
begin
if (AName <> '') and (FComponents <> nil) then
for I := 0 to FComponents.Count - 1 do
begin
Result := FComponents;
if SameText(Result.FName, AName) then Exit;
end;
Result := nil;
end;
a függvényhíváson belül már a saját, közvetlen elérésű adattagjával dolgozik az osztály, és nem a GetComponent függvényen keresztül ad vissza értéket, amikor a Components[] tömb elemeit olvasod....
Tehát még gyorsabb is. -
BlackWoOd
aktív tag
válasz killerjohn #640 üzenetére
Te fejlesztés közben nem szoktad elnevezni a komponenseidet, hogy mikor keresed, megtaláld?
Pl. Image1 helyett Kep_Bal_Felso, vagy ilyesmi?
Vannak ám előnyei, ha valaminek a neve utal a tartalmára/funkciójára...
(Talán te is rájössz, hogy miért nehézkes ez a ''komponens a neve'' alapján procedúra egy nagyobb app esetében. De tényleg hagyjuk.)< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
-
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #645 üzenetére
7es delphi.
-
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #641 üzenetére
Statement expected, but expression of type 'TImage' found
Form1.FindComponent('image'+IntToStr(i)) as TImage).Picture.Bitmap := TBitmap.Create;
így van a kód, és a as Timage). a pontnál nyavajog, míg a másik verzióval amit írtam megy. Te biztos tudod, hogy miért. -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #640 üzenetére
Nézd, lehet ő sem, tudta, nem tehet róla. Ez csak téged minősít, hogy vágod a dolgokat Ne bántsd ezért, csak jót akart. Az sem rossz végtére is, csak lassabb az tény.
-
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #636 üzenetére
hm, átírtam ilyenné: Timage(Form1.FindComponent('Image'+IntToStr(i))).akármi:=akármi. a te verzióddal nyavajgott.
-
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #636 üzenetére
Emlékeztem hogy van valami megoldás, csak nem tudtam már mi volt, viszont drótozni sem akartam. hogy image1.stb image2.stb mert ez tényleg lámer
-
BlackWoOd
aktív tag
-
killerjohn
addikt
Ez nem fog menni, mivel ciklusváltozó nem lehet, csak lokális...
Így már jobb :
Var Tomb : array [0..3] of String = ('Edit1','Edit2','Edit3','Edit4');
Procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
Var i1 : Integer;
Begin
For i1 := 0 To 3 Do
Begin
(FindComponent(Tomb[i1]) as TEdit).Text := 'Akármi';
End;
End;
[Szerkesztve] -
Diskcopy
tag
válasz killerjohn #633 üzenetére
köszi!
mondottam volt, lehet lámer a kérdés.
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
Uram Isten !
(Form1.FindComponent('image'+IntToStr(N)) as TImage).valami := valami;
enyi.
[Szerkesztve] -
BlackWoOd
aktív tag
válasz Diskcopy #631 üzenetére
Ilyen hajmeresztő mutatványba szerintem ne kezdj bele.
Jobb a békesség.
Csinálj egy tömböt Timage típussal és a form létrehozásakor 1x töltsd fel inkább a components alapján.
Ezt a fixen pl. 5-15. komponenses hivatkozást még most gyomláld ki az agyadból, sok kellemetlen meglepetést tud okozni.
(pl. módosítasz valamit és elfelejted átírni az indexeket, vagy akármi.)< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
-
Diskcopy
tag
válasz Diskcopy #630 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy a Components-en belül a képeknek fix értéke van, mármint hogy hanyadikok. Ha újabb komponenst rakok le, akkor növekszik a Components értéke, de a képeké marad ugyanaz (nem?) akkor elméletileg csak meg kéne néznem, hogy a képek hanyadik Components elemtől kezdődnek és akkor megúszom a végigmenős ciklust (legalábbis azt, hogy az összes komponensen végigmenjen). Javíts ki ha tévednék légyszíves.
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz Diskcopy #626 üzenetére
A sorszám névből kitúrása helyett javasolnám a ''Tag'' nevű integer típusú property használatát.
A 10 image tag-jének adsz rendre 1,2,3...10 értéket és kész. (a tulajdonság default értéke 0)
A fenti példa alapján:
if (Components[_i_] is TImage) then
with (Components[_i_] as TImage) do
if (Tag > 0) then begin
// Itt meg megírod a kezelő rutint.
// pl. Case Tag of használatával, vagy ahogy szükséges.
end;
[Szerkesztve]< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
-
Diskcopy
tag
Hello!
A következő lenne a kérdés.. Adott egy form, rajta mondjuk 10 darab TImage, legyen a nevük Image1, Image2, image3.. stb Hogyan tudok kódon belül hivatkozni arra, hogy melyiknek a tulajdonságát szeretném állítani, annélkül, hogy
leírnám a konkrét nevét.. Tehát gondolok itt valami ilyesmire, hogy image(száma).tulajdonság.? vagy mindenképpen végig kell menni ciklussal és vizsgálni, Components[cikluszámláló] Image -e és a neve tartalmazza-e az Image stringet??(ahogy fentebb egy példában látszott)
Köszönöm előre is a lámer kérdésre a választ.
[Szerkesztve] -
Divi
aktív tag
.
Kérdés volt, aztán rá 2 percre rájöttem
[Szerkesztve]lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Robiba
tag
var
Form1: TForm1;
i1, i2:integer;
tomb:array [0..3] of string = ('Edit1','Edit2','Edit3','Edit4');
implementation
{$R *.dfm}
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
for i1:=0 to 3 do begin
for i2:=0 to Form1.ComponentCount-1 do begin
if (Components[i2].Name=tomb[i1]) and (Components[i2] is TEdit) then begin
(Components[i2] as TEdit).Text:='Akármi';
break;
end;
end;
end;
end;Billentyűzet hiba! Nyomjon F1-et a folytatáshoz!
-
johnson
csendes tag
Megoldható-e valahogy az alábbi probléma?
Adott egy stringeket tartalmazó tömb, pl :
t[1]:='edit1.text';
t[2]:='edit2.text';
t[3]:='edit3.text';
t[4]:='edit4.text';
A feladat az lenne, hogy a tömb elemein egy for ciklussal végigmenve, átállítsuk a stringként megadott elemek értékeit, pl:
for x:=1 to 4 do Erre_hivatkozok(t[x]):='Új érték';
Előre is köszönöm a segítséget...
Johnson -
Alan
aktív tag
Milyen igazad van, ezt a sima igazítást én sem merném bonyolultnak nevezni.
Most éppen szétáll a fejem, ilyeneket kell írnom, hogy
''if not Assigned(TcxCustomGridTableView(AFocusedView.PatternGridView.
Clones[ i ]).Items[AFocusedView.Controller.FocusedItem.Index].Properties) then TcxCustomGridTableView(AFocusedView.PatternGridView.Clones[ i ]).
Items[AFocusedView.Controller.FocusedItem.Index].PropertiesClass :=
TcxMemoProperties;''
és hasonlók, ezer sorokon keresztül. És még ez is hol van az igazán bonyolulttól. Na megyek iszom valamit, mert leszakad a fejem...
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''...hihetetlen bonyolultan az OnDrawColumns esemény felülírásával...''
Tök igaz!
Rövid keresgélés után akadtam egy kódra, melyet kisebb mértékben módosítva nekem müxik a dolog. Bővebben: link
(szívesen bemásoltam volna ide, de nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy szépen, formázottan jelenjen meg) -
Robiba
tag
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Van-e arra lehetőség, hogy stringgridben megváltoztassam a szöveg igazítását.
Pl. Ft jobbra igazítódjon, míg az előtte levő szöveg balra. -
Divi
aktív tag
Hát belekóstoltam, és egy halom más problémával találtam szemben magam :-\
Megoldható lenne ''álMDI-t'' gyártani. De nemtudom hogyan oldjam meg azt, hogy a MDI-child ablakok, mindig a MDIFORM fölött legyenek. De más alkalmazások alatt
Ergo, hogyan tudom megoldani, hogy ''beleolvadjanak'' a Main form-ba?
A többi MDIs ficsőrt kódból meg tudom oldani. De erre fél ötletem sincs :-\lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Divi
aktív tag
Jóestét, kedves bitpásztorok!
Azt szeretném, megtudni, hogy hogyan tudnám egy MDIChild ablaknak eltüntetni a KERETÉT!
A help azt írja, hogy MDIChild esetén a BorderStyle:=bsNone; nem okoz változást. És tényleg
Ergo szeretném a segítségeteket kérni, hogy akkor hogy tüntessem el!lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
VladimirR
nagyúr
function FileOpen(const FileName: string; Mode: LongWord): Integer;
ahol mode lehet:
fmCreate = $FFFF;
fmOpenRead = $0000;
fmOpenWrite = $0001;
fmOpenReadWrite = $0002;
fmShareCompat = $0000 platform;
fmShareExclusive = $0010;
fmShareDenyWrite = $0020;
fmShareDenyRead = $0030 platform;
fmShareDenyNone = $0040; -
gone
csendes tag
Sziasztok! Egy MEGLÉVŐ file dátumát szeretném átállítani.
Erre találtam a
function FileSetDate(Handle: Integer; Age: Integer): Integer;
függvényt.Nekem a Handle-változóval lenne problémám, hogy
hogyan tudom osszerendelni egy meglévő file-al! Ha createfile-t használok
okkor automatikusan létrehoz egy számot, és azzal mükszik is, de én nem akarok újat, hanem csak a file időbejegyzését átállítani!!
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
Gone -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem vki mondani hogyan lehet egy olyan objektumot háttértárra menteni és onnan visszatölteni, ami saját fejlesztésű osztály objektuma és más saját fejlesztésű osztály objektumait tartalmazza? régebben java-ban nyomultam és ott nem volt ilyen gond mert a bármilyen obj-ot simán ki lehetett menteni...www.ironic-software.com
-
Szalma
őstag
válasz VladimirR #606 üzenetére
(Felszabadítani az osztály_referencia.Free;-vel illik. A destroy nem az igazi. Elvileg, ha csak lokális obj. referenciád volt, akkor a függvény végén a szemétgyűjtő felszabadít, de arra kell törekedni, hogy amit saját magunk kreáltunk, azt mi is szüntessük meg (már ha van rá lehetőség az adott ''nyelvben'')...
A constructor jó gondolat, ott viszont az osztály változói már élnek, tehát a data := t_charray.create; is teljesen jó, megúszol egy tdatás varázslatot. (Már ha jól értettem, amit írtál. ) És igen, addig él az adott példány data változója, amíg meg nem szünteted az adott obj. referenciáját Free-vel... A korrekt és tiszta megoldás egy saját destroy lenne, ahol explicit Te szünteted meg...)
Szeretettel:
Szalma -
VladimirR
nagyúr
koszonom a segitseged, viszont ha nem gond kerdeznek meg parat:
-a tform1.displayv1tag metodusban megcsinaltam, hogy handler := t_handlerv1.create;, eddig ok, mukodik -- meg kell ezt szuntetni? ha igen, akkor handler.destroy?
-olyat lehet (elvileg lehet, mert ugy csinaltam es mukodik, inkabb az erdekelne, hogy szabad-e), hogy csinaltam egy constructor t_handlerv1.create-ot, es abban van egy tdata:=t_charray.create; sor (tdata az t_charray tipusu), majd egy data=tdata (ezesetben a t_handlerv1.data lesz)? es akkor igy a t_handlerv1.data akkor most lathato es elerheto lesz, amig meg nem szuntetem? (tehat a creat konstruktoron kivul is)
koszonom
p.s.: haat, a parameterlista hianya engem is zavar idonkent, csak sajnos legtobb esretben annyira atgondolatlanul kezdek bele egy-egy programba, hogy a fuggvenyek (hat meg a parametereik ) eleg surun valtoznak, s miota rajottem, hogy igy eleg egy helyen atrini, ezt hasznalom
mondjuk eleg sokan panaszkodtak, hogy atlathatatanok a pascal kodjaim is -
Szalma
őstag
válasz VladimirR #603 üzenetére
(Nos... A tagger.zip-ben lévő forrásokat elnézegetve az általad alkotott osztályok egyike sincs példányosítva. Az, hogy létrehozol egy változót az osztály típusával, az még nem kreálja le a referenciát a példányra, mindössze annyit jelent, hogy ennek legálisan értékül adhatsz egy adott osztály-típusú referenciát. Ebben az esetben pl. tform1.displayv1tag; metódusban, mielőtt használnád a handler változót, a következő értékadást kellene végrehajtani: handler := t_handlerv1.create;. Ez példányosítja az osztályt. (Kitérő. Nem valódi példány lesz, hanem ''csak'' referencia, de ez már a delfi olyan mélységeibe vezet, ahová nem szívesen ereszkednék le... Tehát a példány és a referencia delfi esetében 100%-os szinonímák. (Ha mégsem, akkor valaki majd kijavít. A D5 volt az utolsó amit használtam...)) Ezt az összes osztállyal és változóval el kell végezni...
A ''hájpekúl'' stílusról: nagyon takarékos a függvények utáni paraméterlista elhagyása a definíciónál, csak piszkos módon értelmezhetetlen a szememnek. Például. Ha delfiben nyomulsz, érdemes a borlandos forrásokat átnézni a ''szép'' stílusuk miatt és megpróbálni igazodni hozzájuk. Szerintem.)
Szeretettel:
Szalma -
LinX
tag
UP!
Valaki esetleg nem tudna valami jó tippet a border eltüntetésre úgy, hogy a maximalized módban is látszódjon a tálca?
Még senki nem írt ilyet, vagy csak én vagyok túl aprolékos, hogy még a fejlécet is megtervezem?Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?
-
VladimirR
nagyúr
akkor nem ertem
amikor letrehozom a t_handlerv1 peldanyat, akkor a t_charray - hoz nem jon letre peldany? hisz a t_handlerv1-nek van egy t_charray tipusu valtozoja
ha nem tul nagy keres, elmagyaraznad, hogy mit ertek rosszul?
masik: mi az, hogy hypercool a kodolasi stilusom, es miert baj ez?
koszonom -
Szalma
őstag
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link -- igy nezd meg (es elore is koszonom faradozasod)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest