- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
koszonom a segitseged, viszont ha nem gond kerdeznek meg parat:
-a tform1.displayv1tag metodusban megcsinaltam, hogy handler := t_handlerv1.create;, eddig ok, mukodik -- meg kell ezt szuntetni? ha igen, akkor handler.destroy?
-olyat lehet (elvileg lehet, mert ugy csinaltam es mukodik, inkabb az erdekelne, hogy szabad-e), hogy csinaltam egy constructor t_handlerv1.create-ot, es abban van egy tdata:=t_charray.create; sor (tdata az t_charray tipusu), majd egy data=tdata (ezesetben a t_handlerv1.data lesz)? es akkor igy a t_handlerv1.data akkor most lathato es elerheto lesz, amig meg nem szuntetem? (tehat a creat konstruktoron kivul is)
koszonom
p.s.: haat, a parameterlista hianya engem is zavar idonkent, csak sajnos legtobb esretben annyira atgondolatlanul kezdek bele egy-egy programba, hogy a fuggvenyek (hat meg a parametereik) eleg surun valtoznak, s miota rajottem, hogy igy eleg egy helyen atrini, ezt hasznalom
mondjuk eleg sokan panaszkodtak, hogy atlathatatanok a pascal kodjaim is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest