Új hozzászólás Aktív témák
-
_thomas_
tag
én még kiegészíteném azzal hogy adjuk meg rendesen a kép elérési útvonalát.
pl.: image1.picture.loadfromfile('d:\kep.bmp');
persze ha nem tudjuk előre ki hova másolja a proginkat akkor kérdezzük le a programunk elérési útvonalát és használjuk azt kiégészítve a kép útvonalával mert gondolom azt a progink könyvtárában tároljuk valahol.
ha meg nem akkor pl.: az opendialog segítségével egyszerűen be tudjuk tölteni a képet. -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem vki mondani hogyan lehet egy olyan objektumot háttértárra menteni és onnan visszatölteni, ami saját fejlesztésű osztály objektuma és más saját fejlesztésű osztály objektumait tartalmazza? régebben java-ban nyomultam és ott nem volt ilyen gond mert a bármilyen obj-ot simán ki lehetett menteni... -
_thomas_
tag
jó estét!
hogyan lehet a delphiben letörölni egy olyan könyvárat a vinyóról, amiben file-ok és alkönyvtárak is vannak?
előre is kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest