Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
ertem en: a kezdet nem konnyu.
mindenkeppen azt gondolom, hogyha nehez hosszabb angol szoveget ertelmezned (senki sem szuletik ugy), akkor erdemes lenne venned magyar nyelvu programozasi alapokkal foglalkozo konyvet. ha az alapok megvannak (nem olyan veszes, szerintem az egesz 2-3 het olvasgatas talan), akkor lehet egy delphis konyvet venni.
nem bantasbol irom hanem segitsegkent, hogy senki nem fogja tudni tizezer problemadat megvalaszolni sem itt sem mashol, csak te magad. viszont ha a konyveken atragtad magad, gyorsabban fogsz tudni haladni mint mindig varni hogy valaki valaszol, azt nem erted, akkor visszkerdezel arra megint varsz stb.
ezt a sort tedd egy button onclick esemenyebe.
ShowMessage( ' ArcSin-je az EditBox ertekenek = ' +
...FloatToStr (
......RadToDeg (
.........ArcSin (
............StrToFloat( Edit1.Text )
.........)
......)
...)
+ ' fok.' );
nem probaltam ki, de gondolom megy persze a pontok nelkul... es persze csak remelni tudom egy ez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest