- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
letöltöttem a trial delphi 7 -et. Nekem nincs semmiféle könyvem és nem akarok órákig keresgélni az interneten egy ilyen egyszerű program után. Teljesen hülye vagyok ehez! fogalmam sincs mi az a formcreate. nem tom mit kell csinálnom, mindig baja van hogy nincs main formja. pls leírnád hogy pontosan mit csináljak, hogy még én is megértsem. Egyépként abban a programban ahonnan futtatni akarom ezt az alkalmazást nem lehetséges, hogy mindenféle formokat hívjon be ilyesmi... csak annyit tud csinálni, hogy futtat egy .exe programot és át tud adni neki valami szöveget és azt várja, hogy egy .txt file megjelenjen teli sok url -el(akár könyvtár akár file). Bocsi, hogy ilyen nehézkes vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest