- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
letöltöttem a trial delphi 7 -et. Nekem nincs semmiféle könyvem és nem akarok órákig keresgélni az interneten egy ilyen egyszerű program után. Teljesen hülye vagyok ehez! fogalmam sincs mi az a formcreate. nem tom mit kell csinálnom, mindig baja van hogy nincs main formja. pls leírnád hogy pontosan mit csináljak, hogy még én is megértsem. Egyépként abban a programban ahonnan futtatni akarom ezt az alkalmazást nem lehetséges, hogy mindenféle formokat hívjon be ilyesmi... csak annyit tud csinálni, hogy futtat egy .exe programot és át tud adni neki valami szöveget és azt várja, hogy egy .txt file megjelenjen teli sok url -el(akár könyvtár akár file). Bocsi, hogy ilyen nehézkes vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest