- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
SzaboZE #73597 üzenetére
Jó szerencsét! Köszönöm válaszát! Igen, Atom processzor, N550-es van benne. A gépet a halál torkából mentettem meg és nagyon szeretném használni, mert nem androd op-rendszere van. Valamint Windows 10. Lehet, hogy ezért nincsen rajta a Duo Stage? Igen, gondoltam arra, hogy egy SSD-t veszek bele, de ez majd később lesz. Jelenleg egy 320Gb-os HDD van benne.
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Néhány hete volt egy-két kérdésem az Inspiron duo mini-vel kapcsolatban. Most van néhány újabb. Az mennyire eltérő a normális, átlagos működéstől, hogy rendkívül meleg, mondhatni forróak a belső fémrészek. Természetesen a külső burkolat is, a kéz melegnél magasabb a hőmérséklete. Valószínűleg emiatt állt is le.Egyelőre csak hálózati betáplálásról működik. A másik kérdésem, hogy hol találom meg és hogyan, milyen feltételekkel telepíthetem a duo Stage programot? Számtalan módon kerestem, de eddig sikertelen voltam. Köszönöm a segítséget. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Egy Dell Inspiron Mini duo 1090-t szeretnék feléleszteni. Valaki válaszolna az eddig feltett kérdéseimre? Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Dell Inspiron Mini Duo kapcsolási rajzával rendelkezik valaki, vagy esetleg tudja, hogy honnan lehet beszerezni? Köszönöm a válaszokat. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét!Megörököltem egy Inspiron Mini Duo-t! Állítólag már be sem kapcsolt, de nálam az első bekapcsolásra működött. Azóta nem, a gomb megnyomásakor 1-szer fehéren felvillan a jelző, aztán semmi sem történik. Vásároltam egy másikat, az állítólag működött (a kijelzője hibás), de ennél is ugyanez a jelenség. Az elsőben rossz az akkumulátor, másodikban nincsen. Az első akkumulátor töltőjével próbáltam mindkettőt, az pedig nem az eredeti. A kérdésem, hogy milyen fizikai feltételeknek kell teljesülnie a bendításhoz. Gondolok ilyenekre, hogy billntyűzet csatlakoztatva legyen, akkumulátor megléte és töltöttsége......stb. Néhány módon probáltam indítani, de nem volt változás. Sajnos még nem tudtam másik töltővel kipróbálni. Bízom benne, hogy kapok választ, mert nagyon szeretném használni az eszközt. Üdv.: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest