Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.csab
csendes tag
válasz
i.csab
üzenetére
no közben megtudtam h max 1GB-os, 400 és 500MHz-es modulokat lehet belerakni a D610-esekbe...
s neten találtam egy ilyet :[link]
ami jó árnak tűnik...de nem vagyok benne biztos h fel is ismeri-e, valakinek van-e ezzel tapasztalata? Meg merjem úgy venni h nem próbálom ki a boltban? -
i.csab
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem h Latitude D610-be milyen memóriát lehet rakni? Mert hamarosan hozzám kerül egy ilyen lapos, s annyit tudok csak róla h 512 RAM van benne, de mire megjön már szeretném beszerezni a modulokat!

Szóval hány MHz-es RAM-okat tud kezelni (DDR2 egyáltalán?), s mekkorákat lehet maximum bele rakni?
-
i.csab
csendes tag
válasz
üzenetére
köszönöm a választ s mecsek20nak is
Akkor ebből azt vonhatom le h nem annyira nagy üzlet kintről hozni, hacsak nem figyelem állandóan a netet, s úgy hátha kifog vmi jót az ember?! Ez így pedig nem olyan jó
Lenne rá három hetem h kiválasszam a gépet de úgy tűnik, nem jön össze h a 200k-s keretemért egy izmos gépet kapjak kintről...s mindenképp a dell.ie-ről, esetleg más..???
-
i.csab
csendes tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
ahh bocsánat ha fájdalmat okoztam...nem volt szándékékos...mert nagy hülyeséget írtam???? Nem igazán vagyok tapasztalt külföldi vásárolgatásban - gondolom kiderült a kérdéseimből - ezért akartam tanácsot kérni...most jött az a lehetőség h írországból hazajön egy ismerős s olvastam itt régebben h kint érdemes vásárolni azért gondolkoztam el rajta...
de most látom h későbbi hozzászólásban te is valami hasolnót írsz...akkor nem értem hol a baj...
-
-
i.csab
csendes tag
nekem az lenne a kérdésem h honnan érdemes venni?! de IRELAND-ból!!!
mert ismerős kint van, s most kiderült h lenne rá lehetőség mert akár hozna be nekem, ha pontosam megírom h milyet szeretnék s h honnan...s már láttam is h annyian írtátok h érdemes külföldön vásárolni...de annyira nem tudom hogyan kell ezt csinálni, még ír honlapot sem találtam!
A Dell oldalon, ha írországra váltok, ugyan megvannak az árak euróban, s mondjuk a kínálat is változik (pl. nincs vostro?!) de ha átszámolom nagyjából magyaroszági árakat kapok... 
Szóval ha van valakinek ebben tapasztata, v ismer honlapot az tudna segíteni?! akár priv is...köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...s a beszerelésről mit érdemes tudni?! Szakember segítsége szükségeltetik hozzá?!