Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Te jól leírtál mindent, 2 akadály lehet, amikor klónozol, a cél lemez jóval kisebb lesz, tehát alapból arányosan csökkentené le a méreteket (ez a biztosabb klónozási módszer) célszerű előtte a forrás meghajtót már úgy átalakítani, hogy menjen auto módban. Például, ha 1024 GB a forrás, akkor legyen a negyed része rendszer, a többi egyéb, így az eredmény például 128 Gb-os ssd-nél lesz 32 GB rendszer, a többi egyéb. Ha egy partició van csak, akkor ráér utólag a zsugorítás.
(Ha van) recovery partició, én azt ki szoktam menteni dvd-re, vagy pendrive-ra, hogy a klónozásnál már ne is menjen át a szűkösebb helyre. Eddig mindig sikerült, én esatap kábellel szoktam, az a leggyorsabb (ha van esata port a laptopon).
A másik megoldás, true image backup készítése a rendszer (és a recovery particióról esetleg), majd ennek visszaállítása az ssd-re. Ha elmented valahova, akkor erről a hdd visszaállítható gyári állapotra, ha szükséges.
Ez utóbbi másik gépre is visszaállítható, ha úgy van beállítva. -
premete
veterán
Keresel egy klónozó programot és átklónozod rá, én Acronis true image home-mal szoktam csinálni.
Látom, közben a link is sikerült, szívesebben segít az ember, ha a kérdező is megfelelően jár el.
Olyan kérdések, mint például, hogy "vettem egy Golf 3-ast, és a benzinkútnál 12 féle üzemanyag van, melyiket tegyen bele" vagy "alacsony a Suzukim olajszintje, szintetikus, vagy ásványi olajjal töltsem fel" nehezen értelmezhetőek, vagy lásd a tegnapi, "milyen wifi van a laptopomban?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A vostrok szerintem hangosabbak, mint a latitude sorozat tagjai. Az árukon is ez látszik