Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • foxxmotor

    tag

    válasz SF.Drake #27046 üzenetére

    Nekem például N5110 -em van és teljesen megvagyok vele elégedve. A billenttyűzet remek, a touchpad remek... Kíváncsi lennék, hogy azok közül akik itt feljebb most szidták, hányan birtokoltak ilyen készüléket. Tény létezik ennél jobb minőségű dell is (Pl vorsto és latitude család), de mindent az árához kell nézni. És ár érték arányba szerintem igen jó kis gép. Nekem core i7 -es proci van bent és a szóbeszéddel ellentétben nekem nem melegszik túl a gép, akkor se ha hajtom és akkor se ha még a videókarit is megtuningolom kicsit. És mindezt úgy, hogy a gép másfél éves és még sose volt kiportalanítva.
    Ezzel az erős konfiggal energiagazdaságos módban, ha a suliban jegyzetelek rajte és folyamatosan megy a wifi, meg sokszor a böngésző, akkor is kibír a gyári 6 cellás akkuról 4 és fél órát!!! Ja és az akku elhasználódása így másfél év után 0%!!! pedig én gyakran szoktam akkuról használni.
    Szóval én úgy állítom, hogy ez egy jó ár érték arányú gép, hogy a birtokomba van, nem pedig a szomszéd haverjának a volt úszómesterének a nagypapája válltig állítja, hogy ez egy rossz gép. És nekem ez kb 30. laptopom. Szervizelek is laptopokat... egyszóval megfordult már pár gép a kezem között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák