Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz premete #35501 üzenetére

Engem is ez aggaszt, hogy bizonyos programokkal jó és így mindig ott van a kisördög, hogy akkor mégis mi lehet?
    A szervizben valami Akamai NetSessiont tettek fel és azzal tesztelték, egy idő után én ezt letöröltem...
    Megvétel előtt már felkészültem és minden drivert letöltöttem stb...Win frissítést is kiszoktam olyankor kapcsolni. Utána sem engedek neki akármit. 5x lett a rendszer újrarakva én 2x, a többit a szervizben...Gyári Win Prof., legutóbb Ulti-t tettek fel. Közben próbáltam az összes drivert, Dell és Intel oldaláról is.
    Valamiben biztos különböznek, mert egyes driver-ekkel annyira nem volt jó egy idő után, hogy még a weboldalak sem jöttek be, sebességmérő szerint 0-1Mbit/s.
    Most mindig megy, jelerősség is jó (80-99%) csak a 20 helyett 1-5Mbit/s közötti értékre esik le egy idő után, mintha valami lekorlátozná, 5 teljesen különböző böngészőben. (közben nem aktív semmi más gép wifije a házban, de külön azokkal semmi gond nincs mindig jó a wifi)
    Nem használom folyamatosan a gépet, pár hete kezdtem, a ki-be kapcsolás megoldja, de zavaró és főleg az idegesít, hogy nem jövök rá a megfelelő varázsigére.

Láttam, hogy nagyon jó áron kilehet fogni Latitude-öket is, de szinte mindig csak Pesten. Arra is gondoltam, hogy jelen esetben az NBD garanciával sem lennék előbbre, mert nálunk pont azok a szerelők néznék meg azt a gépet is, mint akik a mostanit. Nem tudom, hogy oldanák meg, hogy pár napon belül cseréljék az alkatrészt, ha ők csak heti 1x rendelnek árút, vagy ilyenkor kérhetek Pestről szerelőt és az jönne el? Ezek csak felvetődtek bennem...

• HaZse

őstag

válasz premete #35501 üzenetére

Én 2 hónapja vettem a saját E5320-asomat. Cirka 100k HUF volt. (Core i3, 320GB HDD, 6 cellás akku 6óra akkus mód). Hivatalos win 7 pro licensz van rajta és 2016 06.-ig NBD garos. Ezt nem nevezném drágának.

Sőt a multkor volt egy eladó vadonat új 1 hónapos Dell E6230U-s noti 180k-ért.

Nem beszélve, hogy én kivettem az optikai meghajtót és egy USB 3.0-s kiegészítőt tettem bele. PR02-es dokkolóval tökéletes számomra. Sőt alkalmi játéra vettem hozzá egy EGPU kiegészítőt és így egy asztali GTX660-ast rá tudok tenni és vígan lehet vele játszani.

Új hozzászólás Aktív témák