- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Nekem épp a külseje miatt tetszik, eredetileg D630-at akartam, de az nagyon hiányos a "konzumer" szolgáltatások terén, elvégre BC gép, ez teljesen érthető. Nekem viszont az S-video dokkoló nélkül kellett.
Egyébként szinte dettó az általad linkelt gépet rendeltem, a különbség, hogy op' rendszer nélkül, szigorúan Intel WiFi-vel, és 9 cellás akkuval (elvileg ugyanúgy jön mellé 6 cellás is), és nagyjából 20%-kal lett olcsóbb, mint a linkelt. Jaaa, a kijelző is szigorúan matt.
Ma igazolták vissza, hogy megérkezett a gép, a számlát elküldték mailben, ma este ki is fizettem előreutalással, szóval a héten szerintem megérkezik futárral.fwgoze: ahogy írtam, nekem a határ alatt volt az ára.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs