Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépet (Latitude e6430s, Win 10 Pro, verzió 1607, bulid 14393.447).
A drivereket szépen felpakolta magának, ami meg hiányzott, azt a Dell Command update elrendezte.
Ez eddig szép,és jó, de valami mégsem oké:
A gépben egy ssd van, és az optikai meghajtó helyén meg egy caddyben 1TB hdd. Ezt energiagazdálkodási lehetőségeben beállítva 5 perc után lekapcsolja a rendszer, így csendben van a gép.
Az előző win verzióban ha leállítottam a gépet akkor felébresztette a hdd-t egy pillanatra, jóformán fel sem pörgött rendesen, és már le is állt a rendszer, valamint alvó állapotba küldéskor sem ébresztette fel.
Most alvó állapot előtt is felébreszti feleslegesen a hdd-t, illetve a leállítás is sokkal tovább tart, mert felpörgeti, szöszöl vele 1-2 mp-et leállítja, és látom a visszajelző led-en, hogy valamit még szöszöl az ssd-n is.
Milyen beállítást nézzek meg, amivel vissza tudnám hozni a korábbi állapotot?
Eszközkezelőben nincs ismeretlen hardver, elviekben minden illesztőprogram fent van, ami előtte is fent volt.
Win 10 topikban nem jött válasz, emiatt érdeklődök itt.Továbbá tanácstalanságomban a command update-tel felpakoltam az Intel Rapid tárolási technológiát (előzőleg biztos nem volt fent), hátha segít, de nem. Erre amúgy szükség lenne, vagy milyen célja van, kell nekem?
Most meg nem tudom eltávolítani a programok közül
.
Minden segítséget, tippet elfogadok. üdv: Vikman
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest