- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Sajnos már csak akkor írok, amikor szétver az ideg, így nézzétek el nekem az idegállapotomból adódó felfokozott hangulatot. Van egy Dell Venue Pro 11 (7139) hibrid gépem. Csináltam egy win10 újratelepítést. Szépen le is futott, driverezés nélkül gyönyörűen minden működött, eszközkezelőben egy ismeretlen eszköz sem volt. Szarházi win10 persze ontotta rá a kéretlen fos frissítéseit (ezért falhoz állítanám őket egyenként), amivel persze szétbarmolta a wlan adapteremet, ami addig hibátlanul üzemelt. Most egy 200MB-os fájl nem tudok feltölteni a felhőbe, mert minden ami ekkora vagy nagyobb, nem éli meg a feltöltést, ugyanis kb. ilyen időközönként (1-2perc) megszakad a wifi kapcsolat. A wlan adaptert már áramtalanítottam, wifi-t a gépen ki-be kapcsolgattam, legfrissebb drivert gyártó honlapjáról letöltöttem, telepítettem, semmi változás. A wlan router egy UPC-s cucc, minden mással működik hibátlanul, a gépben lévő wlan adapter Intel 7260.
Előre is köszönöm a segítséget!
A Microsoft-ot feldarabolnám és értelmes, nem agyhalott IT cégeknek osztanám szét az évszázad legnagyobb patkánysága miatt, miszerint a felhasználó nem választhatja meg, hogy szeretné az elcseszett frissítéseiket telepíteni, ami csak szétbarmolja a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megújult a PROHARDVER!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest