- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Sajnos már csak akkor írok, amikor szétver az ideg, így nézzétek el nekem az idegállapotomból adódó felfokozott hangulatot. Van egy Dell Venue Pro 11 (7139) hibrid gépem. Csináltam egy win10 újratelepítést. Szépen le is futott, driverezés nélkül gyönyörűen minden működött, eszközkezelőben egy ismeretlen eszköz sem volt. Szarházi win10 persze ontotta rá a kéretlen fos frissítéseit (ezért falhoz állítanám őket egyenként), amivel persze szétbarmolta a wlan adapteremet, ami addig hibátlanul üzemelt. Most egy 200MB-os fájl nem tudok feltölteni a felhőbe, mert minden ami ekkora vagy nagyobb, nem éli meg a feltöltést, ugyanis kb. ilyen időközönként (1-2perc) megszakad a wifi kapcsolat. A wlan adaptert már áramtalanítottam, wifi-t a gépen ki-be kapcsolgattam, legfrissebb drivert gyártó honlapjáról letöltöttem, telepítettem, semmi változás. A wlan router egy UPC-s cucc, minden mással működik hibátlanul, a gépben lévő wlan adapter Intel 7260.
Előre is köszönöm a segítséget!
A Microsoft-ot feldarabolnám és értelmes, nem agyhalott IT cégeknek osztanám szét az évszázad legnagyobb patkánysága miatt, miszerint a felhasználó nem választhatja meg, hogy szeretné az elcseszett frissítéseiket telepíteni, ami csak szétbarmolja a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Mozilla Firefox
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest