Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Steam Deck
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
davenport
senior tag
Szoval, megjott az Inspiron 6000-em tegnap postan.
, nagyon-nagyon szep, es tetszik.
MIvel ez eletem 4. szamitogepe ( a commodore 20-ast es 64-est is beleszamolva), nemileg tudatlan vagyok ).
Nem bantani akarom a Dellt, de a csomagolastechnikajuk, illetve az irott segitseg nem nyugozott le, kaptam egy gepet abrazolo papirlapot, meg kb. 3 internetszolgaltato reklamjat, ok a gepen van hasznalati utmutato de megis.....
A masik dolog ami furcsa, Windows Media Center van ratelepitve, de nincsen Recovery CD, azt irja hogy ha gaz van akkor van egy Dells Restore funkcio a gepen, remelem nem kell hasznalnom.
Amit vartam volna az egy A4-es lap amin nagy betukkel rajta lenne hogyan kell bannom az aksival elso alkalommal. Csurig feltoltve kaptam, 10 szazalekig meritettem le aztan most 16 orat csucsul, kerdeznem is rogton, mivel Li-Ion ugye nem szabad teljesen lemeriteni, vagy megis lehet
?????, miert nem lehet ezt egy papirlapra ragepelni, ez nem egy 300 forintos akkumlator, hanem egy szamomra igen draga tartozek.
Nemi urom az oromben, a beepitett SD olvaso, ami nem akar mukodni. Szoval az okos hardvervarazslo tanacsara ujratelepitettem, es a gep szerint remekul mukodik, ha azonban beledugom az SD kartyamat akkor pittyegni pittyen egyet, csak eppen nem jeleniti meg kulon meghajtonak, illetve nem talalom meg sehol. A kartyat mar leformaztam, es kulso USB-s kartyaolvasoval, illetve az MP3 lejatszomba rakva es ugy USB-n a gepre kotve hibatlanul megjeleniti, mig a gepbe helyezett olvasoba nem, a kartya egy Kingston 512. A hardver varazslo szerint a hibajalenseg Code 10 es doesen't start. Ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban valami otlete, ne fogja vissza magat, elore is koszonom, hetfon tudom legkozelebb elolvasni.
Remelem ez csak egy apro bosszusag es nem kell az egynapos gepemet rogton szervizeltetnem, talan jovo heten talan lesz internetem is, es akkor vegre az ekezetes karakterek is megjelennek
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
?????, miert nem lehet ezt egy papirlapra ragepelni, ez nem egy 300 forintos akkumlator, hanem egy szamomra igen draga tartozek.