Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
davenport
senior tag
Szoval, megjott az Inspiron 6000-em tegnap postan.
, nagyon-nagyon szep, es tetszik.
MIvel ez eletem 4. szamitogepe ( a commodore 20-ast es 64-est is beleszamolva), nemileg tudatlan vagyok ).
Nem bantani akarom a Dellt, de a csomagolastechnikajuk, illetve az irott segitseg nem nyugozott le, kaptam egy gepet abrazolo papirlapot, meg kb. 3 internetszolgaltato reklamjat, ok a gepen van hasznalati utmutato de megis.....
A masik dolog ami furcsa, Windows Media Center van ratelepitve, de nincsen Recovery CD, azt irja hogy ha gaz van akkor van egy Dells Restore funkcio a gepen, remelem nem kell hasznalnom.
Amit vartam volna az egy A4-es lap amin nagy betukkel rajta lenne hogyan kell bannom az aksival elso alkalommal. Csurig feltoltve kaptam, 10 szazalekig meritettem le aztan most 16 orat csucsul, kerdeznem is rogton, mivel Li-Ion ugye nem szabad teljesen lemeriteni, vagy megis lehet
?????, miert nem lehet ezt egy papirlapra ragepelni, ez nem egy 300 forintos akkumlator, hanem egy szamomra igen draga tartozek.
Nemi urom az oromben, a beepitett SD olvaso, ami nem akar mukodni. Szoval az okos hardvervarazslo tanacsara ujratelepitettem, es a gep szerint remekul mukodik, ha azonban beledugom az SD kartyamat akkor pittyegni pittyen egyet, csak eppen nem jeleniti meg kulon meghajtonak, illetve nem talalom meg sehol. A kartyat mar leformaztam, es kulso USB-s kartyaolvasoval, illetve az MP3 lejatszomba rakva es ugy USB-n a gepre kotve hibatlanul megjeleniti, mig a gepbe helyezett olvasoba nem, a kartya egy Kingston 512. A hardver varazslo szerint a hibajalenseg Code 10 es doesen't start. Ha valakinek lenne ezzel kapcsolatban valami otlete, ne fogja vissza magat, elore is koszonom, hetfon tudom legkozelebb elolvasni.
Remelem ez csak egy apro bosszusag es nem kell az egynapos gepemet rogton szervizeltetnem, talan jovo heten talan lesz internetem is, es akkor vegre az ekezetes karakterek is megjelennek
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?????, miert nem lehet ezt egy papirlapra ragepelni, ez nem egy 300 forintos akkumlator, hanem egy szamomra igen draga tartozek.