- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Enterprise 128 help!!!!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
a nagy akksi miatt alapból egyedi megrendelés lesz, így 2-3 hétbe tuti bele fog telni, hacsak nincs mákod és nincs egy elfekvőben valamelyik nagykernél.
Az XPS-sel elégedett vagyok, a billentyűzet kényelmes és kellően stabil - egy asus n53hoz képest maga az álom
de amúgy sem hajlik vagy recseg. A zajszint elviselhető, a bios frissítések általában tartalmaznak valamilyen ventillátorszabályzó frissítést is, tehát szépen lassan fejlesztgetik azért, főleg mert sokan panaszkodnak folyamatos ventillátor ki-be kapcsolásra, felpörgésre. Hálisten nálam ez nem jött elő, kivéve tegnap, amikor hűtőpaddal használtam a gépet, de ez egy másik sztori, a pad vmiért nagyon a gép hűtése ellen dolgozott....
alapjáraton nem nagyon van hangja, de a 40 fok a gépet is megviseli, így egy enyhe fokozaton jár a venti, közel halktalan.
az akksi kb 3 centit emel rajta, az alapméretben pedig semmit mert felfelé tolja ugye, nem hátrafelé nyúlik ki .Súlyban nem tudom mennyi plusz jelent, de ugye alapból sem egy könnyű gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Asus ROG Zephyrus G16 GU605MV-QP191W
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest