Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoston

csendes tag

Gamer laptop vételre készülök, itt Angliában. Dell Xps 17 vagy Alienware m17x között vacilálok.
    Xps 17 tulajok véleménye érdekelne a billentyűzet minőségéről, hisz szomorúan olvastam hogy a legtöbb laptop esetén elég rossz a színvonal (Asus G73J, illetve a mostani MSI gépek).
    Jelenlegi kritériumaim a következők:
    SSD, USB 3.0, 1080p, 17", i5 minimum (i7-re nem igazán költenék de a hivatalos konfigokban alap :( ), és persze minél jobb videokari (bár a választék ezen a téren sem túl nagy...).
    A jelenlegi akció miatt ár/érték arányban ezt: [link] néztem ki.
    Az ajándék billentyűzettől nem tudok szabadulni, a 3d képes lcd+vidkari pedig konkrétan púp a hátamon, erre aztán tényleg nem szeretnék plusz pénzt adni, de más xps 17"-es FullHD laptopot nem találok (a gyártó oldalán).
    Azonban jó áron van a csomagban a g500 egér+ az 1 gigás külső vinyó, amiket ha később is de mindenképp beszereznék.
    Mindenféle véleményt, észrevételt szívesen várok hiszen még nem döntöttem, ezt az nvidia videokártyát konkrétan egyáltalán nem ismerem. Mint láthatjátok itt lemondtam az SSD-ről, így érdekelne,hogy azt később beszerezhetem-e, illetve ezeket a laptopokat mennyire lehet fejleszteni az évek során (jelen esetben ennél a laptopnál a memóriára gondolok)?
    ui.: segítségeteket előre is köszönöm, nagyon nehéz a döntés, nem kevés pénz ez nekem, így a kompromisszumok is rosszabbul esnek. De ha később fejleszthető még 1-2 területen már emészthetőbb a vétel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák