Hirdetés
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoston
csendes tag
Gamer laptop vételre készülök, itt Angliában. Dell Xps 17 vagy Alienware m17x között vacilálok.
Xps 17 tulajok véleménye érdekelne a billentyűzet minőségéről, hisz szomorúan olvastam hogy a legtöbb laptop esetén elég rossz a színvonal (Asus G73J, illetve a mostani MSI gépek).
Jelenlegi kritériumaim a következők:
SSD, USB 3.0, 1080p, 17", i5 minimum (i7-re nem igazán költenék de a hivatalos konfigokban alap), és persze minél jobb videokari (bár a választék ezen a téren sem túl nagy...).
A jelenlegi akció miatt ár/érték arányban ezt: [link] néztem ki.
Az ajándék billentyűzettől nem tudok szabadulni, a 3d képes lcd+vidkari pedig konkrétan púp a hátamon, erre aztán tényleg nem szeretnék plusz pénzt adni, de más xps 17"-es FullHD laptopot nem találok (a gyártó oldalán).
Azonban jó áron van a csomagban a g500 egér+ az 1 gigás külső vinyó, amiket ha később is de mindenképp beszereznék.
Mindenféle véleményt, észrevételt szívesen várok hiszen még nem döntöttem, ezt az nvidia videokártyát konkrétan egyáltalán nem ismerem. Mint láthatjátok itt lemondtam az SSD-ről, így érdekelne,hogy azt később beszerezhetem-e, illetve ezeket a laptopokat mennyire lehet fejleszteni az évek során (jelen esetben ennél a laptopnál a memóriára gondolok)?
ui.: segítségeteket előre is köszönöm, nagyon nehéz a döntés, nem kevés pénz ez nekem, így a kompromisszumok is rosszabbul esnek. De ha később fejleszthető még 1-2 területen már emészthetőbb a vétel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- VMware
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Victus 16.1 Ryzen 7 8845 HS RTX 4050 16 GB 512 GB
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- X1 Carbon 10th 27% ÁFA 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- TUF Dash F15 FX516PE 15.6" FHD IPS i5-11300H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe ,magyar vbill gar
- Panasonic ToughBook CF-53 katonai laptop (I5 3320M 4X2,6Ghz, 8 GB DDR3, 240GB SSD, jó akku)