Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Felreppentek egy olyan témát, ami néha flémmé szokott alakulni, de mivel innen jött az ötlet, így ebbe a topikba dobnám be.
Titokolvasóként azt tapasztaltam, hogy sokan annyira dicsértétek a lumia 735-öt, hogy tegnap vettem egyet feleségemnek
Tegnap este én könnyesre röhögtem magam, Ő pedig könnyesre sírta magát.Hát hogy van ez kéremszépen? Valamit rosszul csinálunk?! Nincs túl nagy igénye, csak néhány alkalmazást szeretne használni:
Időkép
Viber
Index
Gmail
YoutubeEzek kivétel nélkül mind értékelhetetlenek
Én próbálok kompromisszumot keresni, de eddig nem nagyon találtam
a.) Meg tudtok győzni, hogy valamit mi csinálunk rosszul? Ezek az alkalmazások elérhetőek hasonló minőségben mint droidon/iOS-en?
b.) FirstPhone-ban vettem, érdekel valakit 1 naposan mondjuk 20%-kal olcsóbban? Gondolom visszavinni felejtősKöszi,
Üdv,
Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest