Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Egyik barátom el szeretne menni "koktélozni". Hol érdemes kicsiny városunkban?
-
bagyulajuve
addikt
eladó:
c2d + gigabyte p35-DS3 + 2x2Gb Geil 6-6-6-18 DDR2-1066 + msi r5770 PMD1G VGA
egyben: 35k -
ballor.hu
tag
Eladó egy Canon 700D fényképező!
- dobozában
- garaciapapírral (május végéig, pontosan majd komoly érdeklődés esetén megnézem)
- minden tartozéka hiánytalan
- karcmentes fényképező
- 18-55 STM objektív
- 55-250 STM objektív (ezt később vettem, azért a garancia későbbig szól)Az STM obik hangtalanok a videók alatt is! Az eladás oka Full Frame-ra váltás. A gép kifogástalan állapotú, alig használt.
A mostani ára 280.000 Ft, de most 230.000 Ft-ért elvihető!
Érdeklődni privátban! A gép kipróbálás után vihető.
-
jaaman
tag
Üdv!
Keresek eladó i5 vagy i7 tuning mentes procit lga 1155-ös foglalattal.
Lenne egy beszámítandó lga 1155-ös i3 2100@3100Mhz tökéletes állapotú procim.
Köszi! -
gergom91
tag
Az ellenőr elég határozottan mondta, hogy a bérletem lejárt és csak áprilisit fogad el, gondolom csak ők tudják jobban. Ha pedig mégis tévedtek, akkor ez ellen már nem tudok mit tenni, van egy 3000Ft-os pótjegyem, ezzel már nem mehetek sehova sem reklamálni szerintem, mivel nem névre szóló, nem fogják elhinni, hogy az enyém...
Felmerül a kérdés, hogy ha tényleg érvényes a bérlet még, akkor ilyenkor ki a hibás? -
Atomantiii
addikt
válasz
gergom91 #70177 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ez a DKV-ra is vonatkozik-e, de a távolsági buszoknál ez van kiírva:
Tájékoztatjuk továbbá tisztelt Utasainkat, hogy a húsvéti ünnepre tekintettel a március havi és második félhavi (tanuló, dolgozó) bérletek érvényességi idejét meghosszabbítjuk. A bérletek érvényessége: 2015. április 7. 24.00 óra.
-
Calogero
addikt
válasz
gergom91 #70177 üzenetére
Szerintem nézzél szét a DKV honlapján (már ha működne)
Én egy régi üzletszabályzatot ezt találtam:
9.6.A bérletjegyek érvényessége
Az arcképes, illetőleg az arckép nélküli kombinált bérletszelvény–a félhavi és a heti bérletszelvények kivételével
– a tárgyhónapban a bérletszelvény érvényesítésének napjától a tárgyhónapot követő hónap ugyanazon naptári napjának,annak hiányában az azt követő hónap első napjának 24:00 órájáig érvényes.
Az érvényesség kezdete a váltás napja, vagy az a nap, amit a bérlet kibocsátója tüntet fel
a bérletszelvényen. Ha a bérletszelvény érvényességének utolsó napja munkaszüneti
nap, vagy ünnepnap, a bérletszelvény az azt követő munkanap 24:00 órájáig érvényes.” -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Hagyományos lego, és fehér plüss tigris kellene nekem. Hol van ilyen hiperolcsón?
-
gergom91
tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
A DKV vezetőségnek különösképpen, hogy szegény ellenőröket ilyenkor is dolgoztatják...
2011 szeptember óta minden hónapban megvettem a bérletet, de szerintem a két kezemen meg tudom számolni hány alkalommal találkoztam ellenőrrel, pedig napi rendszerességgel buszozok azóta. Mondjuk most én is benéztem mert azt hittem hogy 5.-e van és érvényes a márciusi bérlet, de ennyire szemétséget, hogy pont 6.-án kapnak el úgy, hogy előtte esélyem nem volt megvenni a következő havi bérletet, mert mivel nem debreceni vagyok és még március végén haza mentem amikor még nem lehetett áprilisit venni. Hiába magyaráztam hogy nem tudtam áprilisit venni mert benn sem voltam, mutattam a távolsági buszjegyet is hogy csak most jöttem vissza Debrecenbe de láttam rajtuk hogy nem volt jó kedvük, gondolom azért, mert valamelyik barom ilyenkorra osztotta be őket dolgozni.
JA, pont mellettem utazott egy középkorú férfi, neki sem volt bérlete, kérték tőle az iratokat, nem volt nála, kérdezték hogy hol lakik, de sajnos nem tudta megmondani, a helyszíni bírságra nem volt pénze, így leszállították a villamosról és megúszta INGYEN, de mivel én először a márciusi bérletet mutattam az igazolvánnyal együtt, így nem tudtam ugyanezt eljátszani.
2011 óta az első bliccelt utamon egyből elkaptak, oda a locsolkodós pénzem. -
patex1983
őstag
Sziasztok!
Spot lámpákat hol érdemes venni? Jöhet debreceni üzlet címe is, de lehet webáruház is.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
diablo1984 #70170 üzenetére
Igen,ugyan az a szoftver van mindkettőn!
Elküldenéd a sys.txt-t??!! Privátban.Zsoltifree az nem megoldás,futárként dolgozom,rengeteg címem van,sokat kell zárni az autót amíg pakolok. És nem saját autó.
-
Chesterfield
őstag
Pioneer MVH-150UI fejegység 1,5 év garanciával eladó.
Leírás
irányár 12e HUF -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Száraz-nedves takarítógéphez milyen "vegyszer"-t ajánlotok?
Szőnyeg és kárpit takarításhoz. -
törölt tag
Sziasztok!
Off és remélem nem törlik a hozzá szólást!
Egy wayteq x880-as navival kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! Három betűs navi szoftver van rajta,működik rendesen a navigálás,viszont van egy idegesítő probléma vele. Ha megállok és kiveszem a kulcsot akkor ugye megszünik a töltés,és a navi szoftver kikapcsolja a készüléket. Na ez nem is baj,a baj az hogy ez után még a bekapcsoló gombra is csak 2-3 perc elteltével reagál. Módosítottam picit az sys.txt-ben így be lehet állítani hogy ne kapcsolja ki,hanem akkuról menjen tovább. Van egy x850-es készülék is, az is ugyan úgy kikapcsol ha megszünik a táp, de azt azonnal vissza is tudom kapcsolni. Ez most akkor ilyen,fogadjam el, vagy van rá megoldás? Ha valaki ért ehhez kérem segítsen!
Köszönöm szépen előre is!
Kellemes ünnepeket! -
Tubi2
senior tag
válasz
kicsitrash #70167 üzenetére
Itt még nincsenek kint automaták (tudtommal). Mióta a fürdőnél is fizetni kell én itt állok meg.
-
Tubi2
senior tag
válasz
kicsitrash #70165 üzenetére
Szerintem sétáljatok el erre a részre.
-
kicsitrash
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnénk elmenni az állatkertbe, de azt írja, hogy fizetős a parkolás. Ma is?
Tényleg majdnem 400 forint óránként a parkolás? A környéken van valahol ingyenes lehetőség, ahonnan el lehet sétálni az állatkertig?
Köszönöm előre is
-
Laraxior
titán
válasz
Real Ghoost #70158 üzenetére
Akkor ez meg is felel a celnak
-
sNORh
addikt
Eladó 5m Új bontatlan LED szalag PureSilicone kültéri (3528-060) - meleg fehér 1000ft/m, akár dimmerrel egy ezresért
-
fenergie84
addikt
Egy hete írtam itt, h a gyerek valamit csinált a notimmal, és azóta nem reagál a gép.
Ma arra a következtetésre jutottam, hogy valószínű a dVGA adta meg magát, mert az egyik pillanatban még ment, majd aztán se kép, se hang.
Szóval úgy döntöttem, ha kell valakinek, akkor eladnám.
Spec:
- FSC Pi2540 1.7 ghz pentium kétmagos,
- 2x1 gb DDR2 667 mhz memória,
- Ati 2400 dVGA, 99% h ez adta meg magát,
- mivel 2008 óta meg van, így már kopottas,
- aksi kb, 15 perces, de lehet csak 10...
- gyári töltő kuka, 1 hónapja vettem új univerzálist, az jó hozzá, alig volt használva,
- 250 gb HDD volt benne, de azt megtartom, helyette 8 gb-os SLC SSD van benne,Ajánlatok PÜ-ben
-
übiii
tag
Gyerekeknek, mamának androidos okostelefon olcsón!
-
tabyster
csendes tag
Sziasztok, néhány könyvem még mindig eladó:
Thomas Mann A Buddenbrook ház 2 000 Ft
Emily Bronte Üvöltő szelek 1 900 Ft
Assiwil társalgási zsebkönyv Svéd 1 000 Ft
Berlitz Portuguese 1 500 Ft
Takács Erika Orosz-Magyar zsebszótár 200 Ft
Leslie L. Lawrence A vizidisznók gyöngyökről álmodnak 1. 1 000 Ft
Leslie L. Lawrence A vizidisznók gyöngyökről álmodnak 2. 1 000 Ft
Robert Menasse Kiűzetés a pokolból 3 250 FtDaniel Steel Áldott Teher 500 Ft
Daniel Steel Újra jön a szerelem 500 Ft
Umberto Eco Hat séta a fikció erdejében 1 200 Ft
Guido Knopp A Wehrmacht - A harmadik birodalom fegyveres ereje 3 000 FtJ.M.G Le Clézio Aranyhalacska 1 500 Ft
Stephenie Meyer Twilight alkonyat 1 000 Ft
Vámos Miklós Utazások Erotikában 2 500 Ft
Némethné Dr. Hock Ildikó Társalgási gyakorlatok Orosz nyelv A típus 1 000 Ft
Milan Kundera A lét elviselhetetlen könnyűsége 1 500 Ft
Virginia Woolf The Waves 1 500 FtLehet érdeklődni PÜ-ben.
Köszi
-
Zola007
veterán
Újabb gyöngyszem:
Vevő: "Üdv,postai utánvétellel megvehető?Ha igen,akkor mennyi lenne? József"
Én: "Üdvözlöm! Nem postázok utánvéttel. Zola"
Vevő: "Remek... Akkor minek árulsz?" -
ati012
őstag
Vásároljatok!
Q6600 processzorok 10.000 Ft / db!!
Brand gépek 1 év garanciával. Core i5 series
Brand gépek 1 év garanciával C2D series
HP DV2530ee GPU hibás. 15.000 Ft
ZOKNI!
méret: 42-44; 44-46; 46-48
szín: fekete, sötétkék
anyag: 80% pamut, 20% műszál.
80 Ft / párAKCIÓ!
VESZEK! Régi rossz nem működő pc alkatrészeket!
-
Zola007
veterán
van itt valaki aki dolgozott külföldön (főleg É, Ny-Eu) állásközvetítő cégen keresztül?
-
Gercsa
senior tag
Eladó digitális fényképezőgépem!
Fujifilm Finepix S5600
Nem mai darab, de kategóriájában az egyik legszebb képeket készítette anno, továbbá a full manual mód és a RAW lehetőség mai napig pozitívum.
Minden papírja, tartozéka, eredeti doboza megvan, vigyázva volt rá.
Frontlencse makulátlan állapotban!!Gyári tartozékokon kívül jár hozzá egy Fuji fotós táska, egy 512MB-os Olympus XD kártya, egy UV szürő(55mm), és egy szett(4db) Sanyo eneloop AA akkumlátor + töltő.
Eladás oka, hogy komolyabb gépre váltottam.
Ára:15.000HUF128GB-os SSD-re csere érdekel, esetleg beszámítok jóárasított HD4830-HD4850 kártyát (max. az ár feléig).
-
Nazara
őstag
válasz
Zola007 #70138 üzenetére
Az a baj, hogy igazából semmi.
Telepitették a Vibert, mivel a tulaj EU-n kivülre megy három hétre és azon egyszerűbb lenne tartani a kapcsolatot, csak mivel alapból lassú a telefon (256 mb RAM), újrainditották, hogy akkor hátha jobb lesz, de akkor elkezdte ezt csinálni. Tudom, hogy szemét alkalmazás, de valahogy nehéz elhinni, hogy egy telepités gallyra vágta volna.
Piszkálás semmi, mert tényleg csak kb. telefonálni meg emailt olvasni szoktak a készülékkel...
(#70136) br.rak: Sajna nem, ez volt az első, amit megnéztünk a SIM-mellett.
(#70137) dvdbackuper: Gondoltam, hogy ez lesz.
Köszi az ötleteket!
-
SOAD19
addikt
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Akinek van felesleges 4-20Gb közötti használaton kívüli jó HDD-je (és megszabadulna tőle
)az írjon privit.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van valakinek kontrás 20-as hátsó kereke? -
bagyulajuve
addikt
eladó:
c2d + gigabyte p35-DS3 + 2x2Gb Geil 6-6-6-18 DDR2-1066 + msi r5770 PMD1G VGA
egyben: 35k -
Mr. Bond
csendes tag
-
Blabcsi
senior tag
Kellemes húsvétot kíván a
Blabcsi gravirLoccs-loccs
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Adott egy Huawei Y200-as mobil, teljes Bootloopban, nem reagál semmilyen gombra, Recovery sincs. Valaki itt helyben tudna vele kezdeni valamit? Telefonszámok kellenének róla leginkább.
Köszi!
-
Salex1
őstag
Keresnék kis méretű 4-5"-os monitort, AV bemenettel.
-
Logitech Wireless Gamepad F710 eladó.
Fél éves, patent állapotú, tehát hibátlan, összesen talán ha egy órát volt használva. Ára: 8 ezer forint. Doboza, adóvevő, érzékelő kábel, stb. tartozékai megvannak, plusz egy ezresét új Energizer akksikat adok hozzá. -
fenergie84
addikt
Eladó babakocsik, gyerekülés és stb.
Érdeklődni PÜ-ben
-
kiss.a
tag
Eladó Eredeti Adidas Con14 Pes suit melegítő
bolti lista ára 27,900
mérete M/L
teljesen új állapotban van.
ára: 14 990 -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
20-as kereket fogadó bicajvázat keresek OLCSÓN!!!! -
fenergie84
addikt
SSD-t/ket keresek:
- 120-256 gb-ig,
- garancia jó lenne, ha lenne,
- olcsók legyenek,
- Intel, Adata, Samsung jöhet.
Ajánlatok PÜ-ben -
törölt tag
válasz
devil-k #70112 üzenetére
Azokat, amelyeket nem aszeptikus gépen csomagolnak kell. Csak tipikusan úgy szokás, hogy steril pasztőr után aszeptikus töltőgép. Máshogy nincs sok értelme, bar a legtöbb UHT pasztőr képes alacsonyabb hőfokon is üzemelni. Szóval nemazért kell hűteni az ESL tejet, mert ESL, hanem azért, mert nem aszeptikusan lett csomagolva.
-
pohár
félisten
válasz
devil-k #70118 üzenetére
pontosan, pontosan
a Diegoban még kínáltak minket kávéval is, nem holmi 3in1 cuccal, rendes szemeskávé volt, hallottuk, hogy ott őrlik az ügyfélszolgálat mellett
de nem hiszem, hogy valami filléres, meg hétköznapi Tchibo/Omnia/DE lehetett, mert én nem vagyok nagy kávés, ha iszok, akkor üresen iszom, de ennek olyan finom íze volt még üresen is, hogy namég
-
xuldar
addikt
válasz
devil-k #70116 üzenetére
TTL-ben mi is kétszer voltunk eddig. Először és utoljára. Függönytartó lécet néztünk, még a Kika is olcsóbb volt, pedig az már nagy szó. A szőnyegeket se sokáig nézegettük. Nem tudom, miből él az a bolt, de sosem látok tele parkolót, akármikor is járok arra. Biztosan nem véletlenül.
-
devil-k
nagyúr
Amikor padlószőnyeget akartunk venni, akkor az első utunk a TTL-be vezetett, bízva abban, hogy milyen jó akcióban lesz részünk... stb. A francokat. Olyan drága és vicc az a bolt, hogy 10 perc után ki is jöttünk onnan, átmentünk a Diegoba, ahol árban és minőségben is jobb szőnyegeket árulnak.
Szinte ugyanolyan minőségű szőnyeg a Diegoban pl. 3.000 Ft/nm2, míg ugyanez a TTL-ben 6.500 Ft/nm2.
-
Keresek parketta "záróprofilt" (vagy mi ennek a neve?!) illetve ilyen szegélylécet. Legjobb lenne használt, bontott, csak pár méterre lenne szükségem.
Vagy hol lehetne kapni ilyet Debrecenben? Pratikerben nincs egyik sem!Szerk.: Koszonom a tippeket!
Ilyen is lesz ott szerintetek? Az a baj, hogy holnap dolgozom, es jo lenne a hetvegere...
-
tahepa
senior tag
Szivargyújtóba való USB töltő aljzat van eladó valakinek?
Normális , nem lefüstölő , cserélhető biztosítékos , min.2100mAh tulajdonságú legyen.
Kínai , 500-1000 pengős verziók most nem érdekelnek.
Szombaton át is venném kp ellenében.
Privi. -
Marci79
senior tag
Ha valaki szeretné a duplaklikkes egerét megjavítani: Omron D2FC-F-7N 350FT/db (10 darabnál 300FT/db.)
-
dsys
csendes tag
Retró orosz hűtő csokiért elvihető!
M-Audio 2496 pci hangkártya eladó, kihasználatlanság miatt. 12k.
privátban érdeklődj kérlek.
-
Beerdrinker
tag
Valakinek felesleges, jóképességű 512-es PCI-E videókártyája nincs eladó? Max 4000-ig érdekelne a dolog...
Privátban, köszi!
-
perge666
veterán
S939-es félkonfig eladó vagy csere
Ha nem alkudsz adok mellé egy P3-as félkonfigot is. -
atike
nagyúr
Közben elvileg valami csudálatos módon megjavult a UPC hálózat...
Teszteltem, és tényleg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest