Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
mghltm #71399 üzenetére
Én egy órája voltam a depójuknál átvenni a csomagom, mert akkor ért oda a csomaggal a melóhelyemre, mikor mi vagy 10 perce eljöttünk.
Ez a futáros kiszállítás nem igazán felel meg nekem, jobban örülnék a pick-pack pontok bővülésének, egyáltalán még működik?
Más: Venni szeretnék farmert, valami minőségibbet, mit ajánlanátok? Levist néztem, de nem lenne rossz, ha olcsóbban is meg tudnám úszni. Olyan tippeknek örülnék, amiket neten is meg lehet nézni, hogy modellen hogy áll. Kiinduló pontnak megteszi, nem szeretek az üzletben hosszú ideig nézegetni, meg nem is nagyon tudom ránézésre megállapítani, hogy felvéve milyen lehet nagyjából. Ezért nézek ki magamnak mindent, ami érdekel, hogy az üzletben már célirányosan tudjam felpróbálni, csak azt a pár kinézett darabot.
Valami ilyesmi stílusú tetszene: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- PlayStation 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Asztrofotózás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Revolut
- Túra és kirándulás topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest