Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz robag93 #151359 üzenetére

    Valami nagyobb klímást céget ami vállal akár 5 év vagy több garis szerelést, és karbantartást ami akár az árban is benne van (hogy évente egyszer kijönnek karbantartani)

    A klímások amit szeretnek: SZŰZ terepre kivonulni és felszerelni a VATTA új klímát. Mivel ebben van a NAGY pénz. Persze az ilyen helyekre - amit Ő MAGA szerelt - szívesen kimegy külön pénzérét vagy a horribilis felszerelési összegbe bevont később karbantartást is fedező összegért.
    DE: olyan klímát ami nem az övé, nem tudni mennyi idős, milyen stb. annak karbantartása drágább és ha elromlik a szerelése is drágább lehet mert nem szívesen megy ki vagy ha kimegy és ránéz már 30 ezer (de még nem csinált semmit)
    (ilyen klímák javításával is inkább holtszezonban foglalkoznak szívesen)

    Azt nem is értem, hogy miért segítene, vagy hogyan egy használt klímát értékesíteni, ilyet még nem is hallottam.

    Magyarán olyannal szereltess aki:
    - megbízható név vagy cég a szakmában - legalább 10 éve tolja stb. akár van referencia valami régebbi szerelésből
    - vállal több év garanciát az egész miskulancériára és akár ahogy írtam ebbe az árba beletartozik a garanciaidő alatti rendszeres karbantartás. (nyilván ha lejár a gari de előtte ő karbantartotta végig és ő is szerelte anno akkor külön pénzért szívesen vállalja majd a karbantartást sőt mivel mindent tud a termékről akár a javítását is szívesebben vállalja

Új hozzászólás Aktív témák