Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
zolikaDB #6299 üzenetére
Nem régen volt ugyanilyen tünetes problémám.
Nem pittyent a gép, minden felpörög, de kép nincs.
Nálam az volt a gond, h a prociról vhogy lelazult a hűtőborda, és a leégést elkerülendő lelőtte magát.
Ilyenkor ha megpróbáltam újra bekapcsolni, nem csinált semmit, csak pörgött minden kép nélkül.
Vmi nagyokos mondta, hogy ilyenkor a proci nem enged működni semmit egy bizonyos ideig(változó).
1-2 óra várakozás után volt kép, de csak annyira volt elég h láttam a biosban felkúszni a proc hőfokot, akkor megint lekapcsolt.
Nekem egy prochűtő csere oldotta meg. -
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Lenne egy kis gepes problemam!
Adott egy Asus P5QL/EPU lap, benne egy Sapphire 4770, E7200-as proci, Seagate Barracuda 1TB HDD, 2x2 GB Kingmax DDR2, FSP Everest 85 plus 500, modularis tap, Logitech vezetek nelkuli eger+bill. Plusz: Windows 7.
A gond az lenne, h a gep teljesen at lett takaritva, ugyan az alaplaprol nem huztam le semmit, ami a hazhoz tartozik. A gep egyszeruen nem indul! Bekapcsolom, ventik felporognek, de csak annyit latok a monitoron, h VGA no signal... Satakat kihuztam, bedugtam, VGA-t is ki-be, RAM-ok ki-be, de semmi. Satak a helyukon, sata power is. A HDD led viszont nem vilagit, nem csippan a gep, amikor inditom, persze porog a lemez, hallom es erzem is. Es az a vicces, h 1 eves, es eddig gond nelkul ment.
Radugtam veztekes billentyuzetet is, de semmi.
Mi lehet a gond? -
_Fonzy_
tag
válasz
trl_master #6296 üzenetére
köszzí
-
_Fonzy_
tag
Milyen nyomtató az amibe pár száz forintért lehet patront venni?
-
Salex1
őstag
Eladó egy bontatlan, garanciális - nyeremény - vezeték nélküli Philips SE-150 telefon.
Ára:7000Ft (Bolti ára:9900Ft)
-Fényes kijelző háttérvilágítással
-Egygombos tárcsázás
-akár 300 méteres távolságig használható
-Nagyon alacsony energiafelhasználás
-50 férőhelyes telefonkönyv
-Redial funkció 5 számig
-Ébresztési funkció
-10 csengőhang
-Beszélgetési idő 12 óra
-hosszúság:160 mm
-súlya: 110 gramm -
Isee
senior tag
Eladó:
Samsung DDR2 512mb/533mhz asztali ram: 1000Ft
ECS ECS P4M800Pro-M2 s775 alaplap (DDR2/533, AGP, Int. vga) hibákkal, de működőképesen 1500ft
nVidia 7300LE 64Mb PCI-E vga: 1000FtEgyben mind3 3000ft
-
izomhod
őstag
hali!
police07, vagy scotland yard társasjátékot vajon hol lehet tutira kapni Debrecenben?
köszi
-
Madn!ght
addikt
2x2 Gb Apacer Giant II. 1800MHz DDR3 eladó. (LINK)
-
rayoliviero
veterán
-
mindfreak
őstag
Eladó:
Gigabyte P35-DS3 S775 alaplap - 8e Ft
Intel Core 2 Duo E6300 CPU - 10e Ft
2x1GB Kingmax DDR2-1066 RAM - 8e Ft -
_seth_
veterán
Lehet józanul is írni de már bocs mint írták eladták 10e forintért, de nem 40e forintért azt amit könnyű szerrel bárki nyerhet egy sms áráért. Nem átbaszás maximum kapzsiságnak nevezhető.
Online most 91e a tanfolyam.
A te kedvezményedet a 141e forintos alapárból vonják le: úgy 75e a végösszeg.
Így 16e forinttal olcsóbb a rádiós nyereménnyel mint alapáron. És te ezt a 16e forintnyi kedvezményt akarod 40e forintért eladni.
Áruld nyugodtan pusztán megjegyeztem, hogy enyhén borsos az ára és mivel ez adok veszek és csevegés így meg is tehetem
-
INMOTEP
őstag
Asztali Pc Eladó
-Alaplap : sata , 6 db usb port hátul 4 db ram foglalat .[link]
-Proci :3400 Mhz Intel Pentium Northwood 512 Cash 800 Mhz fsb __Infó__
-1 gb ddr400 Ram
-Nvidie Geforce 5500 128 MB Tv-dvi kimenettel [link]
-egyenlőre Hdd nélkül eladó ! cd olvasóval igény esetén 17" Samsung 757 Mb siküveges crt monitort tudok adni , Személyes Átvétel előtt van lehetőség a kipróbálására természetesen Működő rendszerrel .Ajánlatot várok kinek menyit ér alapon ,Notebook csere is érdekelhet .-Eladó Proci : 478 as Intel celleron D 2400 Mhz ,vagy megfelelő ajánlat esetén a fent említett 3400 Mhz Intel Pentium Northwood is eladó lehet
Személyesen Nyíregyházán Debreceni átvétel megoldható .
-
MarKoo
addikt
Nem mellesleg tudod előtte megkérdeztem mennyiért szokás az ilyet eladni és még alá is mentem, de szerintem fejezzük be, mert látom hiába írok bármit is, write only van. Annyit még hozzátennék, hogy tényleg az átbaszás nagymestere vagyok, főleg itt... - Istenem, hol a kerítés?
-
_seth_
veterán
Kedves MarKoo!
Képzeld voltam bent már nem is egyszer és megjegyezném, hogy ez 66e forint kezdvezmény tény. De volt egy 60e forintos akciójuk akkor mi marad? 6e forint? Meg na attól, hogy neked nem tetszik én leírhatom, hogy szerintem pofátlanság 40e forintért adni valamit amivel nem lehet csak a harmadát spórolni a jelenlegi akciók mellett. Ez van.
Ha kell ilyen valakinek egy ilyen akármi szóljon és ingyen átruházzuk, annyit is ér kb.
-
adorjant
őstag
AMD 780 vagy 785G alaplapot keresek!
Dobozos,garis cucc érdekelne. -
MarKoo
addikt
Kedves _seth_!
Elmagyarázta a bent levő hölgy, hogy 141.000 helyett pontosan mennyi és mikből jönnek le a kedvezmények, sajnos nincsen nálam a papír, de írni se sok kedvem van.
Elég gáz, hogy itt még az emberek egy részének annyi esze van, hogy nem tud a válasz helyett egy privát gombra bökni és értelmes ember módjára megbeszélni a másikkal.
-
_Fonzy_
tag
Videó már megvan, most Asztali DVD lejátszót keresek szintén olcsón jeligére.
-
lorcsi
veterán
tesóm laptopját lingsys wrt54gr routeren keresztül összekötöttem és másolok neki adatot
de a Tc valami eszméletlen lassan 3000 fölé nem akar menni
hogy lehet a sebességet állítani ?Szandi :
szerintem nélküle is, de ha simán csak áthúzom a mappát másolni a xp nem írja asebességet -
-
sNORh
addikt
-ASUS P5K (775) 9k
-C2Duo E6500 +cooler 16k
-XpertVision GF 9600GT 512Mb GDDR3 13k
-2x1Gb Kingmax DDR2 800Mhz 2x7k
-Delta 300W táp 3k -
lamiki
senior tag
-
dbius
veterán
Bemész egy forgalmas kocsmába, szórakozóhelyre, megbeszéled a pultossal, hogy ne dobja ki a kiürülő üvegeket, hanem gyűjtse össze, cserébe adsz neki cserébe némi kp-t.
Én ezt játszottam el kollégámmal együtt pálinkás üveg gyűjtésére. Bevált.
Mondjuk nem tudom, hogy itt a földünkön
, Bösziben melyik ilyen népművelő intézmény elég forgalmas ehhez, talán a Dorogi utcán, de lehet, hogy ezt Te jobban tudod
Én Debrecenben intéztem.
-
lamiki
senior tag
válasz
Mizsala #6260 üzenetére
Legegyszerűbb és legolcsóbb egy biquad antenna, egy üres 25-os DVD-s doboz a háza, nekem egy darab horganyzott lemez a tükör, és egy darab rézdrót veszi a jelet, meg kell hozzá egy 5 cm-es darab átm. 8*1 mm-es rézcső. Kábelnek kb 250 Ft/m, a csatlakozónak 500 Ft darabja Ezzel kb. 200 m-ről télen tökéletes a jelerősség, nyáron meg közepes úgy hogy csak oldalról kb. 60 fokos szögben látom a kihelyezett antennát, ami ráadásul félig egy útban lévő háztető takarásában van és több fa is az útban van.
Ha beírod keresőbe, hogy biquad antenna, akkor találsz róla biztos sokkal részletesebb leírást is az elkészítéséről, sőt létezik ebből dupla biquad is, vagy pl. belehelyezhető pl már nem használt UPC-s mini parabola antennába is, ekkor még nagyobb a jelerősség.
-
_seth_
veterán
Hátha tud valaki segíteni:
Ilyen pálinkás üveget keresnék! Nem tudtok valahol boltot ahol árulnak? 5 darab kellene belőle kupakkal
-
0Li
senior tag
Üdv
Eladó pár cuccom:
Asus P5K-C
Nvidia 8800GTS 512Mb
4x1 GB OCZ DDR2 800Kifogástalanul működnek. Mindenre próbagarit vállalok.
Ajánlatokat privátban. Lehetőleg egyben szeretném eladni.Kellemes ünnepeket mindenkinek
-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25 #5950 üzenetére
Eladó:
■ új Enermax 12cm-es ventilátor - 2500Ft
■ SonyEricsson adatkábel [eredeti, gyári cucc] - 800Ft
■ Asus Crux K8M2 AMD-s, cpu hűtő - 1500Ft
■ Pioneer DVR-212D DVD író, fekete, sata-s, keveset használt - 2500FtÉrdeklődni lehet priviben!
-
Mizsala
tag
igen, nézegettem ezeket az antennákat, de ha otthon megtudnám oldani egy rézdróttal vagy egy csipszes fémdobozzal, akkor az sokkal jobb és olcsóbb lenne
Ezért várnám hátha valakinek van tapasztalata ilyesmiben.
-
dudikpal
senior tag
válasz
werszomjas #6253 üzenetére
Nem feltétlenül csak erről lehet szó.
Nekem pl meg van az a fantasztikus képességem, hogy nem hogy jelszót, de bármit képes vagyok elfelejteni
Igaz ennek tudatában mac cím szűrést tettem a routerre, szóval a szomszédok bekaphattyák -
matykooo
aktív tag
válasz
így van! Néha rohadt mérges is vagyok a szomszédra, hogy ilyen "kula" nete van
nem tudom hogy lehet ilyennel élni...
-
Mizsala
tag
válasz
trl_master #6252 üzenetére
Nem lopott, színtiszta megegyezésről lenne szó, csak nagyon gyenge a jel
-
levi1108
aktív tag
válasz
Félig jogos, félig nem.
Van aki még annyira sem ért hozzá... -
werszomjas
addikt
válasz
trl_master #6252 üzenetére
Aki nem képes megadni egy jelszót a wifinek az megérdemli hogy lopják
-
Mizsala
tag
Nem nem, nem az enyém, csak találtam ezt a hirdetést
Más: van valakinek tapasztalata wifi jelerősség növelésben?
Működnek ezek a házi barkácsok? Mint pl ez: [wifi antenna hack]
Vagy tudtok valami egészen olcsó megoldást, hogy a szomszédom(kertes házak) wifijét erősebb jelerősséggel lássam?Thx előre is.
-
Mizsala
tag
-
trl_master
tag
lejárt a szerk. idő...
80Gb maxtor IDE 3,5" - 4,5k
80GB seagate SATA 3,5" - 4k
40GB SATA 2,5" SATA - 3k
160GB 2,5" SATA - 6,5k
19" Philips 190V TFT monitor kábelekkel - 14k
1GB DDR2 notebook ram - 3k
IBM T40/41/42 - R50/51/52 akksi 1órás - 4,5kkeresek:
20-40GB IDE 2,5"
Asus F3T házat -
trl_master
tag
Nokia N80 - headset, 128mb miniSD kártya, töltő, adatkábel - 9k
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kéne valami Westeles telefon, bármilyen jó, csak olcsó legyen a lényeg, lehessen vele telefonálni...
-
fenergie84
addikt
SB Live! 5.1 hangkari és
JWT-945GC-A2 alaplap eladó!
- intel 945chipset (Pentium dualcore támogatás, elvileg viszi a C2D procikat is, de ezt nem próbáltam)
- DDR2 (533Mhz, 667Mhz) 2 foglalat
- integrált videó
- SataIIVigyétek, nem rossz választás egyik sem
-
trl_master
tag
még ma szükségem lenne S5230-hoz előlapra (érintővel együtt) és hátlapra! leehtőleg fehér színben, de más is jó lehet! Akinek van, vagy esetleg tud hozzá, az szóljon már privátban!
-
embe
nagyúr
Eladó egy 1 napos EPSON SX125-ös multifunkciós nyomtató. Egy pár lap lett vele kinyomtatva. Bolti ára 12eFt. volt. Én 10eFt.-ért adom. Teljesen hibátlan, de egy nagyobb teljesítményűt fogok "kapni", így ezt feleslegesen vettem meg.
-
GIJoe
addikt
Tud nekem ajánlani valahol jó menedzser határidő naplót a városban?
Amik már kilőve: Tesco, Cora, Forum, Papírírószer (domb utca), Alexandra, Tóth Könyvk, 100Ftos bolt,Metro -
DirtyFREE
tag
Ünnepi akció!
Kondigép
Gyere érte,tedd be a fa alá! -
inkubator
aktív tag
válasz
lizakattila #6225 üzenetére
Szia! Adatkábelt Omniához a Hatvan utcán Jimmy gsm-ben a (Környezetvédelem és a pékség között) nézd meg! Adatkábetl csak file-ok mozgatására használnád vagy romok felrakására is?
-
Bikicsunáj
csendes tag
eladó:
-Samsung sata-s vinyók: 160GB , 500GB , 1TB
-Halk,kis fogyasztású konfig.
-Intel szerver
-Linksys Router + 8portos switch
-UTP CAT5e patch kábel 15méteres Új --1500Ft
-Lg ke970 Shine T-mobilos,arany színben,enyhe zsebkarcon kívül hibátlan --6990Ft
-A4-Tech X-718f gamer egér szép állapotban --2500Ft-DLS CA40 autóerősítő hibátlan szép állapotban --25990
-MTX Thunder 30cm-es zárt 30l-es subláda 400W rms keveset hasznát,hibátlan --14990Ft -
elistvan
őstag
Keresek rossz elektronikájú de jó felületű 120-as ide maxtor diamondmax9-es vinyót!
-
hernor02
tag
Hello!
Én is nyertem még a nyáron egy 66eFt-os kedvezményt az orbánnál, 10Ft-os smssel
Bementem, megkérdezték a telefonszámomat, elmondtam, beazonosítottak... Mivel nekem már van eg ypár éve jogsim, így kérdeztem, hogy hogyan lehet átruházni, és kire. Akárkire át lehet, csak mondani kell a telefonszámot meg a nevet.Én 10k-ba eladtam
-
Bontos Pasi
csendes tag
Mypilot gps eladó 6k
-
ati012
őstag
válasz
mexicanraven #6214 üzenetére
Én ugyan ott vettem tegnap T5 nevű lőrét. 2 liter 169 Ft
-
lizakattila
senior tag
Omniahoz keresnék adatkábelt.Akinek van, egy PÜ-t légyszi.
-
daniking
tag
Laptopramok , memóriakártyák baráti áron nálam.
3D szemüveg , telefontokok, Kártyaolvasók is itt.2GB Nokia MicroSD - 1500 Ft
4GB Nokia MicroSD - 2200 Ft
Kártyaolvasó - 500 Ft4GB M2 Sony vagy Sandisk - 2800 Ft
Bluetooth adapter - 600 Ft
6300 , 6120c , 6610i , 6220 , N95 , 5200 , N73 , 5310 Full komplett ház (Elő + hátlap + középrész)
HPM70 Headset - 1700 Ft
Külső winchester házak - 1700 Ft
Laptop hűtő , LED lámpák , webkamerák
512 , 1GB , 2GB DDR2 laptopba -
colt
csendes tag
Sziasztok dvd olvasót keresek akár többet is minnél olcsóbban akinek van írjon p.ü.t köszönöm!
-
Sullivan
aktív tag
Eladó:
- gf2 mx400 64mb agp - 1k
- d-sub - rgb kábel - 1k
- nem tökéletes dvd írók: nec 7200a, 7200s - 1k/db
- gigabyte 8800 gt 512mb oc, tavaszig garos -14k
- chieftec 400w táp - 5k
- soundracer v8 - 8k
- vezetéknélküli éjjellátó kamera - 24kKeresek:
2x2gb 1066 ddr2 ramotill. nem tudja valaki Debrecenben lehet e kapni ilyesmi ágymelegítő takarót?
-
kolanda
tag
Sziasztok
Eladó SE M600i jó állapotban stylus nélkül töltővel és adatkábellel
-
_seth_
veterán
válasz
trl_master #6216 üzenetére
Radio1-en volt talán vagy ott is és Fm95-ön is nem tudom. Én is nyeretem.
Csak azt nem értem,h ogy a 66e forintos cuccot akarja 40e forintért eladni?
Csak mert az elég gáz dolog lenne ha így van
Ha nem akkor nem szóltam.
Ja aki élni akar vele: bemegy, megmondja, hogy kedvezményt nyert és máris meg is kapja a kedvezményt ennyi. Sehol senki nem ellenőrzi le. Amúgy meg pár ezer forinttal olcsóbb mint az alap díjuk mert abból is 60e forintot engedtek el még pár hete.
-
trl_master
tag
80GB IDE 3,5" Maxtor - 4,5k
80GB SATA 3,5" Seagate - 4k
CeleronD 2,66 s775 - 2k -
inkubator
aktív tag
Igen a fórumról ne is beszéljünk! Sajna mivel nincs burkolati jel felfestve a sok hülye össze vissza megy felfele. Pont tegnap valami 3-as 4-es golfos faszkodott előttem, kétszer majdnem belementem.
-
mexicanraven
senior tag
Közérdekű közlemény!!
A buszvégen lévő sarki százasban ma még volt pár darab Hell Whiskey 159Ft-ért! Biztos van aki szereti, ezért gondoltam leírom nektek!
Üdv!
-
hdanesz
őstag
válasz
werszomjas #6212 üzenetére
Nem csak a birkákkal van a gond, hanem azokkal az okosokkal is akik a plusz fok és az olvadó hó láttán elkezdenek úgy közlekedni mintha száraz úton hajtanának. Tél van...csúszik az út. Ezt el kell fogadni. A fizika törvényeit nem lehet kijátszani téli gumival sem. Az időjárásnak és az útviszonyoknak megfelelően kell közlekedni, ennyi.
-
werszomjas
addikt
nincs ebben semmi meglepő
JÖNNEK AZ ÜNNEPEK!
Tele vannak az utak BIRKÁKKAL! akiknek inkább busszal kéne járni vagy gyalog.Sajnos sok balfsznak még az is gondot okoz, hogy a fórumban ki vagy beálljanak a parkolóból/parkolóba, szörnyen bonyolult az a nagy leejtő, és a kifele engedő sorompó is egy kész rejtvény némelyiknek.
Ilyenektől ne várjuk el, hogy rendesen tudjanak közlekedni
-
hernor02
tag
Sziasztok!
Eladó egy Gigabyte EP45-UD3R alaplap, kifogástalan állapotban, dobozzában, hátlappal.
Van hozzá egy C2D E7300. 2 nap múlva lesznek 2 évesek. Ha érdekel valakit írjon, megegyezünk. -
-
lorcsi
veterán
nem semmi
-
Zoliboy95
tag
ELADÓ DOLGOK:
Eladó egy TV/Hifi állvány. Ár: 5K
Érdeklődni priviben.
Bérelhető hang és fénytechnika!
Továbbá vállalok céges rendezvényeket, esküvőket, óvodai, általános, középiskolás rendezvényeket, illetve egyetemi bulikat is. Természetesen mint DJ is. Számlaképesen.
Mahasz engedéllyel rendelkezem.
Az ár megegyezés szerint. Érdeklődni privátban.Pénzügyi Hirdetés!
Hitel-intézés (Lakás, autó stb.) (Hitelkiváltás rendezés.)
Lakás-élet-vagyonbiztosítás.
Megtakarítás (Nyugdíj-előtakarékosság.)
Forduljatok hozzám bizalommal! (Privátban)
Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest