Hirdetés
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó Dell minigép, akár HTPC-nek is kiváló. 2 magos proci, kis fogyasztás. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó apróságok a fiók mélyéről. . Részletesebben.- Sharkoon Vibe-Fixer III [HDD rezgéscsillapító - beépítő keret]
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy 2 gb-os KINGMAX DDR3-1333 ram, ára: 3eFt. 2011.07.27-ei vásárlás, garija nyíregyi kiskerbe szól.Továbbá eladó egy ilyen HDD rezgéscsillapító - beépítő keret. Csak a csend miatt.....
-
embe
nagyúr
Hali!
Az egyik haveromnak az ACER Aspire 3100 laptopjához kellene billentyűzet beszereléssel! Ha valakinek van ajánlata privátban tegye meg! Köszi előre is! -
embe
nagyúr
Valakinek esetleg nem kell egy ilyen HDD rezgéscsillapító - beépítő keret? Csak a csend miatt.....
-
embe
nagyúr
Eladó egy 12 cm-es Alpenföhn Föhn Purple - LED Ventillátor. Keveset használt, mind esztétikailag, mind műszakilag kiváló állapotban. Lilás színben világít. Ára: 2eFt. PWM-es.
-
embe
nagyúr
Hali!
Az egyik ismerősömnek van egy eladó vadi új Gigabyte H55M-UD2H lapja. A gari 1 év, amely rajta keresztül egy debreceni nagykerbe a To-Sort Kft.-hez szól. Ára: 15eFt.
Érdeklődni privátban. Köszi!------------------------------------------------
------------------------------------------------
Benq FP767-12 TFT monitor. Ára: 12eFt.
[ Módosította: #65675776 ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Az egyik ismerősömnek van egy eladó vadi új Gigabyte H55M-UD2H lapja. A gari 1 év, amely rajta keresztül egy debreceni nagykerbe a To-Sort Kft.-hez szól. Ára: 15eFt.
-
embe
nagyúr
Hali!
-
embe
nagyúr
Hali!
Érdeklődni privátban. Köszi!-----------------------------
-
embe
nagyúr
Hali!
Érdeklődni privátban. Köszi![ Módosította: #65675776 ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Érdeklődni privátban. Köszi! -
embe
nagyúr
Hali!
Érdeklődni privátban. Köszi![ Módosította: #65675776 ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Az egyik ismerősömnek van egy eladó vadi új Gigabyte H55M-UD2H lapja. A gari 1 év, amely rajta keresztül egy debreceni nagykerbe szól.
Érdeklődni privátban. Köszi! -
embe
nagyúr
Eladó egy jó kis konfig alapja:
- ASRock 870 Extreme3 full dobozos
- Phenom X2 555 - 3 magosítható,3x3,8GHz stabil, box[ Módosította: #65675776 ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó cuccok:
- Phenom X2 555 - 3 magosítható, box -
embe
nagyúr
Hali!
Keresek i3 2100-2120-as procit. Kiskergaris, dobozos kivitelt. Természetesen nem bármi áron, nem is Tamási Áron, hanem jó áron.
Ha van hozzá lapod, írd meg a típusát árát, lehet az is érdekel. -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó cuccok:
- Phenom X2 555 - 3 magosítható, box
- Sapphire HD 5830 extreme -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy Nokia 5130 XpressMusic teló. A teló dobozában, gyári tartozékaival. T-Mobile függő, de mivel elmúlt már 2 éves, így nincs rá sem hűség sem gari. Ára:9eFt.
Az eladás tárgya:
Maga a teló + doboza papírjai + 1gb-os microsd + adatkábel + gyári headset-nem használt + töltő.
Tökéletes állapotban, használatból eredő micro karcokkal, zsebkopással.
Posta van a vevő terhére, előreutalást követően. -
embe
nagyúr
Hali!
- Eladó egy ZTE Blade, szép újszerű állapotú, garis. Részletek itt. = 26eFt.- EPSON T0715 multi pack, patron csomag EREDETI. = 6eFt.
- Eladó egy Planet wl-u356a usb csatlakozású wifi adapter. Én win7 ultimate 32 és 64 bites rendszerrel használtam. Ára: 2eFt.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy EPSON T0715 multi pack, patron csomag.
Ára: 7eFt. -
embe
nagyúr
válasz
Blabcsi #30982 üzenetére
Nem ismered a Vatera rendszerét. Ott nincs licitáló gép.
A lényeget megpróbálom leírni. Feltesz valaki mondjuk egy procit, ami 1 Ft.-ról indul. licitlépcső pl. 200 Ft. Elindul a licit, az ár kb. 800 Ft.-nál tart. Én meglátom, és beírom azt, hogy az én licitem 4000 Ft.
Ezután ha te licitálsz 1000 Ft.-ra, akkor a rendszer automatikusan ráemel 200 Ft.-ot, vagyis olyan mintha én licitálnék 1200 Ft.-ra, és ez így megy minden egyes licitet követően. Ha lejár az aukció,és az ár 3000 Ft.-nál tart, akkor én nyerem meg az aukciót, de nem 4eFt. lesz az ára, hanem 3eFt.
Ha az aukció során túllépi a vételár- a licitek - a 4eFt.-ot , akkor onnan már megy rendesen.
Ezt hívják ott védett ajánlatnak. Azt mondod, neked ez a proci ér 4eFt.-ot, azt beírod, és vársz, nem kell vele foglalkozni.
Nem tudom mennyire volt ez érthető amit leírtam -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy Planet wl-u356a usb csatlakozású wifi adapter. Én win7 ultimate 32 és 64 bites rendszerrel használtam. Ára: 2eFt.Mivel képet még mindig nem lehet feltölteni, ezért ebben a korábbi bejegyzésben megtekinthető.
Továbbá eladó egy garis szép állapotú ZTE Blade teló.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy MSI RX1650 Pro-TD512 -es AGP vga. Dobozában + dvi/dsub átalakító. Ára: 7eFt.Minden egyben, vagyis a vga + a fenti cuccok: 17eFt.
Továbbá:
Eladó egy Planet wl-u356a usb csatlakozású wifi adapter. Én win7 ultimate 32 és 64 bites rendszerrel használtam. Ára: 2eFt.
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy haverom kért meg, hogy tegyem már fel ide is. Ha valakit érdekel a cucc, akkor írjon privátot, és megadom a srác elérhetőségét, a részleteket megbeszéled vele..Eladó 2 db. PIONEER CDJ-200 dj. lemezjátszó. 2009-esek, jó állapotúak. Dobozaik megvannak.
Ára: 100eFt. / 2 db. -
embe
nagyúr
Eladó egy Planet wl-u356a usb csatlakozású wifi adapter. Én win7 ultimate 32 és 64 bites rendszerrel használtam. Ára: 2eFt.
-
embe
nagyúr
válasz
erdoke #25565 üzenetére
Egy kis segítség, csak hogy mit is akarsz eladni.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy MSI RX1650 Pro-TD512 -es AGP vga. Dobozában + dvi/dsub átalakító. Ára: 7eFt.Minden egyben: 17eFt.
-
embe
nagyúr
Keresek kis méretű kb. 22-24-26"-os lcd tv-t. Jó áron, és nem bármi áron.
Ajánlat privátba jöhet, pontos típus, állapot ár megjelöléssel. -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy MSI RX1650 Pro-TD512 -es AGP vga. Dobozában + dvi/dsub átalakító. Ára: 7eFt.Továbbá egy szép fehér Codegen ház 300-as táppal, ide-s DVD író, 512MB-os DDR2-es ram,
-
embe
nagyúr
Esetleg valakinek eladó "jól árasított" lcd tv eladó? Valami kis méretre gondoltam, úgy "19-22". Privátba jöhet az ajánlat. Pontos típus ár, állapot megjelöléssel.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó 1 db. TECHWOOD '2008 20" TXT color tv. kb 4 éves, távkapcsolójával. Szürke kávás. tv. Nyíregyházán. Ára: 15eFt.
Képek róla -
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó 2 db. tv. Nyíregyházán.1. SONY KV G25M1 , 25" -os -63 cm-es, trinitron képcsöves. Gyári távkapcsolóval. Szép állapotban, tökéletes működéssel. kb. 10-12 éves. Fekete kávás.
Képek róla.2. TECHWOOD '2008 20" TXT color tv. kb 4 éves, dobozával, távkapcsolójával. Szürke kávás.
Képek róla.Mindkét tv 15 eFt./db.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó 2 db. tv. Nyíregyházán.1. SONY KV G25M1 , 25" -os -63 cm-es, trinitron képcsöves. Gyári távkapcsolóval. Szép állapotban, tökéletes működéssel. kb. 10-12 éves. Fekete kávás.
Képek róla.2. TECHWOOD '2008 20" TXT color tv. kb 4 éves, dobozával, távkapcsolójával. Szürke kávás.
Képek róla.Mindkét tv 15 eFt./db.
-
embe
nagyúr
Üdv!
A kánikula tiszteletére megszabadulok 2 tv-től. Vagyis szeretném őket eladni.1. SONY KV G25M1 , 25" -os -63 cm-es, trinitron képcsöves. Gyári távkapcsolóval. Szép állapotban, tökéletes működéssel. kb. 10-12 éves. Fekete kávás.
2. TECHWOOD '2008 20" TXT color tv. kb 4 éves, dobozával, távkapcsolójával. Szürke kávás.
Mindkét tv 15 eFt./db.
-
embe
nagyúr
válasz
Antimatrix #22486 üzenetére
Szia!
Elvitted már a cuccokat a boltból? -
embe
nagyúr
Esetleg valakinek eladó "jól árasított" lcd tv eladó? Valami kis méretre gondoltam, úgy 22"-25". Privátba jöhet az ajánlat. Pontos típus ár, állapot megjelöléssel.
-
embe
nagyúr
Hali!
Még mindig eladó: ASRock 870 Extreme 3 tuning lap 1,5 hónapos USB3, SATA3, letiltott magok feloldása stb. -
embe
nagyúr
válasz
kungzi #21062 üzenetére
Én ettől a sráctól vettem ilyen átalakítókat, több alkalommal is.
-
embe
nagyúr
Háló! lenne egy Asrock 870 extreme3 lapom . Februárban vettem Greatgodzin keresztűl egy debreceni nagykerből. Juniusban gariban cserélték, így 1,5 hónapos. Full dobozos. Ára: 15eFt.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Pár napon belül eladó lesz egy AM3-as lap. ASRock N68-S3 UCC Májusban vettem, 3 hete használom. A másik lapom gariztatom, erre az időre kellett. Full doboz, minden tartozékával. Gari a nyíregyi 3M-be szól, 24 hónap. Tudja a letiltott magok feloldását, támogatja a 6 magos procikat, alaplapi vga. Nyíregyházán.Ára: 8eFt.
-
embe
nagyúr
Eladó egy 128 GB -os KINGSTON Datatraveler 200 pendrive. 1 hónapos keveset használt. Ára: 25eFt. . Csere nem érdekel.
-
embe
nagyúr
Helló!
Eladó egy 1 hetet használt Zalman VF900-Cu univerzális vga hűtő. -
embe
nagyúr
Eladó egy 2009.11.04.-én vásárolt ASUS EAH 5770-es vga. A vásárlás napjától ketyeg a 36 hónap gari. Voltage Tweak változat. Csendes és hatékony hűtéssel. 1 GB. GDDR5-ös ramokkal. Egy nagyon jó vga, erős, és egyben energiatakarékos is. Ára:23eFt.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó - csak egyben - egy 2011.02.08.-án vásárolt:
- ASROCK 870 Extreme 3 alaplap, full dobozos.
- AMD Phenom-II 555 X2 AM3 proci. Dobozos, 0 km.-es gyári hűtővel. Jelenleg a lapban 3 magosként üzemel 3,6GHz-en.
+ ajándék csendes hőcsöves hűtő.
Gari GreatGodzi - n keresztül.
Mint írtam a kettő csak együtt eladó. Ára: 40eFt.- Továbbá egy kisker garis full dobozos ASUS EAH5770 voltage tweak vga. 25eFt.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó - csak egyben - egy 2011.02.08.-án vásárolt:
- ASROCK 870 Extreme 3 alaplap, full dobozos.
- AMD Phenom-II 555 X2 AM3 proci. Dobozos, 0 km.-es gyári hűtővel. Jelenleg a lapban 3 magosként üzemel 3,6GHz-en.
+ ajándék csendes hőcsöves hűtő.
Gari GreatGodzi - n keresztül.
Mint írtam a kettő csak együtt eladó. Ára: 40eFt. -
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó Nyíregyházán egy nagyon keveset használt HAUSER Freddy gyerek bicaj. Még a gumi "szőrös". Az ülésmagasság ~ 76 cm. A gumi méret: 20x2.125
Ára: 13eFt. -
embe
nagyúr
Helló!
Valakinek jó áron HD5770-re passzoló hűtése? Privátba jöhet a pontos típus, állapot ( dobozos-full tartozékos ) ár megjelöléssel. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Eladó egy NOKIA 5230/5800 - hoz való vadi új autós telefontartó. Ára: 2eFt. Típusa: CR119 Vagy elcserélhető univerzálisra, amibe bele megy egy ZTE Blade.
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy keveset használt SanDisk 8 GB Cruzer Blade pendrive. Rendkívül kompakt kis méret. Karácsonykor vettem, hibátlan tökéletes állapotban.
Ára: 3500 Ft. + 300Ft. posta. -
embe
nagyúr
Eladó egy ARCTIC COOLING Accelero S1 Rev2 + turbo modullal Ára: 6eF.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó POWERCOLOR HD 3870 vga full dobozos vga. Ára: 15eFt.
Továbbá eladó egy ARCTIC COOLING Accelero S1 Rev2 + turbo modullal Ára: 6eF. -
embe
nagyúr
Üdv!
Eladó POWERCOLOR HD 3870 vga full dobozos vga. Ára: 15eFt.
Továbbá eladó egy ARCTIC COOLING Accelero S1 Rev2 + turbo modullal Ára: 6eFt. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő eladó dolgok lennének:
- RAM micron tech DDR2-es 533mhz 2X512MB - párban., azaz összesen 1GB. A ramok tökéletesen üzemelnek, hibátlanok. Az egyik képen látható, hogy a gép amiben volt 116 napot ment. Ez egy kis DELL irodai gépben volt. Csak párban eladóak! 3eFt.Továbbá:
Eladó egy szép állapotú házikó, ami a következőket tartalmazza:
- 1 db. Samsung cd rom, IDE csatis
- 1 db. floppy meghajtó
- 1 db. 3,5”HDD ide rack
A ház ára a fent felsorolt cuccokkal: 3e Ft.
Nagy felbontású képek a házról, és a benne lévő cuccokról. -
embe
nagyúr
Eladó ram, micron tech DDR2-es 533mhz 2X512MB - párban., azaz összesen 1GB. A ramok tökéletesen üzemelnek, hibátlanok. Az egyik képen látható, hogy a gép amiben volt 116 napot ment. Ez egy kis DELL irodai gépben volt. Csak párban eladóak! Ár: 3eFt.
-
embe
nagyúr
válasz
rayoliviero #9910 üzenetére
Eladva.
-
embe
nagyúr
Eladó egy jó kis Gigabyte GA-EP43-DS3 alaplap, ami októberig IPON garis. Péntek délután megyek Debrecenbe, esetleg el tudom vinni. Ára: 13eFt.
-
embe
nagyúr
Eladó cuccok. Ha kérdésed van írj privátot!
-
embe
nagyúr
Eladó egy dobozos, hibátlan GIGABYTE 8600 GT. kari. 8eFt.
-
embe
nagyúr
Igaz!!!!
De mint beszéltük, nem nagyon van jó ajánlat.... legalábbis nagyon kevés.
Más:
Eladó 2 x 512 MB, 533-as rampár. - 3500 Ft. -
embe
nagyúr
Eladó - ennyiért csak most hétvégén - egy 2011. októberig IPON garis Gigabyte GA-EP43-DS3 alaplap. Dobozos, tartozékos.
Ára: 14eFt.
Van hozzá E7300-as proci is - szintén dobozos: 14eFt.
Az alábbi lakókörnyezetből. -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy 2011. októberig IPON garis Gigabyte GA-EP43-DS3 alaplap. Dobozos, tartozékos.
Ára: 15eFt.
Van hozzá E7300-as proci is - szintén dobozos: 15eFt.
Az alábbi lakókörnyezetből. -
embe
nagyúr
Eladó egy dobozos, hibátlan GIGABYTE 8600 GT. kari. 8eFt.
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Jó kis OCZ REAPER ram pár eladó. 2 x 2GB 1066-osak. 2018.11 hóig garosak.
Ára: 20000 Ft. -
embe
nagyúr
Egy jó kis gép alapja lehet.
Eladó fél konfig.
Alaplap: Gigabyte GA-EP43-DS3
CPU: E7300
Ram: OCZ REAPER 2x2 GB 1066A lakókörnyezet. Ha viszed mindhárom terméket, a hőcsöves hűtő ajándék.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest