Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Eladó:
Fujitsu Siemens Amilo Pi1536 bontás
Szilikon, kemény, strassz köves, mintás tokok, fóliák mobiltelefonokhoz, készlet időközben kb 3-4x annyi tok van raktáron Képek a tokokról
2x1GB DDR3 notebook ram 2e
HDD Sata-Sata Notebook bay, keret, optikai meghajtó helyére helyezhető vele hdd/ssd! 12,7mm 4,5e/db. Már csak 1 van!
Motorola Defy külső akku töltő 1,5e.Samsung S5230 La Fleur hibátlan állapotban minden tartozékával eladó, vodafone függő. Igény esetén van hozzá egy 6600 Ft egyenlegű vodás sim (számát 3 ember ismeri, nem lesz rajta kéretlen vagy téves hívás sem) kedvező áron.
Asztali számítógép eladó:
17" Nokia 447Za CRT monitor (Sztereó hangszóró + mikrofon)
Intel Celeron 2,53 GHz processzor
1 GB DDR2 memória
Gigabyte GA 945GZM S2 alaplap
Samsung 80 GB merevlemez
nVidia 8600 GT 256MB videokártya
LC Power 400W tápegység
ASUS dvd író + cd író + dvd olvasó + floppy meghajtó
Genius billentyűzet és egér
Logitech Webkamera
18eKeresek:
Opel 2.0i 16V benzin motort (X20XEV) kompletten papírjaival -
aNorganiK_
tag
Eladó 2db Robinson Camaro Feeder horgászbot szinte új állapotban!
1. Robinson Camaro Feeder 3,30m 30-60gr - 7500
2. Robinson Camaro Feeder 3,60m 30-60gr - 8500
Helyileg Hajdúböszörményben vannak!
Érdeklődni 20-804-6390 illetve privátban!
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Bjørgersson #49393 üzenetére
Úgy emlékszem az öntött vas volt,és drágább is.
De azért rákérdezek erre is. Köszönöm! -
Sanyabá
senior tag
Bár még kánikula van,de nem sokára itt van a tél megint
ezért keresem azt hírdetőt aki a tavasszal hirdetett két új gázkonvektort.
Ha valaki tud róla ,kérem jelezze felém! Köszönöm! -
Papaj x
senior tag
Tetőkárpitozást vállalok rövid határidővel!
Ár: 15.000.- HUF
REFERENCIA!!
(aki nem tudja megnyitni, küldök neki data-s linket.)USB-s TV Tuner Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 330E 6.000.- HUF
-
Bjørgersson
félisten
Kis méretű autókerékpumpáló kompresszort merre lehet olcsón kapni?!
-
inkubator
aktív tag
Én csak alkatrész szempontjából írtam, hogy olcsó a Gyöngyház, szervíztapasztaéatom csak Chili 2 (jégcsarnok) és Vozzy-val (pláza mellett) van. Egyébként kivételes esetek vannak, pl sokan köztük én is tudom hogy Tibicikli jó szakember pl a Sámsoni úton, de mégis volt itt olyan, akinek egy gyerekülést vagy mit nem tudott felrakni. Minden viszonylagos.....
-
inkubator
aktív tag
Én csak alkatrész szempontjából írtam, hogy olcsó a Gyöngyház, szervíztapasztaéatom csak Chili 2 (jégcsarnok) és Vozzy-val (pláza mellett) van. Egyébként kivételes esetek vannak, pl sokan köztük én is tudom hogy Tibicikli jó szakember pl a Sámsoni úton, de mégis volt itt olyan, akinek egy gyerekülést vagy mit nem tudott felrakni. Minden viszonylagos.....
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kellene egy CRT monitor, mivel az elő megfikkant és még nincs pénz komolyabbra, így egy olcsó ideiglenes cuccra lenen szükség... Lehet 17"-os és az 1024x768 at azét tudja
Az ajánlatokat privátba várom!
Üdv: RR
-
ati012
őstag
válasz
Destructo #49383 üzenetére
ment egy privát!
40-es táblás infókat köszönöm mindenkinek!
*** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware ***
Netezős konfig: AMD 245 / 2GB / 80GB / DVD
új ECS PTM661FX lap + Intel Celeron 2,93GHz proci + 2GB RAM
Minőségi számítógépek, garanciával: netes, közép és felső kategóriában.
új 2GB / 1333MHz DDR3 memóriák
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7)
Gigabyte EX58-UD3R + Intel Core i7 920 = 68.000 Ftúj EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz!
-új Alpenföhn Brocken (775,1156,1155,1366,AM2,AM3) - 10.000 FtMinőségi Delta, BeQuiet, HEC, Hipro tápok 250W-400W-700W
### Egyéb ### Autó ###
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Fiat Tipo alkatrész csomagSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda alkatrész csomag
Volkswagen Golf III Variant alkatrész csomag
Mazda 323BG mk2 alkatrész csomag
VW Polo hibátlan, rozsdamentes komplett karosszéria 50.000 Ft
VW Polo 1.1-es motor, váltóval 30.000 FtVW Golf I hibátlan 1,6D motor + 5 gangos váltó 50.0000 Ft
4 db 16"-os alufelni, 95%-os Pirelli gumikkal szerelve 100.000 Ft
Zavoli Gáz-rendszer 6 hengeres motorhoz 100.000 Ft
-
torcsrent
tag
-
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #49382 üzenetére
Nekem valami nagyobb kellene
-
Destructo
senior tag
Érdekel valakit egy 51 es Simson?
Új benne az alábbi pár alkatrész=> ( Hengerfej,dugó,2 gyűrű,főtengej,első fogaskerék ,hátsó fogaskerék,lánc,4 váltó lamella,váltó és fék bovdenek,transzformátor, [ a hátsó kerék és gumi újacska! ] )
Alapjáratot nem csináltam meg,menni megy tökéletesen,már csak egy festés kellene rá,mert azt nagyon megérdemelné.Index van rajta,működik aksi nélkül is.6V-os a rendszere.Kilóméter órába spirál kell.
Ajándékba adok egy új blokk tömítő szettet!
Jah igen,biztosítás augusztus 2 ig van rajta!
Akit érdekel írjon privátban!
Szerk: És még egy új gyertyát is adok vele.
-
Engineer086
Modder
Valakinek egy keveset ment Noctua NF-P12 ventillátor? Ebben a nagy melegben biztos jól jön egy extra légkavaró a gépbe
-
Laraxior
titán
Kéne nekem egy winyo asszem... Lehetőleg 1000GB feletti... gari nem érdekel, de Sentinel képet kérek.
Bár még nem döntöttem el biztosra -
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #49107 üzenetére
HA nem kell senkinek akkor kuka
-
SEMY
tag
Eladó Omron M2 digitális felkaros vérnyomásmérő , új ..3év garanciával - irányár 10.000Ft
-
arpeen2
senior tag
MSI CX600X notihoz keresnék gyári töltőt próbával. 19V 3.42A teljesítménnyel. (ha csak próbára van vkinek az is érdekelne)
Privi pls..
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #49362 üzenetére
Komolyan mondom, ekkora baromságra használni a wiki-t. A DKV oldalán ott vannak a menetrendek normális formában.
A magyar wiki egyébként is vicc tud lenni tartalmilag, így meg...
-
GabN73
addikt
válasz
Cybertrone #49368 üzenetére
Számomra az ilyen gaymer fülesek a gagyi kategóriát képviselik
Bocs
-
GabN73
addikt
válasz
Cybertrone #49365 üzenetére
Amíg nem szerzek egy G27-et addig fölösben van mindenem
Régebben volt G25-öm, de az verseny iránti érdeklődésem nem csökkent. -
ati012
őstag
válasz
mexicanraven #49351 üzenetére
47-esen Debrecen-Berettyóújfalu szakaszon mi ez a sok 40-es tábla meg útszűkület jelző?
Ugyan olyan mint eddig, sehol semmi munkálat. -
GabN73
addikt
válasz
Cybertrone #49359 üzenetére
Akkor esetleg egy Z-623?
-
Cybertrone
veterán
válasz
DonThomasino #49360 üzenetére
[link] Nem tom aktuális e még, ha igen ezt kerested!
-
Dani_kp
addikt
Szép napot mindenkinek.
Érdeklődnék, hogy nincs valakinek eladó 19" wide lcd monitorja eladó kicsi pénzért? Legjobb, ha Hajdúszoboszlón vagy max, Debrecenbe volna átvehető.
Egyenlőre csak felmérem a teremet, de ajánlatok attól jöhetnek
.
-
DonThomasino
veterán
Valaki tudna abban segíteni, hogy a
legegyszerűbb-gyorsabb tömegközlekedéssel?
állomástól az IT service hez eljutni (vezér utca...) -
GabN73
addikt
-
dudikpal
senior tag
válasz
lizakattila #49354 üzenetére
-
Marci79
senior tag
válasz
mexicanraven #49343 üzenetére
Régen a Nádas Csárdában is volt sztriptíz. Sokat kajoltunk ott faterral, meg 1-2 ismerőssel.
-
Cybertrone
veterán
Van egy logi G35-öm, ha érdekel valakit megegyezünk! Priviben minden kérdésre válaszolok!
-
lizakattila
senior tag
PS2-->USB átalakítója nincs véletlenül valakinek elfekvőben?
(Az ellentétest találtam itthon, de hát azzal nem sokra megyek.) -
Ayg0
senior tag
válasz
inkubator #49304 üzenetére
a Gyöngyház egy... inkább nem írom tovább, mert kitaltanak a fórumról. : ) 3-ból egyszer sem tudták úgy megcsinálni a kerómat, hogy ne zörögjön/kattogjon valami azután, hogy kihoztam. jó, nem hagytam ott tízezreket, de az a bolt ahol ennyit le kell tenni a normális munkához, eláshatja magát.
és ugyanez a kategória a Csapókert utca - Zrínyi kereszteződéssel szemben lévő bringa bolt/szervíz. mindkettőt kerülendőnek javaslom. -
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó LG E2241 22" LED Monitor dobozával minden tartozékával 25 hónap garanciával.
Ára: 23K -
Borosz
őstag
Van egy P4 pc eladó. Régi, poros, de működik.
Micro ATX metál színű ház. A súlyosabb és a jobbik fajta.
P4 ASROCK M266A S478 lap, 2xDDR1, AGP, int. minden (VGA is)
1,5GHz intel P4 procc, stock hűtő
2x256MB DDR1
GF2 MX200 VGA
Philips TV-FM kártya
300W Codegen táp
Maxtor 30GB HDD
DVD író (PATA)Ajánlatokat várok - egyben szeretném adni.
-
Peet210
őstag
Van pár eladó Nokia 6300.
Kép.
T-Mobile függo, gari nincs, zsebkopott állapot, csak telefon és tölto.
3 muködik egy hibás (akksi halott, kijelzo plexi repedt 1 helyen).
Akinek kell van hozzá 2 bontatlan headset is.
4k/db -
kungzi
veterán
sziasztok
valakinek nincs ismerőse a darabos utcai samsung szervizben?
-
ati012
őstag
válasz
mexicanraven #49343 üzenetére
hol van ez a "lokal"?
-
giigz
veterán
30-40k körül érdekelne MTB kerékpár, 26"-os kerékmérettel, tökéletes állapotban.
-
törölt tag
válasz
mitulabattyi #49338 üzenetére
Nem vagyunk egyformák...de ez így jó.
-
wwhy
veterán
Eladó egy zsebkopott HTC Desire S. Fekete, független.
38e -
pockhome
senior tag
válasz
Bjørgersson #49333 üzenetére
ha eladó is, akkor érdekel
-
pockhome
senior tag
S.O.S.-be kellene nekem mégma egy sata-s dvd író/olvasó
meghálálnám!pls akinek van csörgssen meg. az adatlapomon ottvan a tel.számom
-
scitech2
csendes tag
-
-
Potib
tag
Üdv!
Eladó:
- LOGITECH WebCam C270 HD 720p
- 2 féle haspad (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)
- 2db 1kezes tárcsás súlyzó
- 2 használt forgószék
- ElőszobafalÉrdeklődni privátban
-
Nooki
tag
Komplett Pc eladó:
Asus P5g41t-mlx lap
Pentium dual core 2140 2x1.6GHZ
1GB DDR3 ram kingmax
2x 80Gb Seagate Hdd sata
LG DVD RW
Lenovo A55 tower ház, 350W tápegység22e
-
ServerWorks
aktív tag
Sony 72cm -es Trinitron képcsöves TV, távirányító nélkül elvihető valami baráti összegért! Természetesen jó/működő képes készülék. (Plazma váltás miatt feleslegessé vált) Érdekel valakit? Jobb minőségű italt is beszámítok és/vagy 2.5" hibátlan 100/100-as SATA winchestert!
új - HP 4GB (2x 2GB DDR3 1333MHz) SODIMM azaz 2db notebook/laptop memóriamodul eladó vagy elcserélném 2x 2GB DDR2 800MHz asztali memóriára!!!
-
patex1983
őstag
válasz
orsiee #49318 üzenetére
ha egy kicsit nézelődnél a Hardveraprón, akkor nem keveset találnál...
-
orsiee
csendes tag
Valakinek van eladó SATA winyója most már mindegy mekkora
-
ProdyG
őstag
4 vagy 8 gigás SDHC karija van valakinek eladó? priviben bombázzatok
-
izomhod
őstag
ha újat veszel, ugyanaz a típus ugyanannyiba fog kerülni a debreceni boltokban, 1-2e ft eltérés lesz max. a chili oké, a pláránál van a vozzy, vagy a pótkerék a böszörményin a shell kútnák, vagy a füredin gém regina boltja, itt sok új bringa szokott lenni
ha használtat szeretnél, akkor a chili2 a jégcsarnoknál a tóciban, csekkold le, vgay hívd fel őket először
szokott lenni városi bringa, be vannak állít7va szépen
van régi fos is, de vannak jók is néha, egy próbát megéra lakatról meg annyi, hogy egyszer legyél olyan helyen ahol kéne és nincs, meggyőzöd magad, hogy fél percre ugrok csak be valahova, addig nem viszik el. kijössz, volt bringa nincs bringa heló szia, ki tud olcsón MÁSIK bringát?
-
orsiee
csendes tag
Keresek mai átvétellel 320 Gb tól felfele winyót SATA sat.
Keresek DVD író/olvasót hibátlant. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
patex1983 #49309 üzenetére
Ebből mondjuk az utolsó pont nem feltétlenül az üzlet hibája. Nálunk is nagyon sok termek jön vissza, ami gyári hibás, de ez inkabb a gyártó hibája, mintsem a bolté. Nálunk sincs kapacitás arra, hogy kipróbáljuk a termékeket mielőtt kiadjuk, arról nem beszélve, hogy ha jó a termék, akkor meg az volna a baj, hogy használt, mert ki van bontva....
-
patex1983
őstag
válasz
pockhome #49298 üzenetére
A pcx egy hulladék...Régebben haverommal sokat rendelgettünk tőlük, az eredmény:
-Késett a kiszállítás
-Nem azt a terméket kaptuk, amit megrendeltünk (Pl. VGA-ból és alaplapból is más típust hoztak, amikor reklamáltunk, meg még nekik állt feljebb...)
-Ha több dolgot rendeltünk, előfordult, hogy nem hoztak ki minden megrendelt terméket, egy-két számukra apróság kimaradt
-Többször gyári hibás terméket kaptunk
Ez ment egy darabig, utána meguntuk és soha többé pcx... -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető dolgaim:
Nokia kiegészítők és képek róluk.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Whirlpool AWE 2214 alkatrészei
Valamint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Jöhetnek a privik.
-
MY2K
aktív tag
1TB-os 3,5"-es HDD-t keresek. Pü-be keressetek! Köszi!
-
ildi_
tag
válasz
inkubator #49304 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat bicikli ügyben! Eddig szinte csak a Gyöngyházat és a Chili sportot ismertem. Meglátom majd, hogy mihez lesz kedvem, leginkább belvárosban mozgok, nincs kedvem ebben a hőségben bicajozni, csak ami muszáj. A Gyöngyház is útba esne, kisebb kitérővel, szóval meglátom. Egyelőre egy kosár és sárvédő tuning lesz a biciklin. :-) Lakat ügyében elég tanácstalan vagyok még, nézem ezt az U-lakatot is, de még azt sem látom át, hogy működik. Szóval kell egy kis utánajárás még. :-)
(#49305) GabN73 A legjobb hely most a Romkocsma, belvárosban, Fórummal szemben. Igaz, én még nem voltam, de rengetegen dicsérik. Koncertek is vannak, kiülős. Ebben a melegben sehová nem vágyom, a legtöbb ilyen hely nem légkondis.
-
GabN73
addikt
Üdvözlet!
Hétvégén mennénk Debrecenbe vagy 2 napra, a város kocsmáit gazdagítani
Nos péntekre terveztünk egy éjszakai városnézős-kocsmázós estét.Ötletek, tanácsok, hogy hová érdemes menni? A központ környékén elsősorban.
Lényeg hogy ne legyen zsúfolt, fiatalabb korosztály, esetleg biliárd/csocsó előny -
inkubator
aktív tag
ILDI:Szerintem gps76 a Vargakert helyett Postakertet akart írni, de sajna ott nem szolgálhatunk ki téged, a kiskereskedők nagyon hőbörgősek + nagy tételben lehet vásárolni nekik is, ráadásul drága. Én is hiába dolgozok ott, a Pótkeréknél (Böszörményi eleje Shell kút) vásárolok vagy Gyöngyház a Gulyástüzéppel szemben (múlthétvégén országúti komplett kerékszetthez való cuccot vettem tőlük) mindent olcsóbban megkapok ezen két boltban.
GIJoe: Sokan ajánlgatják a Kryptonit-ot, youtubon láttam róla videót hogy a zárrendszerét könnyen kinyitják, szerintem az a biztonságos aminek középen van a zár ÍGY. A Citadel olcsóbb mint a Kryptonic és olvastam hogy egy gyárban készül a kettő csak az egyik márka a másik meg nem, de anyagban szinte vagy teljesen ugyanaz.Szerintem is U-lakat vagy Abus bordo. Jah láttam Abus bordo utánzatot, azt se vedd meg mert a csapoknál szar gyenge.
-
inkubator
aktív tag
Malév csengőhangja nincs meg valakinek polifónikusban? Google most nem a barátom
-
Ayg0
senior tag
válasz
pockhome #49283 üzenetére
kinyírják őket = bezárnak, mert a webshopok áraival nem tudnak versenyezni. egy hagyományos üzletnél tucatnyi dologra kell költeni, míg egy webshopnál csak a szerver bérlése meg pár apróság. ez a jövő. ha ismered az ebay-t / newegg-et / amazon-t, akkor nagyon nem kell magyaráznom. még 1-1,5 évtized és a jelenlegi formájában csak kuriózumnak marad egy-két hagyományos bolt.
ildi_: bár ez (az OTP mellett) nem a legolcsóbb, de a legjobban felszerelt kerékpár bolt Debrecenben. ő pedig az előbbi unokatestvére talán. az árai kellemesek, gyorsan, szakszerűen dolgozik, kb mint a már említett Pesti utcai.
ha meg csak javíttatni kell, őt bátran ajánlom mindekinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2025.07.19. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest