Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dbius
veterán
Azt látom az utóbbi időben, hogy egyre többen érzik magukat moderátornak itt - vagy akár máshol is - és ebből indulnak a fél oldalas hozzászólás dömpingek, amit akár priviben is el lehetne intézni. Sőt, inkább úgy kéne, de mindenki bizonygatni akarja a saját maga igazát, ezért nyilvánosan megy minden.
Pedig van jó pár moderátor, hogy "szóvá tegye", ha valakinek olyan volt a hozzászólása, amit moderálni kell. Ezt érzésem szerint a legtöbb esetben meg is teszik, amennyiben észlelik az adott hozzászólást vagy jelzik nekik a megfelelő topicban, de nem lehetnek jelen folyamatosan mindenütt, ezért sokszor csak utólag tudnak a dolgok folyásába beleavatkozni.
A magukat moderátornak érző kollégák pedig ha nem látnak moderátori tevékenységet egy őket "idegileg birizgáló" hozzászólással kapcsolatban, akkor a moderátort keresek topicban jelezhetnék, hogy rá kellene nézni bizonyos hozzászólásra. Aztán innen a moderátorok majd kézbe veszik a dolgokat és ha úgy ítélik meg, akkor moderálnak.
Ha ezt követően pedig nem látnak moderátori tevékenységre utaló jelet, akkor pedig nem illene be-beszólni egy-egy hozzászólás miatt.
-
qfm
őstag
válasz
Cybertrone #38997 üzenetére
De mennyivel jobb fél oldalon át vitát olvasni, mintha azt látnánk hogy kymera-nak, 3-4 különböző hozzászólása van egymás után, amit simán át lehetne görgetni, nem?
-
lorcsi
veterán
-
A.S. Perish
csendes tag
LG E2040S Led monitor -próba gari
AMD Athlon x2 235e + Hyper TX 3 -próba gari
Asus M4N68MT-LE v2 -Közel 3év gari
2x2Gb Kingmax DDR3 1333Mhz -közel 3 év gari
Sapphire HD4850 512Mb-próba gari
Chieftec ctg450-próba gari
WD 250Gb sata2-próba gari
Codegen házHibátlanul működik minden.Cserébe érdekel GARIS Netbook - Laptop! (ráfizetés nélkül!)
62 000 Ft FIX!!!-Szállítási költséggel együtt!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető dolgaim:Nokia kiegészítők és képek róluk.
70 literes akvárium állvánnyal és 1 és még 1 képpel.
46-os munkabakancs 1 és még 1 képpel.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Valint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
A privátot hamarabb észreveszem.
-
HUTCHDB
nagyúr
ASUS WL500G router eladó!
[link]
Ár: 3.000,- forint.Eladó továbbá 2 db. Samsung 3D aktív szemüveg.
Típus: SSG-3100.
Kompatibilis az összes D szériás plazma és LED modellel.
Ár: 5.000,- forint /db. -
patex1983
őstag
Eladó üveg étkezőasztal, hozzá tartozó 4 db székkel
Az asztal átmérője 106cm, 1,5 cm vastagságú üvegből készült. Hibátlan, újszerű állapotban.
Képek
Ár: 28.000 HUF -
Destructo
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
Blabcsi
senior tag
válasz
PindurAnna #38955 üzenetére
PindurAnna , The Bachelor Köszi, megnézem.
-
válasz
Borosz #38900 üzenetére
Köszönöm szépen Borosz
Nem szokásom azt a főbenjáró bűnt elkövetni hogy 14 másodpercen belül 4 hozzászólást írok de amióta a PH spam-nek degradált engem , kicsit nehezebb a kommunikáció.
És képzeld , még a "felfogásom is nehéz"
De szerencsére megtanultam felülemelkedni az ilyen helyzeteken és embereken hiszen nekünk úgysem lehet igazunk mert "nem tudjuk használni a fórumot"Az mondjuk korrekt lenne ha (betartva a fórum szabályait) napi 16-18 órán keresztül 301 másodpercenként beírnék a topicba, válaszolva minden pálinkás,autós,biciklis,Tesco-s stb kérdésre ... ? Vagy reklámoznám az újonnan vett gördeszkámat,rolleremet,biciklimet,autómat,motoromat és hogy milyen racsing kittet, spoilert,teknőt,lavórt fogok rászerelni mert attól tuti raj lesz ?
De hogy legyen egy kis üzlet is az írásomban:
Eladó egy újszerű Samsung SyncMaster 943NW 19" LCD monitor. Ár : 14000 Ft
Részletes gyártói leírás itt
Köszönöm és kellemes hétvégét mindenkinek !
-
zolikaDB
veterán
Van olyan szén-monoxid jelző, ami hálózatról megy, Debrecenben is lehet kapni, és nem 20e ft???
-
goyo206
senior tag
Ramcsere esetleg valaki?
Ajánlatot PÜ-ben ha lehet, ritkán járok erre... -
colt
csendes tag
Sziasztok!
keresek hibás 120gb sata noti hdd-t mind1 milyen hány rossza szektor van rajta csak működjön! -
mezis
félisten
válasz
Hypernem #38965 üzenetére
40 évvel ezelőtt Jáger mesternek ("Ha rossz az órája, Jáger megcsinálja !" -ment a reklámfilm a Vig moziban a Filmhíradó előtt-) vagy Pignitzkynek ez rutinmunka volt, bármilyen átmérőjű tok esetén. Alkalmas szerkezete volt, amivel plexiből vágta, domborította a megfelelő méretűt.
(A legenda szerint egyik cégnél még NDK-s órát esetenként hajlandóak voltal átvenni javításra, de inkább csak svájcit, egyébkénk küldték tovább a tulajt, hogy ezt a "szerkezetet" vigye inkább más órás mesterhez....
)
-
mezis
félisten
Én egy "MONOX xxxx" típusút használtam kb 3 évig. Jó étvágya volt, sűrűn kellett elemet cserélni. Akkuval talán 2 hétig sem bírta, mert mihelyt leesett 9 V-ra a feszültség, már csipogott. Csináltam neki adaptert. Aztán már csipogott minden esősebb nyári napon. Ez jelentette az elektrokémiai szenzorjának a végét.
Felhívtam a doksijában megadott céget, hogy akkor most jöhet a szenzorcsere, ahogy írták, 3 évente. Kaptam is a válasz, hogy nem tudják cserélni, ajánlják viszont a "MONOX mégújabbat". No ezzel nekem a MONOX-ból elegem lett. 3 év után dobjam ki a komplett elektronikát, mert nem óhajtanak a vásárláskor beígért detektorcserével bajlódni ?
Tájékozódási szinten vagyok, például találtam olyat, hogy félvezető detektoros, detektor élettartama 13-15 év.
[link]Lehet, hogy ez jobban megéri ?
-
Hypernem
csendes tag
S.O.S!! A segítségeteket szeretném kérni! Adott egy karóra, és az óralapot védő üveg betört..valaki esetleg foglalkozik ilyen ékszerekkel, és esetleg tudna nekem segíteni, hogy a törött üveget ki tudná cserélni? Vagy van ékszerész ismerősötök? Nagyon fontos lenne, ha tudtok segíteni kérlek benneteket, hogy priviben írjatok!
-
hads
tag
Amit Te vettél az nem egy névtelen, hanem egy megbízható szénmonoxid riasztó.
Legkorszerűbb valóban az elektrokémiai érzékelő, a SENCO is ezt alkalmazza.
Ezeknek az érzékelőknek a kihordási ideje az első beüzemeléstől számítva 6 év. Utána az egész készüléket nyugdíjazni kell.Jó egészséggel "nyűdd" el!
-
dbius
veterán
Ilyen terméknél - ami tényleg képes emberi életeket megmenteni szakszerű használat esetén - érdemes odafigyelni, hogy mit vesz az ember. Kollégám is vett valamilyen elemes érzékelőt 5.000-ért, aztán havonta cserélgeti benne 1.000-ért az elemet. Nem valami gazdaságos.
Amellett pedig érdemes előtte megnézni, hogy az adott típusú érzékelő milyen működési elv szerint dolgozik, ezekben is van eltérés - általában a drágább modellek javára -.
Én egy ilyet vettem, nálam a vezetéknélküliség, a relatíve várható hosszú elem élettartam és jótállás volt a szempont azon kívül, hogy lehetőség szerint elektrokémiai érzékelővel legyen ellátva. (megoszlanak a vélemények, hogy melyik elven működő készülék jobb v. rosszabb)
Remélhetőleg csak a havi tesztek során fogom hallani a riasztó hangját...
-
hads
tag
Még nem ért vége a fűtési szezon és lesz következő tél is!
Ha nyílt égésterű kazánod van, vagy konvektoros lakásban laksz, ezzel a riasztóval megelőzheted a halálos szénmonoxid mérgezést.
SENCO (kanadai) szénmonoxid riasztó áron alul 16.000 Ft. (2 év garanciával) eladó.
Érdeklődj priviben!
-
dudikpal
senior tag
-
blasko92
őstag
Eladó:
-3db 120 mm-es fém ventilátorrács
Chieftec dragon/scorpio bigtower házhoz:
-két oldallap, az egyik plexinek igényesen kivágva
-vinyótartó keret ventilátortartó műanyaggal
-szép előlap, feketére festve (Jégen van)
-FDD tartó sín csavarokkal
-tető, 360-as radiátornak igényesen kivágva, perforált lemezzel burkolva
-maga a váz, alaplapi tálca nélkül-Genius C100 billentyűzet
-belső usb-s kártyaolvasó-14 soros Dr.Martens 1919 43-as méretben, nagyon megkímélt állapotban
KERESEK!
-előlapi usb és audió kivezetés (nem muszáj, hogy 3,25 vagy 5,25 helyre beépíthető legyen)
-igényes bekapcsológomb/reset gomb
-tápkábel hosszabbítókat, vagy pedig apa-anya csatlakozókat a következőkhöz:
-24pin
-8pin cpu
-2db 6pin pci-e (nem molex átalakítósat)
-molex hosszabbító -
torcsrent
tag
-
matykooo
aktív tag
-
rayoliviero
veterán
-
bence78
aktív tag
adóbevallás-készítést és egyéni vállalkozók könyvelését vállalom
érdeklődni privátbanemellett van egy eladó LOGITECH Formula Force GP kormányom
(nem a legjobb állapotú, de használható)
árat még nem találtam ki, de érdeklődés függvényében lehet lesz az is -
hucsikoi
senior tag
Autó akkumlátort vett valaki mostanában? Az enyém sajnos megadta magát és, ha nem muszáj nem járnám be az összes debreceni boltot.
-
RexpecT
addikt
Eladó cuccok(fix árak):
40" (102cm) Full HD LCD televízió Samsung LE40D503 több mint 2 év garanciával
- dobozával,karcmentesen,1 subpixel hibával, garipapírjával együtt
>>>95k<<<THOMSON 72cm-es SÍKKÉPCSÖVES CRT TV, szép állapotban, zsír új eredeti távirányítóval>>>15k<<<
5.1 -es hangfalszett(karcmentes, április közepéig ipon garancia, dobozával együtt,kisebb hangfalat beszámolok esetleg):
Genius SW-HF 5.1 4000 >>>19k<<< -
dr600
tag
válasz
fenergie84 #38923 üzenetére
és igy akarod eladni
-
adam432
tag
Eladó:
- MSI 5770 Hawk - garis, dobozában - 22.000 Ft
- Sony Trinitron 72cm hagyományos TV - 10.000 Ft
A 2 együtt: 30.000Ft.
Várom az érdeklődő pü-ket! -
aldebaran
addikt
válasz
rayoliviero #38940 üzenetére
Thx
Vennék olcsón akcióban STAR WARS és CLONE WARS legót! Ajánlatokat várok priviben!
-
ati012
őstag
Most találtam ezt a gyöngyszemet. Ötletetes kis hókotró
-
aldebaran
addikt
Melyik az a fórum, ahol hozzászólást lehet töröltetni?
-
kiss.a
tag
eladó cd,dvd lemez
-
drogery
tag
Sziasztok!
Eladó hibátlanul működő első szériás DMG-01 zöld színű Gameboy. Elemfedél is megvan.
5 német nyelvű játék: Pokemon Gold, Pokemon Blue, Legend of Zelda Link's awakening, Mickey's dangerous chase.
Esetleg cserélem Gameboy color-ra. -
kisfer
aktív tag
Eladó cucciam. link
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudja valaki hol tudok nagy méretben ( 100 X 70 cm ) nyomtatni olcsón fekete-fehér ~ben? -
bobace
addikt
T-Mobile Vairy Text (Alcatel OT-800) mobiltelefon eladó. Kártyafüggetlen(!) készülék, pár hónapja van használatban. Szinte tökéletes külső állapot (egy két apró kopás), hibátlan működés, egy hetes akksi. Doboz, leírás, füles, töltő van hozzá.
10k. Telefont beszámolhatok, illetve ráfizethetek pát ezer forintos körben, csak gyári független érdekel. -
Borosz
őstag
Keresek netbookot 45K értékhatárig.
-
ati012
őstag
válasz
The Bachelor #38894 üzenetére
egy csöves hugyozott az aluljáróban.
Itt Bújfaluban a Pennybe történt meg ugyan ez.
-
wwhy
veterán
Folytatódik a Tisztaszoftver program
-
Papaj x
senior tag
válasz
fenergie84 #38923 üzenetére
-
Papaj x
senior tag
válasz
fenergie84 #38921 üzenetére
Akkor sajnálattal közlöm, ön nem nyert..
-
Papaj x
senior tag
válasz
fenergie84 #38919 üzenetére
Csak nem, de azért nézd meg..
Szerk.: Csak ott van még..
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Chesterfield #38915 üzenetére
Nincs kapcsolat a két dolog között, a mobilnet telenoros.
Nekem kb a héten nem működött a mobilnet (talán hétfő délelőtt még igen, és mára javult meg)
Nem tudom miért nem ment, mert nem volt időm bemenni a digihez... A vezetékessel nem volt semmi gondom. -
Papaj x
senior tag
Egy pár alkatrész, jelenleg még egyben..
Abit IS7-V2 (satas lap) + 2.4-es Celeron+ gyári hűtő: 5000HUF
Corsair 1Gb ddr1 4500HUF
60-as Maxtor vinyó 90/100% 3500HUF
Ati 9600XT 128/128 3500HUF (nem gyári hűtő..)
Dvd rom 1500HUF
Ház+táp 300W 2500HUFÉrdeklődj..
-
lorcsi
veterán
válasz
PindurAnna #38914 üzenetére
köszi, de már megoldódott
-
Chesterfield
őstag
Van itt olyan, akinek digi vezetékes nete és digi mobilnete is van?
Az USB modemben telenoros SIM kártya van, tehát gondolom egy telenoros mobilnetem van.
A kérdésem az, hogy lehet-e valami fizikai kapcsolata a digivel, ugyanis tegnap elment a vezetékes internetem, és amikor megpróbáltam a vezetéknélkülit beüzemelni, akkor azt sem sikerült. Azóta persze mindkettő jó, de nekem pont ezért volt szükségem a mobilnetre, hogy állandó netkapcsolatom legyen. -
torcsrent
tag
-
MarKoo
addikt
Sony Ericcson Xperia Mini - fehér, 1 hónapos, van rá 2 év garancia, T-Mobile függő
Ár: 36.000 Ft.Nokia 7110 - hibátlan állapotú, töltővel, T-Mobile függő
Ár: 5.000 Ft.Nokia 6600 Slide - fóliás, tokban hordott, szép állapotú, független
Ár: 22.000 Ft.Nokia E66 - szép állapotú, T-Mobile függő
Ár: 17.000 Ft. -
werszomjas
addikt
Van egy:
Seagate Momentus 5400.3 - 160GB-os Laptop Sata vinyóm.
Hibás, bekapcsol, kattog, de nem megy, nem tudom mi baja, talán leeshetett.
Adok hozzá sata kábeltPrivátban jöhetnek a licitek
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető dolgaim:Nokia kiegészítők és képek róluk.
70 literes akvárium állvánnyal és 1 és még 1 képpel.
46-os munkabakancs 1 és még 1 képpel.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Valint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
A privátot hamarabb észreveszem.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
Borosz #38900 üzenetére
Sem Kymeraval, sem ezzel a " szarral " nincs itt probélma, én is megkaptam a magamét anno és valószínű fogom is kapni még.
Én eddig is tettem rá magasról ki hányszor és mit ír. Csak nem igen csípem, ha személyeskedésbe fajul, ezért pofáztam bele.
Amúgy meg utálom az inget. -
GLOCK34
aktív tag
Eladó 2x használt 17" Samsonite laptop táska számlával,garanciával. 8500ft
-
_seth_
veterán
válasz
Borosz #38900 üzenetére
Üzletrontás? Mert szóltam neki, hogy írhatná egybe a mondandóját? Ne viccelj. 2x leírtam neki teljesen korrektül majd felháborodott rajta, hogy ezután ki hogyan kezeli az az ő dolga. Ugyan ki az akinek nem szólnak a többiek amikor 49 másodpercen belül ír 3 hozzászólást majd utána 2 perc múlva a következőt. Újonc, nem újonc az mind1, mint ahogy az sem lényeges, hogy hányszor ír be.
5 percen belül 5 hsz, talán nem nagy kérés a (Szerkeszt) gomb használata, amennyiben pedig jó üzletember akkor talán nem is nagy kérés. Hülyegyerekként senki sem kezelte, és talán nem a többi fórumozó hülye ha egy másik nem hajlandó kicsit odafigyelni...lorcsi: Online file converter talán ez megoldja
-
lorcsi
veterán
van egy ppx-em..és a céges gépen nem tudom pps-be konvertálni
mailban átküldeném...tud valaki segíteni ?
Aktív témák
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest