Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
keresek uj/ujszeru onroad trakking ferfi kerekpart nagy meretben (28" , minumim 52-54 cm) ktm, scott, giant, merida, stb markat.
ar: 100e.
ajanlatot privatban varok. -
HUTCHDB
nagyúr
építkezéshez kellene nekem kisebb méretű szerszámos (tároló).
esetleg van valakinek ilyen?
nyilván az is jó lenne, ami nem új, hanem használt, ami már útban van, nincs rá szükség....., stb.
nem kellene túl nagy, kb. 1,5 m széles x kb. 1 m mély x kb. 2 m magas.
privátban várok jelzéseket!
köszönöm! -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Samsung 3D aktív szemüveg eladó!
Érdeklődni privátban. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rambo4ésfél #39460 üzenetére
megköszönném a telefonszámát pü-ben!
......izé.......bőség zavara...akkor pohár te is javítasz?
ha igen, kérlek dobj egy pü-t! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rambo4ésfél #39457 üzenetére
igen, nem írtam le pontosan a hibát:
tehát a tv bekapcsol, de a kép nem jelenik meg.
valami invertelről beszél, de ehhez nem értek..... -
HUTCHDB
nagyúr
sógoromnak úgy néz ki megadja magát a philips lcd tv-je.
van amikor harmadjára, negyedjére kapcsol csak be, de van hogy 4-5 indításkor semmi hiba nem jelentkezik.
tud valaki ajánlani normális hozzáértő szerelőt? -
HUTCHDB
nagyúr
ASUS WL500G router eladó!
[link]
Ár: 3.000,- forint.Eladó továbbá 2 db. Samsung 3D aktív szemüveg.
Típus: SSG-3100.
Kompatibilis az összes D szériás plazma és LED modellel.
Ár: 5.000,- forint /db. -
HUTCHDB
nagyúr
Eladó ASUS router 3.000,- forintért!
-
HUTCHDB
nagyúr
eladó philips led tv.
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó PHILIPS csúcskategóriás tv.
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK: 2,5"-os usb-s külső hdd házat elektronikával.
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek!
Xbox 360-hoz olcsó (1-2 e) gyári játékokat.
Ajánlatokat privatban várom.
Köszönöm! -
HUTCHDB
nagyúr
keresek!
xbox360 slim 4 gb-os alap gépet, garanciásat.
ha van valakinek eladó, privátban jelezze!
köszönöm! -
HUTCHDB
nagyúr
Keresek új, vagy újszerű modern kivitelű, nagy méretű, kombinált hűtőt. (kétajtós szekrény jellegűt)
Samsung, Bosch, Siemens, AEG, esetleg Whirlpool márkákban.
Árban kb. 140-160 e környékén.
A nagy boltokban szétnéztem, igazából 20-30%-al olcsóbb árfekvésben néznék, mint a hivatalos árak.
Ha van ötletetek, vagy esetleg valakinek van ilyen eladó, várom a hozzászólását.
Köszönöm! -
HUTCHDB
nagyúr
elado samsung csucskategorias 127 cm-es plazma, 15 honap gyari magyar samsung garanciaval, felaron.
[link] -
HUTCHDB
nagyúr
Keresek 2,5 "-os külső HDD-t, nagyságrendileg 500 GB-osat!
Ajánlatot privátban várnám! -
HUTCHDB
nagyúr
Eladó új, független, Samsung Galaxy Gio!
Érdeklődni privátban! -
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 4 új, gyári headset-je.
Soha nem volt használva, még a fóliából sem volt kivéve.
Érdeklődni privátban. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
diablo1984 #25945 üzenetére
a keresztfiamnak gondoltam volna....... na alszom meg ra, ha aktualissa valik, akkor megkereslek.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
diablo1984 #25943 üzenetére
ok. koszi.
egyebkent milyen allapotban van? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
diablo1984 #25941 üzenetére
a kisauto igen kiraly!
akkus, vagy elemes?
ha akkumulatoros, akkor azt kerdeznem, hogy a toltoje megvan-e? -
HUTCHDB
nagyúr
Eladó Samsung Galaxy Tab 3G!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kickass #24919 üzenetére
bocsánat, igazad van, elírtam!
tehát nem Nokia N97, hanem Nokia N76-os eladó
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó Nokia N97 5.000,- forintért!
hardverapro.hu/apro/nokia_n76_5_000_ft/friss.html
-
HUTCHDB
nagyúr
devizahitel van...............
most rajzolódik ki a végtörlesztés lehetősége, így költöznénk egy kisebb, régebbi lakásba, sorházba, és akkor hitelmentesek lennénk.
ráadásul a legnagyobbik gyerek jövőre érettségizik, aztán lehet máshol fog továbbtanulni, szóval sok összetevője van ennek. -
HUTCHDB
nagyúr
Lekonkrétizálódott a ház eladásunk.
Ha valakit érdekel Debrecen, Liget I-ben sorompóval, bizt. őrrel őrzött részen, önálló (nem sorházi) a legcsendesebb hátsó részen egy 116 m2-es +30 m2-es dupla garázs 3 szoba+nappalis 2 fürdőszobás családi ház, akkor keressen privátban. -
HUTCHDB
nagyúr
családi házat szerintetek hol érdemes hirdetni?
hajdú apró még menő?
vagy a neten melyik oldal ami igazán jó?
egy dolgot szeretnék elkerülni...az ingatlanközvetítői irodákat! -
HUTCHDB
nagyúr
tud valaki t-mobilos flottat, amelyhez lehet csatlakozni?
sem a hitdetesek kozott, sem pedig a " mobil flottat, de milyet" topicban nem talalok....... -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
elfelejtette #23680 üzenetére
esetleg más bolt?
ahogy néztem, a két terméken simán meg lehet spórolni vagy 1000-1500 forintot, ha utána jár az ember. -
HUTCHDB
nagyúr
keresek usb- s fekete billentyuzetet illetve normal csatlakozasu " nem golyos" fekete egeret.
segitsetek mar hol, melyik szamtech boltban a legolcsobbak ezek? -
HUTCHDB
nagyúr
látom összegyűltünk samsung galaxy s -hez és joghoz értők.
azért szeretném, ha idéznéd a bűncselekményre való felhívásomat! (ki mit tegyen vagy éppen ne tegyen
)
az android market egy legális vásártér.
az oda bekerülő programok mindegyike a google (egyebek mellet) jogászainak a szűrőjén kell hogy átessen.
ilyen programok pl.az opera böngésző, az angry birds, a viber, vagy éppen az általam meg nem nevezett program.
tehát jogi álláspontom az, hogy MÁS TELEFONOKKAL ELLENTÉTBEN a samsung galaxy s ilyen jellegű függetlenítése nem bűncselekmény és nem tartozik a warrez fogalmába, hiszen az a telefon rendszerét készítő, fenntartó, fejlesztő cég által engedélyezett programgyűjteményéből származó programmal végezhető.igaz az állításod egy másik, mondjuk iPhone termékre, hiszen az apple hivatalos piaca nem tartalmaz ilyen programot.
tehát, engem szerintem senki nem vonhat azért kérdőre, mert a marketen lévő bármely programot feltelepítettem a telefonomra.
jelenleg is van olyan szolgáltató (vodafone), amely hűség idő alatt már függetleníti a készülékeit (pl.: az iPhone 4-et is)
ráadásul akár már a vásárlás napján lehet ezt kérni.
a szerződés amelyet aláír az előfizető, nem arról szól, hogy a készüléket köteles használni, és azt nem értékesítheti, hanem arról, hogy az előfizetést az adott ideig fenntartja, és az esetleges készülékrészleteket fizeti.a szolgáltatóknak továbbra is megmarad az a joga, hogy a szerződési feltételek be nem tartása esetén szankciókat alkalmazzon attól függetlenül, hogy abban milyen kártya van, vagyis függetlenítették-e vagy sem.
ekkor az IMEI számuk alapján tiltják a készülékeket.a garancia kérdésre visszatérve továbbra is azt mondom, hogy nem lehet ellentétes a jogszabályokkal a T-mobil gyakorlata.
ha mégis megköveteli, hogy a szerződő legyen jelen, akkor ezen rendelkezéseket az általános szerződési feltételeknek külön tartalmaznia kellene.hozzáteszem, tegnapi nap folyamán cseréltem ki a fiam ZTE Blade telefonját a T-pontban, melyet garanciában tettek meg úgy, hogy a készüléket használtan, de garanciálisan vettük 4 hónaposan.
nekem semmi ilyen dolgot nem említettek, hogy hol van a szerődő fél, mert a garnciához szükséges lenne.véleményem szerint meddő vitát folytatunk, nincs értelme tovább ragoznunk, mindenki döntsön saját belátása szerint vesz-e használt, garanciális készüléket vagy sem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
scitech2 #23612 üzenetére
köszönöm a hozzászólásodat, de nem örülök annak a mentalitásnak, hogy ha téged valaki valamiért leszólt, vagy lehurrogott, akkor ezt te alaptalanul, tudatlanul más, kívülálló személyre szeretnéd "visszadobni".
miért állítasz és terjesztesz őrült nagy marhaságokat?
látom, hogy sem a Ptk., sem a kötelező jótállásról szóló Kormányrendelet megfelelő szakaszaiban sem vagy jártas, főleg nem a samsung galaxy s készülékkel kapcsolatban.nem jogi nyelvezetben leírom neked, hogy a garanciát a termék tulajdonosa érvényesítheti a jótállási idő alatt.
ezen jog nem korlátozható!
erre egy példát, hogy te is értsd:
arra az esetre gondolj, ha az előfizető elhalálozik, akkor ő hogyan tud jelen lenni a garanciáztatáskor?
ezen kívül azt akarod mondani, hogy egy garanciális terméket nem lehet értékesíteni?
ilyen korlátot a fogyasztóvédelmi jogszabályok nem ismernek!
a jótállási esetekben az a tulajdonos aki a készüléket birtokolja és a jótállási jegyet be tudja mutatni.
ez bármely jogképes személy lehet, és nem csak a terméket először megvásárló.a készülékről:
ahogy korábban leírtam az sgs azon kivételes készülékek egyike, mely szinte hivatalosan függetleníthető, hiszen az android marketen letölthető .apk ezt elvégzi.
szintén jeleztem, hogy a függetlenítés bármikor visszaállítható, az utólag nem visszaellenőrizhető.
magyarul, ha azt mondod, hogy "gyári,szűz" T-mobilos telefonra van szükséged, akkor azt kb. 10 perc alatt a jelenlegi állapotból visszaállítom.
a korábbi (független) állapot nem reprodukálható!ha pedig egy másik hozzászólásodban a "srác" szót szintén rám értetted, akkor így azt az "ötödik x-ben" járva bókként is értékelhetném, de nem teszem!
azt szeretném kérni, hogy kulturáltan fórumozzunk!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sto1911 #23607 üzenetére
de van garancia!
itt az sgs-nél marketből letölthető egy függetlenítő program, melyet nevezhetünk hivatalosnak, mely az efs mappát írja át.
de mivel az eredeti efs mappám le van mentve, így bármikor visszaállítható.
az sgs 1-nél sem a rootolás, sem a romok cseréje utólag nem visszaellenőrizhető, ellentétben az sgs2-nél, ahol a download mód azzal kezdődik, hogy hány darab romfeltétel történt a készülékre. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
keresek lenovo N500-as laptophoz billentyűzetet.
ha tud segíteni valaki, kérem privátban jelezze! -
HUTCHDB
nagyúr
üdv!
laptopot keresnék ezen paraméterek alapján.
ha van valakinek, jelezze.
köszönöm! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fenergie84 #6629 üzenetére
köszi a linket!
ezt én is megnéztem, de a használt, vagy nem bolti árak azok mennyivel vannak ezek alatt?
lehet hülyén tettem fel a kérdést az előzőben hsz-ban, de kb hány %-át érik ezek az új áruknak. -
HUTCHDB
nagyúr
egy kis segítséget kérnék:
beszámítanom kellene két dolgot:
-Samsung 206BW tft monitort ( 4 hónapos, még 32 hónap garanciával nagyon kevés üzemidővel)
és
-Asrock N68C-S UCC lap-ot. teljesen új.annyira vakon vagyok ezekben a dolgokban.......
hol találok erre árakat, vagy tud valaki erre olyan árakat mondani, amennyiért reálisan be lehet számolni? -
HUTCHDB
nagyúr
ma nyertem egy 66.000,- forint értékű orbán autósiskola kedvezményt B kat. jogosítvány megszerzéséhez.
mivel nekem nincs rá szükségem és átruházható, így kérdezném, hogy szerintetek mennyiért lehet ettől "megválni"? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fenergie84 #5907 üzenetére
azt én sem tudom...de túl sok jót szerintem nem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fenergie84 #5905 üzenetére
írtam e-mailt nekik, kíváncsi vagyok milyen reakciójuk lesz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Chesterfield #5864 üzenetére
eddig nem tudtam mi miatt, de reggelre nálunk a garázsnyitó motor ment tönkre. (liget)
a garázskapus cég már mondta, hogy délutánig 4-en jelentkeztek, hogy ugyanígy jártak.
a kár kb. 30 ezer!!!!!!
ráadásul az ünnepekig nem tudják megjavítani, mivel nincs raktáron.
így nyitogathatom, húzgálhatom kézzel
most olvastam utána, hogy a túlfeszültség miatt történt.
van valakinek infója arra, hogy ilyenkor mit lehet tenni, kihez érdemes fordulni, hol, és hogyan lehet ezt jelezni az e.on-nál?
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte alaplap z590 vision + I7 10700k proci eladó!!!
- Intel Core i5-7400 3.0 Ghz processzor
- Keresek hibás 8800 Ultra és GTX 295 videókártyát
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5g 12+6g RAM 512GB belső memória Dual Sim
- Lenovo Thinkserver C30 / Xeon E5-2650 / 32GB DDR3 / 500GB SSD / Radeon / DVD / Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest