Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

& colomb2:

Igen, erre akarom telepíteni! Mate-et szeretnék majd használni. Jelenleg Fedora és Win10 van a gépemen, annyi helyem van összesen, hogy lehúzzak egy iso-t. Nincs hatalmas rutinom, de azért telepítettem már legalább egy tucat disztrót az évek alatt, némelyiket többször is.

Skylake IGP-vel (HD530) szeretném majd használni, tudtommal az már jó lett talán mindenütt, tearing-et megoldották. De kivárom, amíg kijön a Stretch, gondolom, pár nap csak... -nem?

King Unique: Köszi, nagyon remélem, hogy nem fog majd belassulni a helyhiány miatt!

Akkor nem lesz gond, sorry, Fedora nekem ismeretlen, a topikja is, emiatt kérdeztem a rutinodra. :)

King Unique szaki módszerét alkalmazva jó lesz ez perzisztens telepítéssel, a naplózást meg célszerű kikapcsolni, bár ez a hosszú táv megfogalmazás...

Azt nem tudom, hogy a nem naplózó ext-ek mennyivel lassabbak, akár azt is kipróbálhatnád, de a sebesség gondolom a pendrive-tól függ majd leginkább, főleg, ha nem egy Sandisk Extreme pen-ed van.

Remélem, hogy jön a 9-es Debian, mert már én is előkészítettem neki a helyet, az előzőt már nagyon összekutyultam és olyan régen használtam Debiant, hogy elfelejtettem, hogyan kell helyrehozni.

Új hozzászólás Aktív témák