-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laprasi991 #1467 üzenetére
van fenn egy ubi de ugymond a saját magam szivatásával nem vagyok elégedett!
a másik meg a sudo spéci cucc...
-
sziasztok!
kezdőknek mennyire nehéz a debian? mert nekem teccik a disztró. volt már fenn és hát mindent nekem kell csinálni benne opre (értsd nincs annyi synapticos csomag mint az ubuntuhoz) mert megakarom tanulni rendesen használni. szóval akkor belecsapjak? -
sziaszto! szeretnék uhuról debianra váltani csak nemtom létezik e olyan cd íro progi mint a k3b de b alá? ha igen mi a neve? hát sajnso parancssorból gyér vok ezért kéne graf fel is. (gyk oan eccerű és könnyen kezelhető de nagy tudású cd író progit akarok)
2. mplayer van alapból a debben?
3. hány cdt töltsek le ,hogy jól tudjam használni? (alapprogi + felhaszprogik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest